Fordik Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Mohl by mi tu někdo prosím v rychlosti vysvětlit rozdíl mezi skx009, skx009k, skx009k1, skx009k2 a skx009j? U těchto modelů jsem i z informaci na netu nějaký zmatený. A jak poznat původní 009?Děkuju. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 K a J označuje rozdíl v zemi výroby. J označuje původní Japan made, K jsou dělány různě v asii ve fabrikách seiko mimo Japonsko. X1 a X2 je označení výchozího setupu hodinek - zda jsou na jubilee, gumě, ... SKX009 jsou pořád ty stejné a "původní" SKX009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Vyvezl jsem je letos, jako každý rok, do Dalmácie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Sem propašuju i jedny 013. Dnešní obídek v průběhu výletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Sem propašuju i jedny 013. Dnešní obídek v průběhu výletu.Tak co, přišly a prošly hladce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Tak co, přišly a prošly hladce?Přišly transparentně s trackingem. Prošly bez dalších nákladů.Na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Obľúbené ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Pánové, nemá někdo oyster tah na skx007/9 s plnými koncovkami? Mám už nějakou dobu poptávku v inzerci, ale kdo ví, jestli to někdo čte. Zkusím štěstí i tady. Přeju příjemnou sobotu, nejlépe s SKX na ruce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Pánové, nemá někdo oyster tah na skx007/9 s plnými koncovkami? Mám už nějakou dobu poptávku v inzerci, ale kdo ví, jestli to někdo čte. Zkusím štěstí i tady. Přeju příjemnou sobotu, nejlépe s SKX na ruce!Já mám, je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Já mám, je super Hmmm, tak to určitě prodáš. Nabídku čekám v SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Pánové, nemá někdo oyster tah na skx007/9 s plnými koncovkami? Mám už nějakou dobu poptávku v inzerci, ale kdo ví, jestli to někdo čte. Zkusím štěstí i tady. Přeju příjemnou sobotu, nejlépe s SKX na ruce! já mam uncleseiko presindet braclet s plnýma koncovkama, trošku vyšší než oystr ale taky moc fajn. Ať jen nekecám pár IG foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 President nevypadá vůbec zle, ale já dávám rozhodně přednost oyster klasice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Hele já mám nějakej za necelou tisícovku z ebaye a vypadá slušně, s plnejma koncovkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 President nevypadá vůbec zle, ale já dávám rozhodně přednost oyster klasicejj chápu, je nižší, bude se možná lepe nosit a bude lehčí. Hele já mám nějakej za necelou tisícovku z ebaye a vypadá slušně, s plnejma koncovkama.Ten vypadá velice dobře. Blikni prosím sponu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Spona klasická, co bejvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Hmmm, tak to určitě prodáš. Nabídku čekám v SZ Mám jej, myslím, ze strapcode a ačkoliv teď nosím hlavně gumu, tak oyster je základ, který musí být doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Konec září přesně podle mých představ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Víkendovky. Ty barevný nápisy jsou top; modrý den párty, červený otčenáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Skx pepsi maji aktualne v Koscomu za 6500 Kc, kdyby je nekdo moc potreboval. Pry uz maji nejak koncit nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Obávám se, že už nemají ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se