Honza.manta Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 To byl model 37, tuším, tohle je taky ten starý - má ještě staré patentové číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Zajímavé stránky: http://www.zippo-windproof-lighter.de/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Už jsem to našel - tady:http://www.smokenet.cz/zippo-23067/Je to spolehlivý obchod? Myslím platbu předem, doručení atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Přišel mi ihned druhý den po objednání. Poštovní kurýr s telefonní domluvou. A všechny informace chodily do mailu. Nebál bych se toho. A můžeš si ho nechat poslat na dobírku jako já(taky jsem moc nevěřil) a to stálo o 29 korun víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Smokenet je spolehlivý obchod. Neboj se. Zipo sbírám a mám od nich 6 kousků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Tak já už léta k velké spokojenosti používám tento... Zatím leju jenom origo benzín a měním kamínky... A pořád se mi strašně líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Jó - ten je fakt hezkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 (upraveno) Jen skromny dotaz, zajimalo by me jestli nekdo uz vyzkousel nebo pouziva ZIPPO BLU2, sice to je odklon od benzinovy klasiky, proto me zajima jestli to nekdo pouziva, docela me laka ho vyzkouset, dik za pripadne info Upraveno 19. října 2015 uživatelem lexa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Tento sice ne,ale na nošení jsem koupil plynovou vložku Thunderbird,normálně se jen vymění za originální a hlavně nemusím myslet na doplňování benzínu (aby nevyprchal). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Tento sice ne,ale na nošení jsem koupil plynovou vložku Thunderbird,normálně se jen vymění za originální a hlavně nemusím myslet na doplňování benzínu (aby nevyprchal). ...a právě kvůli tomu já Zippo používám, abych do něj mohl ten benzín lejt. Hrozně mě to baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Zippo bez benzinu je jako motorka na baterky nebo A. Lange s quartzem...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Lange s kvarcem už tu byl :-) Jelikož zapalovač vytahuju jen občas,tak je fajn,když zapálím hned.Jinak proti gustu,žádný antigust :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 (upraveno) Ad Zippo Blu - Co jsem kdysi na výroční akci Zippo mluvil s někým z CZ zastoupení (tenkrát Blu byl novinka), je to primárně dělaný na doutníky, aby nechytly benzínový smrádek. Prý to má ale velkou spotřebu. Upraveno 20. října 2015 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Přesně tak,na zapalování doutníků jedině turbo /tryskový/ zapalovač a proto má vyšší spotřebu.Každému,co jeho jest :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Ach tááák! Tudy na to. Nejsem doutníkář a tohle jsem netušil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda někdo nemáte zkušenost s tou Zippo zárukou a servisem, o kterém tvrdí, že je doživotní? Dostal jsem před cca 6 lety od táty Zippáka, kterej mě nějak začal zlobit. I když je naplněnej, má novej knot i novej kamínek, vše origo Zippo.... stejně prostě nešrtne....resp.hrozně ztěží a až cca na desátý pokus a s hrozným úsilím. Kolikrát mě už nechal ve štychu i když byl plnej....přijde mi jakoby to kolečko trochu snad prokluzovalo nebo prostě nemělo tak hrubý drážky... určitě má na tom vliv fakt, že na jedný akci kamarádka která se snažila zapálit svíčku právě to škrtadlo vymáchala v horkým tekutým vosku který tam zaschl...snažil jsem se to odrbat a různě vypálit, ale asi to tím dojebala protože to stejně zlobí... kdybych se moc snažil, možná bych někde našel ještě účtenku, ale jistej si nejsem... myslíte si, že když to někam pošlu, vyčistí to a udělají generálku? Chtělo by to asi i trochu utáhnout pant... posílali jste to někdo někdy někam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda někdo nemáte zkušenost s tou Zippo zárukou a servisem, o kterém tvrdí, že je doživotní? Dostal jsem před cca 6 lety od táty Zippáka, kterej mě nějak začal zlobit. I když je naplněnej, má novej knot i novej kamínek, vše origo Zippo.... stejně prostě nešrtne....resp.hrozně ztěží a až cca na desátý pokus a s hrozným úsilím. Kolikrát mě už nechal ve štychu i když byl plnej....přijde mi jakoby to kolečko trochu snad prokluzovalo nebo prostě nemělo tak hrubý drážky... určitě má na tom vliv fakt, že na jedný akci kamarádka která se snažila zapálit svíčku právě to škrtadlo vymáchala v horkým tekutým vosku který tam zaschl...snažil jsem se to odrbat a různě vypálit, ale asi to tím dojebala protože to stejně zlobí... kdybych se moc snažil, možná bych někde našel ještě účtenku, ale jistej si nejsem... myslíte si, že když to někam pošlu, vyčistí to a udělají generálku? Chtělo by to asi i trochu utáhnout pant... posílali jste to někdo někdy někam? Pošli to s paragonem na adresu do Bradfordu, PA. Mně už takhle dvě Zippa opravily, vč. strženého uchycení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Uz davno se to posila tady do Přerova :-) S dopisem a taky vse zdarma. I zpáteční pošta. Mrkni na stránky http://www.zippo.cz/servis-a-opravy/A nepotrebujes paragon. Ja tam posílal svůj 15 let stary kousek a opravili mi pant a jako bonus sem dostal i celej novej vnitřek :-) Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Já šel normálně do trafiky, kde zippo prodávali se zeptat s tím, že účtenku jsem nejspíš vyhodil. Paní si vzala můj zapalovač a se slovy: "Tak ten tu máme v nabídce a účet nepotřebujete - máte doživotní záruku." Mi ho rovnou vyměnila kus za kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Uz davno se to posila tady do Přerova :-) S dopisem a taky vse zdarma. I zpáteční pošta. Mrkni na stránky http://www.zippo.cz/servis-a-opravy/A nepotrebujes paragon. Ja tam posílal svůj 15 let stary kousek a opravili mi pant a jako bonus sem dostal i celej novej vnitřek :-)o Přerovu vím, řešil jsem to asi před 10 lety s Bradfordem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se