Přejít na obsah

Zippo

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...

Jen skromny dotaz, zajimalo by me jestli nekdo uz vyzkousel nebo pouziva ZIPPO BLU2, sice to je odklon od benzinovy klasiky, proto me zajima jestli to nekdo pouziva, docela me laka ho vyzkouset, dik za pripadne info

post-13493-0-33788200-1445296312_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem lexa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tento sice ne,ale na nošení jsem koupil plynovou vložku Thunderbird,normálně se jen vymění za originální a hlavně nemusím myslet na doplňování benzínu (aby nevyprchal).

...a právě kvůli tomu já Zippo používám, abych do něj mohl ten benzín lejt. Hrozně mě to baví:D

Odkaz ke komentáři

Ad Zippo Blu - Co jsem kdysi na výroční akci Zippo mluvil s někým z CZ zastoupení (tenkrát Blu byl novinka), je to primárně dělaný na doutníky, aby nechytly benzínový smrádek.

Prý to má ale velkou spotřebu.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda někdo nemáte zkušenost s tou Zippo zárukou a servisem, o kterém tvrdí, že je doživotní? Dostal jsem před cca 6 lety od táty Zippáka, kterej mě nějak začal zlobit. I když je naplněnej, má novej knot i novej kamínek, vše origo Zippo.... stejně prostě nešrtne....resp.hrozně ztěží a až cca na desátý pokus a s hrozným úsilím. Kolikrát mě už nechal ve štychu i když byl plnej....přijde mi jakoby to kolečko trochu snad prokluzovalo nebo prostě nemělo tak hrubý drážky... určitě má na tom vliv fakt, že na jedný akci kamarádka která se snažila zapálit svíčku právě to škrtadlo vymáchala v horkým tekutým vosku který tam zaschl...snažil jsem se to odrbat a různě vypálit, ale asi to tím dojebala protože to stejně zlobí... kdybych se moc snažil, možná bych někde našel ještě účtenku, ale jistej si nejsem... myslíte si, že když to někam pošlu, vyčistí to a udělají generálku? Chtělo by to asi i trochu utáhnout pant... posílali jste to někdo někdy někam? 

Odkaz ke komentáři

Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda někdo nemáte zkušenost s tou Zippo zárukou a servisem, o kterém tvrdí, že je doživotní? Dostal jsem před cca 6 lety od táty Zippáka, kterej mě nějak začal zlobit. I když je naplněnej, má novej knot i novej kamínek, vše origo Zippo.... stejně prostě nešrtne....resp.hrozně ztěží a až cca na desátý pokus a s hrozným úsilím. Kolikrát mě už nechal ve štychu i když byl plnej....přijde mi jakoby to kolečko trochu snad prokluzovalo nebo prostě nemělo tak hrubý drážky... určitě má na tom vliv fakt, že na jedný akci kamarádka která se snažila zapálit svíčku právě to škrtadlo vymáchala v horkým tekutým vosku který tam zaschl...snažil jsem se to odrbat a různě vypálit, ale asi to tím dojebala protože to stejně zlobí... kdybych se moc snažil, možná bych někde našel ještě účtenku, ale jistej si nejsem... myslíte si, že když to někam pošlu, vyčistí to a udělají generálku? Chtělo by to asi i trochu utáhnout pant... posílali jste to někdo někdy někam? 

Pošli to s paragonem na adresu do Bradfordu, PA. Mně už takhle dvě Zippa opravily, vč. strženého uchycení...

Odkaz ke komentáři

Uz davno se to posila tady do Přerova :-) S dopisem a taky vse zdarma. I zpáteční pošta. Mrkni na stránky http://www.zippo.cz/servis-a-opravy/

A nepotrebujes paragon. Ja tam posílal svůj 15 let stary kousek a opravili mi pant a jako bonus sem dostal i celej novej vnitřek :-)

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Uz davno se to posila tady do Přerova :-) S dopisem a taky vse zdarma. I zpáteční pošta. Mrkni na stránky http://www.zippo.cz/servis-a-opravy/

A nepotrebujes paragon. Ja tam posílal svůj 15 let stary kousek a opravili mi pant a jako bonus sem dostal i celej novej vnitřek :-)

o Přerovu vím, řešil jsem to asi před 10 lety s Bradfordem

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...