Alexion Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 jedna z dnesneho pekneho slnecneho dna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 jedna z dnesneho pekneho slnecneho dnaz toho úhlu a s tvojí rukou, vypadaj jako když maj 45 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 No co uz. Stale čakám ze prídu s niečím menším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Noční "boje" v údolí Berounky.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Dufi, ta fotka je super! Jinak ty bílé mají hodně do sebe, chlapi. Ty ručky bych ale "nepřekousnul", takové detaily mi na hodinkách hodně vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Dnes v noci mi přihodila nemilá věc. Hodinky mi upadly na zem...Bál jsem se podívat. Ale když jsem sebral odvahu, tak jsem uviděl, že se vylila luminiscence na podlahu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No zareagoval jsem rychle, utřel to a vyždímal zpět. A vše je při starém. Omlouvám se za malou trapnou mystifikaci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Dufi, ta fotka je super! Díky...jen takový náhlý pomatení... bacil: mě se to líbí...dobrej nápad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Dufi, ta fotka je super! Díky...jen takový náhlý pomatení.. bacil - dobrej nápad, mě se to líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 tak to jsem zvědavej čím v noci potřísníš podlahu příště Dobře ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Já to nechápu. Mam x let IWC Fliegerchrono, tedy ikonický černý superčitelný pilotní hodinky se skvělým AR na kůži, nic už netočim, nekupuju, neprodávám... a stejně furt koukam po obyč DA36. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Já to nechápu. Mam x let IWC Fliegerchrono, tedy ikonický černý superčitelný pilotní hodinky se skvělým AR na kůži, nic už netočim, nekupuju, neprodávám... a stejně furt koukam po obyč DA36.chronobundus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 V tomhle případě spíš damaskobundus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Kazdopadne dobrej chlap ten Bandi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Výborný synek, to je jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Ale nemám to jak to měl Hasňa, že by mě vadila profláklost IWC. Prostě na nich vidím něco, co nevidím ani na Markách. Nepřišel jsem na to co. Je mi jasný, že kdybych měl oboje, jaký budu nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 (upraveno) Těžko radit, takovému pardalovi... Tvoje sklidneni na jednech hodinkách je fajn... Ale nemel by mít i takovy OWG druhe doplnkove hodinky.. na obcasne odpocinuti, odreagovani... Nekdy je fajn jedny hodinky sundat (a nasadit druhe) uz pro ten pocit a možnost navratu k tem hlavním... Nekdy bychom meli, byt i jen na chvilku, opustit, to co mame rádi... abychom se mohli stastne vratit... A na to by Damasko byly právě asi dobre... :-) Upraveno 31. srpna 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Těžko radit, takovému pardalovi... Tvoje sklidneni na jednech hodinkách je fajn... Ale nemel by mít i takovy OWG druhe doplnkove hodinky.. na obcasne odpocinuti, odreagovani... Nekdy je fajn jedny hodinky sundat (a nasadit druhe) uz pro ten pocit a možnost navratu k tem hlavním... Nekdy bychom meli, byt i jen na chvilku, opustit, to co mame rádi... abychom se mohli stastne vratit... A na to by Damasko byly právě asi dobre... :-)To dává smysl.+1Jdi do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 ALARM!!! ALARM!!! ALARM!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Hustej kontrast, pekny a sakra dabelsky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Krásné fotky se tady urodily. Ta lumi na ciferníku je impozantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se