siwi Odesláno 17. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Je tu spousta krásných kousků. Jsem moc rád, že je nás dost, koho staré digi zajímají. Tak by se asi slušelo, abych se i tady pochlubil přísrůstky, které jsem nedávno ulovil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Pekny je mas, moc pekny. Kurnik, ze ja sem vubec kdy lezl:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Ať dělají radost ve sbírce... parádní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Díky. Jsem za ně rád, protože jsou zachovalé a fungují bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Díky. Jsem za ně rád, protože jsou zachovalé a fungují bez problémů.Právě. Toto bývá poslední dobou ne příliš častý jev... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Ještě pár fotek Casio 95QS-42B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Nádherný krasavice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 (upraveno) Když budeš jednou upravovat kritéria sbírání a třeba nějaký hodinky pouštět, tak tyto by měly být jedním ze základních stavebních kamenů sbírky, a neměl by ses jich v žádném případě zbavovat. Aspoň já to tak dělám. Hodně starý typ, N.O.S., navíc s původním štítkem a visačkou, nic lepšího už neseženeš. Na druhou stranu tě to limituje, protože je nemůžeš nosit, protože i malým optřebením je znehodnocuješ mílovými kroky. Ještě pár fotek Casio 95QS-42B Upraveno 19. dubna 2018 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Joo Jirko... máš pravdu. Vzal bych je na ruku hned.. ani nevíš :-) Naštěstí mám hodinky na nošení pro radost a tyto jsem pasoval na digi "stolovky" prostě mi budou dělat radost na mém pracovním stolku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 No já tomu říkám "zachovat pro příští generace". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Zdravím pánové odborníci. Od kamaráda z práce a člena chronomagu jsem dostal darem tyto Timexy. Nevím však, co je to za model, a zhruba dataci výroby. Na googlu jsem našel jen obrázky, ale info žádné. Máte někdo tušení, co je to zač? Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Timex, můj tip je cca 1983 - 1986. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Vím, že tady máme inzerci, ale tohle tam snad ani nepatří. Nechcete se někdo ujmout starých dámských Kesselek? Podle všeho nefunkčních. Dneska tam zkoušel dát hodinář baterku a nic. "Cenu" si určetete sami. Kdyžtak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Van-Direk: Seika, digi. jsou opravdu parádní a gratuluji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 ano, slova jsou zde navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Jen jedno slovo: nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Super tak uz ti dorazily, pripojuji se tedy s gratulacemi k ostatnim... Kontrola accu probehla ? Na tuto ??? batt/accu min. 3 mes. bez problemu...(po asi 3-5hod primemu slunci) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Super úlovek! Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Krása tu střídá nádheru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Tak tohle uz je vazne pecka. A diky za to video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se