Mimo320 Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 keď som si kúpil omegy tak hned po ich príchode som ich ukazoval kamarátke... vedela asi kolko stáli, pozerá na ne že uhmmmm.. a toto je čo? hovorím,že dátumovka.. a jej odpoved.. "no aspoň niečo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Při tom třeba od GS je odlišuje hlavně, nebo dokonce pouze, MI, image, a re-sale. Protože vzhled, kvalita a kalibr je vymakaný, nebo ještě vymakanější i u GS. Mě to samozřejmě vůbec nevadí a k hodinkovému světu to patří, jen je mi divné, že se k tomu tolik lidí stydí přihlásit.Ja se k tomu hlasim. Nas mladej taky urcite bude radeji dedit Rolex, nez Grand Dacia nebo jiny hodinky ze spice pelotonu... Rolex jsou hodinky, co se mi libi, nejsou to vyhozeny prachy, je kolem nich super komunita a muzu je vzit vsude a ke vsemu. Oservisujou mi je v CR. A ze si vetsina lidi, pokud vubec poznaji, co mam na ruce, mysli, ze je to fejk? Heh, tim lepe... alespon pro me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Tak mě primárně nikdy nezajímal ani servis,ani že jdou slušně prodat.Mě se prostě vždycky líbily Submarinary a Datejusty.A to tak,že jsem je prostě chtěl a hotovo.Jako když se zamiluješ,nezajímá mě nic jinýho,žádný špatný vlastnosti,pověst,nic:-)Určitě se mi rozbuší srdce,když jdu kolem krámu v Drážďanech,kde maj starý vintage GMT master ve zlatě,nebo starý suby ze sedmdesátých let.Prostě kus kvalitní věci,která nestárne.Na machrování bych si třeba koupil Porsche,nebo M5,ale mrňavý nenápadný Rolexky?A vyhodit 150-200 tisíc,abych mohl jít na sraz,to bych se asi musel zbláznit:-)Manželka má 40 let starý Datejusty a jsou to nejhezčí hodinky jaký znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Při tom třeba od GS je odlišuje hlavně, nebo dokonce pouze, MI, image, a re-sale. Protože vzhled, kvalita a kalibr je vymakaný, nebo ještě vymakanější i u GS. Mě to samozřejmě vůbec nevadí a k hodinkovému světu to patří, jen je mi divné, že se k tomu tolik lidí stydí přihlásit. Často se tu míchají dva termíny - znát a poznat. Rolex - zná každý nepostižený, na ruce je ale nepozná nikdo. Ale když si to přečtou na cifru, jsou zvědaví, začíná mnou o několik postů výš popsaná debata a vysvětlování. Grand Seiko - nikdo nezná a ani nepozná na ruce. Nikoho nezajímají, hloupá debata odpadá. Takže u mě určitě nejde o stud, já chci mít prostě klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 prečo chyták? Normálne ma zaujímalo, či sa niekto prizná, že si kúpil Rolexky kvôli machrovaniu. Aby zachytil v slušnej reštaurácii uznanlivý pohľad od vedľajšieho stola. Alebo aspoň aby sa dostal na Rolex zraz a tváril sa tam nenútene. Aby na Chronomagu mohol prispievať do vlákna Jaké Rolex máte právě na ruce. Ale vyzerá, že zatiaľ väčšina členov je duševne vyrovnaných a má v tom jasno, kupuje Rolex kvôli tradícii, kvalite a lacnému servisu Ja som si kupil roleksky ako prve poriadne hodinky (biele milgy). Predtym som mal ML a predtym certiny a predtym festiny. A milgy som si kupil lebo sa mi pacili, zena mi ich nadsene schvalila, mam ich ako darcek k svojim narodeninam delitelnym desat bezo zvysku, neboli a nie su masovka (na fore som videl iba dvoje vratane mojich)...a okrem toho, ked sa to niekedy bude hodit, mozem navyse povedat/ukazat, ze mam na ruke roleksky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 to rikam furt dokola, Rolex zna kazdej, ale pozna malokdo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Ja to taky říkám furt, nápis musí byt mnohem větší a taky místo čísel na lunetě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Při tom třeba od GS je odlišuje hlavně, nebo dokonce pouze, MI, image, a re-sale. Protože vzhled, kvalita a kalibr je vymakaný, nebo ještě vymakanější i u GS. Mě to samozřejmě vůbec nevadí a k hodinkovému světu to patří, jen je mi divné, že se k tomu tolik lidí stydí přihlásit.Ja sa nehanbim. Japonske produkty su pre mna symbolom uzitkovosti a vydrze. Auta, spotrebna elektronika...Mal som nissan, mam toyotu, na koncerny, audi/bmw/mercedes atd prdim. Aj ked maju MI. Ale hodinky su pre mna skor sperk ako tool. Nie je to o uzitkovosti. Je to pre mna skor pocit ako technologia. Nie som potapac ani nerobim v dielni ani nerobim extremne sporty. A GS sa mi skratka nepaci.Pre Instanta: ano, som hodinkovo povrchny a Seiko si nezasluzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Idealni duo GS a Rolex, porovnavat to imho nejde, dva rozdilne svety a oboje spicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Idealni duo GS a Rolex, porovnavat to imho nejde, dva rozdilne svety a oboje spicka.a proto mám oboje. Rolex je dokonalý průmyslový výrobek, GS je piece of art Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 prečo chyták? Normálne ma zaujímalo, či sa niekto prizná, že si kúpil Rolexky kvôli machrovaniu. Aby zachytil v slušnej reštaurácii uznanlivý pohľad od vedľajšieho stola. Alebo aspoň aby sa dostal na Rolex zraz a tváril sa tam nenútene. Aby na Chronomagu mohol prispievať do vlákna Jaké Rolex máte právě na ruce. Ale vyzerá, že zatiaľ väčšina členov je duševne vyrovnaných a má v tom jasno, kupuje Rolex kvôli tradícii, kvalite a lacnému servisu Koupil jsem si je kvůli sobě. Dělají mi radost, rád je nosím. Žádný složitosti v tom není třeba hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 a proto mám oboje. Rolex je dokonalý průmyslový výrobek, GS je piece of artZavist:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Zábavný vlákno;-). Proč vlastně hledáme racionální argumenty pro nebo proti koupi určitý značky u takový iracionální věci jako jsou hodinky? Pro mě je důležitej dobrej pocit, když si hodinky ráno zapnu na zápěstí a vím, že budou celej den se mnou:-). Nic víc, nic míň.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Grand Dacia..? klaune. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Pokud neveris tomu, ze nekdo fakt nevi kolik ceho mel, jak rychle to toci(l), tak jsi houby chronomagor a asi fakt patris vyhradne do tech off topic vlaken, ktera tu zakladas...hahaha, tvl!tak to mas uplnu pravdu, ze ked neviem to dostatocne rychlo tocit a menit a kseftovat, tak zarucene nie som chronomagor! Slabo to tocim, huh, to je fakt.... lebo to je ten krasny vztah k hodinkam, rychlo rychlo to tocit voe, ako svetsky kolotoc!? Komedianti?hm, tak to som nepochopil.... ja si kupujem len tie krasne kusky a tiez uz ani nepredavam, -hm, - netocim!!!a este ich mam aj rad, niektore raritky mam uz desiatky rokov. Chapem, keby niekto mal 43 alebo 46 kusov rolad, ok, to uz je tazke si zappametat ( ale niekomu aj - asi pet -kusov a NIkdy ich....)ok, je tu podstatny rozdiel, ze ked ja som uz prestaval s hodinkami, tak vtedy ( po roku 2000 som uz len dost pasivny fanda) ste este asi ani toto Forum nemali na mysli!?chlapci, ok!presvedcili ste ma, ze ano, Rolex nie je nejaka znama znacka ( ved to pisu iba na webe, takze hadam som tomu ani nemal verit) a ano, ked ich mam na ruke, tak si to ani nikto nevsimne. To je fakt, zlate Daytony alebo Yachty uplne zapadnu v prachu.... Ach jo, hrosik sa nam tu riadne zamotal, zakuckal sa - ale aspon pobavil!a ty ako vzdy hlboky preliz!mozem tak na to milovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 PSpozeram prave prenos F1 a ten Rolex je tam asi s Pirelly nacastejsia reklamahodinky v nadzivotnej velkosti a po celej trati Relama, mozno aj 100x napis ROLEXa zaujimavost - ked je na obrazovke meno jazdca, tak aj pri mene svieti hned napis Rolexked vezmeme tie pocty divakov na okruhoch a televizne prenosy, Youtube videa, fotografie....ja neviem, ale bude do asi dost znama znacka!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 O známosti značky, tedy slova "Rolex" tu snad nikdo nepochyboval. Ale kdybys na hodinkách přelepil logo a zeptal se někoho mimo chrmg na výrobce, tak by ti jen málokdo odpověděl správně. Připomíná mi to rozhovor se známou, která v Hamburgu byla na mé doporučení v Rlx butiku, a když jsem se ptal na dojmy, tak odpověděla něco ve stylu, že od takové luxusní značky čekala víc, než jen obyčejný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 (upraveno) Tak já si to přečetl a jelikož jsem velmi dobře naložen, tak něco taky vyplodím. Nevím proč popírat pozici Rolex v hodinářské historii. Suby, expy, gmt jsou modely, které udaly směr ať už v technologické inovaci nebo designu. Není to jen RLX. Seiko xmass, 6105, tuna. JLC memovox, reverso. Omega speedmaster, ploprof. Breitling cosmonaute.... atd. atd. Je dost modelů hodinek, které si právem vysloužily místo v hodinářské hostorii. Vzhledem k tomu že tu nejsme ve většině miliardáři, tak nakonec vsadíme na jistotu. Když si chronomagor koupí speedy a suby, tak má prakticky nejkultovnější kombo hodinek v dostupné ceně. To o čem se tu debatuje nejde proti sobě. Totiž laický a chronomagorský pohled. V subech a speedech totiž dochází k syntéze obou aspektů. Co víc si přát, než mít hodinky s chrono rodokmenem a společenským statusem navíc? Sázka na jistotu, nemusí znamenat buržoazní omezenost, ale jen pragmatičnost. Že si hodinky někdo koupí jen kvůli MI? No a co, lepší suby než B kolotoč s diamanty. Nehledě k tomu že hodinky jsou v současnosti lxusním produktem, který si minimálně 90% zákazníků nekupuje z chronomagorství. Upraveno 25. července 2015 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Přesně tak, známost značky nema co delat s povědomím veřejnosti o tom jak rolex vypadají....O známosti značky, tedy slova "Rolex" tu snad nikdo nepochyboval. Ale kdybys na hodinkách přelepil logo a zeptal se někoho mimo chrmg na výrobce, tak by ti jen málokdo odpověděl správně. Připomíná mi to rozhovor se známou, která v Hamburgu byla na mé doporučení v Rlx butiku, a když jsem se ptal na dojmy, tak odpověděla něco ve stylu, že od takové luxusní značky čekala víc, než jen obyčejný hodinky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 (upraveno) Jasně že jo. Vždyť je to furt dokola. Pěkně to popsal filo ZDE Upraveno 25. července 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se