Daemonultimate Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Rolex už taky nebude, nemůže jejich kvalitu svěřit do rukou podomních obchodníků:(možná už to tu někde je, tak se omlouvám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Proč Rolex? Protože jsou prostě pořádně udělaný ...aneb: ještě jsem neměl, a asi ani neviděl mechanické hodinky, které by šly s odchylkou 2 vteřiny za 2,5 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Chcete mi tvrdit, že když dám na ruku Submariner, tak svoje Seamastery už přestanu nosit? Vždycky jsem si říkal, že je nikdy nedokážu prodat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Suby mají lepší tah, sponu, inhouse, celkově lepší zpracování... ovšem za úplně jinou cenu. Zhodnotit si to musíš sám. Nechceme ti tvrdit vůbec nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 nase sekta "R" nikomu nic nenuti, jen je otazkou, proc se stale rozrusta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Hezky receno!Je pravda, ze uz ani nevim kde jsem to cetl, ale bylo to neco ve smyslu "bussines word", a tam nekdo psal, ze by clovek mel za hodinky ktere ma na ruce utratit sve tri mesicni platy.Kolega nam zase tvrdil ze zasnubny prsten by mal stat minimalne 3 platy ...tak si vyber:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Protože to je podpantoflak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Hezky receno! Je pravda, ze uz ani nevim kde jsem to cetl, ale bylo to neco ve smyslu "bussines word", a tam nekdo psal, ze by clovek mel za hodinky ktere ma na ruce utratit sve tri mesicni platy.Kolega nam zase tvrdil ze zasnubny prsten by mal stat minimalne 3 platy ...tak si vyber:) To sú iba také reči. Už som počul, že muž by mal mať hodinky približne v hodnote svojho platu. Ale tri platy? Čo som blázon, aby som dal tri mega za blbé hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Teba vyplacaju vo forme diskoveho alebo pamatoveho priestoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Mít Mega měsíčně, tak tu trojku za hodinky dám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Teba vyplacaju vo forme diskoveho alebo pamatoveho priestoru?Diskoveho . Keby som mal v Eurách k dispozícii toľko, čo v terabajtoch, kúpil by som si Rolexky. Všetky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 (upraveno) To člověk pozná hned, že zas prší. eR vlákno nahoře... Na jak dlouho ma vubec Omega podchycenyho bondaka?Zrovna dnešní titulek: "20 Jahre James Bond 007-Sponsoring präsentiert OMEGA Watches derzeit am Flughafen Zürich als Sonderausstellung." http://diveintowatches.com/2015/10/07/omega-bond-ist-am-flughafen-zurich-gelandet/ EDIT: pardon! NA JAK DLOUHO jsem četl JAK DLOUHO. Upraveno 7. října 2015 uživatelem kaliw124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 ?? former SAS types with easy smiles and expensive watches. Rolex?? ? ?Damasko.? ? ?Eééé???.? jsem si poprskal monitor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Tohle je nesmrtelné vlákno. Ještě bychom mohli nahradit celou sekci Poraďte s koupí/výběrem... sekcí jaké RLX si mám koupit. Nahoře by byla přišpendlená legenda:1) všichni skončí u RLX; 2) než našetříš na RLX, tak kup Seiko; 3) nenašetříš, nevíš, nemáš morál... kup Steinhart; Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Proč Rolex? Protože jsou prostě pořádně udělaný ...aneb: ještě jsem neměl, a asi ani neviděl mechanické hodinky, které by šly s odchylkou 2 vteřiny za 2,5 měsíce. twixtIMG_6094.PNGJa se priznam,ze i kdyby delaly 30 sekund do plusu denne,furt to budou pro me nejlepsi hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Tak jsem po čase zavítal do tohodle vlákna a nestačím se divit, jak se někteří tady nadšeně opakovaně vzájemně plácáte po prdeli - Dlubix a spol. Ze srdce vám to přeju. Rolexy jsou bezpochyby skvělý hodinky, ale to opakovaný hejkání nad tím, že někdo koupil submarinery už trochu nudí. Vemte si, jaký humbuk tady způsobil Financ těmi Zenithkami, které jsou zajímavé a neotřelé.Asi to je jedno, je to jen takový povzdechnutí, že větší rozmanitost fóra mezi značkami 100+ kczk by ho činila zajímavějším. Ale rozumím tomu, že když takovou vatu vyvalím za hodinky, chci mít větší šanci na slušné resale value. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Mě osobně přijde, že když se na to podívám logicky tak v té cenové relaci dávají Suby největší smysl, k nim pak do komba co se komu zlíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Romane, právě si to vlákno totálně zničil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Romane, právě si to vlákno totálně zničil Proč? Má pravdu přece.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Damasko syndrom sa plizivo vkrada do radov rolex fans :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se