balonovy.letc Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Jsou skvělý. Mohl bys, prosím, napsat krátkou recenzi a přidat pár fotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Stále přemýšlím, jestli na ně někdy nasadím tu pro mě hnusnou origo kůži, nebo gumu, co jsem musel dokoupit. Tah je tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Po delsi dobe jsem je vyvetral, furt maj smrncSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sussudio Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Tak po půlroce používání měsíčně +20 vteřin Odesláno z mého CLT-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 ležely skoro půl roku v boxu a pořád dobrý. Jen škoda, že to lumi asi nevydrží celou noc, jinak je moc pěkné, musím zase vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 ležely skoro půl roku v boxu a pořád dobrý. Jen škoda, že to lumi asi nevydrží celou noc, jinak je moc pěkné, musím zase vyzkoušet.Na tom tahu jsou vážně klasa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 (upraveno) V 27. 7. 2020 v 14:45, ismit napsal: ležely skoro půl roku v boxu a pořád dobrý. Jen škoda, že to lumi asi nevydrží celou noc, jinak je moc pěkné, musím zase vyzkoušet. Jsou parádní. Předpokládám, že lumi přes noc nevydrží jen kvůli tomu, že byly celý den v krabičce, protože jinak Tudor nemá s výdrží problém. Upraveno 29. července 2020 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Furt Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 V 29. 7. 2020 v 10:02, Tomak napsal: Jsou parádní. Předpokládám, že lumi přes noc nevydrží jen kvůli tomu, že byly celý den v krabičce, protože jinak Tudor nemá s výdrží problém. Tak beru zpět. Po 5 hodinách byly ručky a indexy NF pěkně čitelné. Asi jsem dříve porovnával se Seiko potápkami. Budu ještě testovat až bude méně světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Zpatky z lazni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Ráno v Ostravě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 V 28. 7. 2020 v 21:48, bob.zizka napsal: V 27. 7. 2020 v 14:45, ismit napsal: ležely skoro půl roku v boxu a pořád dobrý. Jen škoda, že to lumi asi nevydrží celou noc, jinak je moc pěkné, musím zase vyzkoušet. Na tom tahu jsou vážně klasa. Kouzelné, škoda nechat takovou krásu v krabičce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crhič Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 V 3. 7. 2020 v 8:30, kuncák7 napsal: Tytéž hodinky, horší fotka To není origo tah, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 před 9 hodinami, Crhič napsal: To není origo tah, že? Ne, aftemarket. Za mě je lepší než originál- na tom mi vadí ty "bradavice" po stranách. A taky je o hooodně levnější než originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crhič Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Ne, aftemarket. Za mě je lepší než originál- na tom mi vadí ty "bradavice" po stranách. A taky je o hooodně levnější než originál. Jj, vypadá zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 (upraveno) Dnes jsem měl tyhle Upraveno 14. srpna 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 před 12 hodinami, mAra_ napsal: Dnes jsem měl tyhle mám to stejně nakřivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 co to je za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 TUDOR PELAGOS FANTOS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Zvykam si na nove. Koukam Steel tu tolik popularni neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se