Anela Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Celých 24 hodin běhání nahoru a dolů na ruce. A ze zimy rovnou do sprchy taky v pohodě
Beet Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Celých 24 hodin běhání nahoru a dolů na ruce. A ze zimy rovnou do sprchy taky v pohodě Kolik jsi dal vrcholů?
Anela Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Nic moc, šel jsem ve štafetě, já jsem byl na hoře pětkrát. V tom sněhu mi to nějak nešlo a neměl jsem moc natrénováno. Tak jsme si to spíše užívali.
Mirino Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Páni, coby začátečník v oblasti mechanických hodinek bych potřeboval poradit. Jako aktivní turista používám trekové hůlky. Takže vytrvalé klepání celkem dlouhou dobu, i když ne nějakou brutální silou. S "normalizovaným" štípáním dřeva asi nesrovnatelné, ale pro hodinky určitě nic příjemného. Snesou takové zacházení automaty? Seika z 5-kové řady, nebo Amphibie? Ty se mi dokonce líbí víc.
Frantik Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 To určitě snesou. Automaty zas nejsou takový citlivky.
African Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Nevím jestli Seika 5, ale třeba Omegy Seamaster se mnou dávají trekové hůlky velmi aktivně osmý rok bez problémů :-) I horší věci....
A_J Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Na střelnici jsem zapomněla sundat hodinky a trvalo mi dva zásobníky z devítky, než mi to došlo, ale Oris Aquis přežily bez ztráty květinky (nicméně už jsou doma i moje první baterkáče od Luminoxu, takže už je nebudu trápit ).
geometr Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 A moje Seiko 5 pojedou zejtra zas na lyže. Fakt bych nerad, aby mi někde došla baterka :-)
ivan613 Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Ja som v Amfibiach rúbal drevo .A nie raz.Je zvláštne že keď sa zastavia a zanesiem ich do opravy tak potvory stoja pretože sú z vnútra zaprášené.Nechápem.Nevadí budúci týždeň by mali byť opravené.
vitvarak Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Hodinky sundávám jen na noc. Jinak pravidelně, golf, střelba (.38 special), nějaké to vrtání (s příklepem) a SubC stále drží . Seřizoval jsem je naposledy při změně na zimní čas a aktuálně -19s. Takže bych se nějakých otřesů vůbec nebál.
moravep Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Mně nedávno upadly moje seiko skx na dlaždičky a přežily jen s ťukancem na pouzdru. Jdou pořád stejně jako předtím.Na kolo apod. se s nima rozhodně nebojím.
Arathorn Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Po "pár" pivách prežili môj pád na ruky (eta 2834-2). Neprežila to ruka noha a tenisky Našťastie nič zlomené. Prvé som ratoval hodinky, ale ten otras im neublížil...
Leviathann Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Ahojte, nedá mi to abych nepřispěl do diskuze. V roce 2007 jsem si v Kábulu koupil Citizeny NY0040, jako tooly. Přežily 3x půlroční výlet do jisté blízkovýchodní země a věřte, že dostaly co zabrat. Nejen otřesy, ale toho prachu a ostatních radostí... a nosím je doteď, sice jsou odrbaný jako blázen, ale jedou, dají minutu dopředu za týden. Do práce ideální. Takže si myslím, že automaty vydrží hodně... A to mám úchylku a s hodinkama spím, vadí mi, když je nemám na ruce....
villain83 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Ahojte, nedá mi to abych nepřispěl do diskuze. V roce 2007 jsem si v Kábulu koupil Citizeny NY0040, jako tooly. Přežily 3x půlroční výlet do jisté blízkovýchodní země a věřte, že dostaly co zabrat. Nejen otřesy, ale toho prachu a ostatních radostí... a nosím je doteď, sice jsou odrbaný jako blázen, ale jedou, dají minutu dopředu za týden. Do práce ideální. Takže si myslím, že automaty vydrží hodně... A to mám úchylku a s hodinkama spím, vadí mi, když je nemám na ruce....Ja tomu verim, mel jsem je taky a docela uvazuju, ze si je koupim zase, pusobily bytelne, strojek sel hezky a lumi parada.Spousta radosti za par penez.Zpacovanim mi prisly subjektivne o tridu vejs, jak Seiko SKX007, ale pravda, nemel jsem je moc dlouho.Nedas fotku tech svych?
kuncák7 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Na automaty davam obzvlast bacha,na vse pracovni mam baterkace. Ale rad bych to zmenil,takze typ na neco odolnejsiho se hodi.
ave1112 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Ja pouzivam v robote Skx, rezem z flexkou, prenasam dost tazke veci, nosim ich na bike v lete v pohode futbal na kupalisku a vsetko v cajku takze myslim ze aspon Skx toho fakt dost vydrzia;-)
ggrand Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Ja pouzivam v robote Skx, rezem z flexkou, prenasam dost tazke veci, nosim ich na bike v lete v pohode futbal na kupalisku a vsetko v cajku takze myslim ze aspon Skx toho fakt dost vydrzia;-)Přesně takle jsem rasoval oranžové Monstra. Od flexy měly poďobané sklíčko, ale nestěžovaly si.
ave1112 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Přesně takle jsem rasoval oranžové Monstra. Od flexy měly poďobané sklíčko, ale nestěžovaly si.Ja som presne pre to podobane sklicko vymenil hardlex za safir a jedem dal :-)
Leviathann Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Tak tady jsou hodinky co prošli "válkou" Za 120 dolarů z amerického PX, a šlapají pořád dobře. Slibuju jim už tolik let servis, ale jsem tak línej, že to pořád odkládám. Ale mám je moc rád, doma zůstanou, ačkoliv je brzo nahradí Steiny, Tritony. Ačkoliv, musím říci, že hodně lidí to tam řešilo nákupem čínských fejků na tržišti, tolik Omeg a Rolexůnjsem nikdy neviděl. Vydržely vždycky měsíc, hodily se do koše a za 10 dolarů šupky pro nové. A zbytek lidí jelo v digitálkách, Suunta, nebo GShocky... Nicméně důkaz, že automat vydrží, tady je.
siwi Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 To je nádhera!!! Hodinky, které se svým majitelem žijou. Soudruzi, kdo z nás to má?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se