McStinger Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Fajn článek, super hodinky se špičkovou technologií, ale kua to jméno... To je jak Grand Dacia Vieme, že Ťa oklamal robot, ale nemusíš to ventilovať tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 co mu ten robot presne urobil, to by som tu nerozoberal. zivot ilegalnych malajskych utahovacov je drsny, a rozhodne sa nekamaratia s vazelinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Chlapci klídek. Grand Dacia je nadsázka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 vw phateon by vyvolalo mensi odpor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 vw phateon by vyvolalo mensi odpor. no len pomalu, pomaaalicky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 (upraveno) . Upraveno 24. července 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 tak dame aj nejake nippon techno, nech to mame pokope: http://youtu.be/m_HXSDWg3cs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 No úplně jsem z toho... však víte co :-) Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Todle je paradni vlakno, clovek ma hnedka lepsi den, kdyz mrkne na par takovychdle videi a fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Tady par duvodu proc GShttp://www.ablogtowatch.com/love-grand-seiko-timeless-luxury-watches-explains/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Nic proti GS; kdyby umeli spravny rozmer s lumi, asi bych uz jedny mel, ale citace pod clankem:Sponsored Posts are a form of advertising that allows sponsors to share useful news, messages, and offers to aBlogtoWatch readers in a way traditional display advertising is often not best suited to. All Sponsored Posts are subject to editorial guidelines with the intent that they offer readers useful news, promotions, or stories. The viewpoints and opinions expressed in Sponsored Posts are those of the advertiser and not necessarily those of aBlogtoWatch or its writers. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Narazil jsem na zajimave srovanani http://www.timelessluxwatches.com/reviews/grand-seiko-sbgj001-versus-jaeger-lecoultre-master-hometime ty sbgj001 vypadaji nadejne, ale ocividne jsou to jedny z tech drazsich GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Tak tohle mě pobavilo/nasr... citace z http://www.grand-seiko.com/support/ As time goes by, it is possible that you may scratch your watch slightly. We hope this never happens, but if it does, we have a special polishing service available. Kdo měl ocelová GS, pochopí Je na tom GS titan řádově líp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Já si dodnes pamatuju, jak pí uč na ZŠ vysvětlovala, co je řečnická otázka - že na ni tazatel předem zná odpověď. Tak asi taková to byla otázka. Já jsem zatím měl smůlu, že jsem se do žádných titanových GS nezamiloval. Tyhle možná nejsou marný, SBGA081 z webu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Hmm, ty vypadaji hodne nemarne! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Já si dodnes pamatuju, jak pí uč na ZŠ vysvětlovala, co je řečnická otázka - že na ni tazatel předem zná odpověď. Tak asi taková to byla otázka. Já jsem zatím měl smůlu, že jsem se do žádných titanových GS nezamiloval. Tyhle možná nejsou marný, SBGA081 z webu:Screen Shot 2017-01-23 at 08.18.02.pngNam zemepisar jebal hlavou o tabulu, ked sme nevedeli vymenovat vsetky sovietske zvazove republiky. Koho uvidis odpovedat rychlo na kazdu otazku, ten chodil so mnou do skoly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) SBGA081 trochu nuda. Radsej by som SBGA127. Nemal by som to kam nosit ale su perfektne (a to modre ciferniky neoblubujem). Ani cena nie je vrazedna na to ze su l.e. Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Na l.e. cena ujde, to je fakt. Já 62GS s tou modrou nějak nedávám a taky bych to neoblík. Navíc mám rezervu nátahu rád výraznější, vždyť to taky dělá SD tím, co to je. Co bych chtěl: sériové titanové quartzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Ja mam pocit ze oni si u GS nechavaju titan prevazne na limitky aby mohli prifuknut cenovku. Alebo je po titane naozaj tak maly dopyt a preto ho u seriovych modelov takmer ignoruju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se