sibirnaya Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Uz sem dlouho nestvoril chlubici vlakno - pro samy nakupy hodinek a nasledne starosti se remenama a servisama neni cas - bych rad svou chybu napravil. Kdysi tu David prodaval plastovy svočky http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59866-rolex-submariner-1680-oyster-perpetual-date-1977-8/ ale ja nemel love, bo sem kupoval ruzny keramiky, nebo mi prisly drahy (haha) nebo uz nevim, ale proste sem je tehdy nevzal, a vod ty doby mivam nocni mury. Pred par tydnama jsem je ale konecne nasel na chrono24.de od nemeckyho trusted sellera. Rad bych udelal trip report, jak jsem jel vlakem, letel letadlem, pak trajektem na Helgoland apod, ale bohuzel, time is money, takze klasika, bankovni prevod, za dva dny love na ucte, za dalsi tri dny hodinky na ruce, holt Deutschland, Deutschland über alles... Rolex 1680, podle SN by mely byt 1979, ale kdyztak me opravte, Mondaniho bibli nevlastnim. Byly trosku nekompletni, plexi bez kyklopa, a byly bez tahu. Ale vypadaly dobre a nestaly ruku a nohu. Jen ruku. Nechal jsem je vycistit, strhany dilky vymenit, promazat a vymenit sklicko - podle hodinare byl strojek v dobrem stavu, takze ucet nebyl z tak drasticky, a zacal planovat, co s nima. Pak jsem si vzpomnel na svuj Apocalypse Now projekt http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/67280-apocalypse-now/a bylo rozhodnuto. Mail na Filipiny, love paypalem, a pak uz jen cekat... fotka z ch24 tady uz prisly po servisu komu se nechce cist cely puvodni Apocalypse Now vlakno, tady je par slov vo historii naramku.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/67280-apocalypse-now/page-2 a tady je vysledek meho snazeni
sibirnaya Odesláno 15. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 jeste budu muset asi naramek vybrousit, jasne sem mu rek, ze to ma bejt brouseny, a zas mi poslal vocucanej bombon a jedna mala srovnavacka
Kid_A Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) tak to je moc pekny. krasny dajversky:)) ...a trochu bych se bal, jit do takovych vintazi.... Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem Kid_A
blackhead Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Tenhle model me taky bere, koukal jsem na chrono24 a nejsou tam zadny 1976, asi zrovna stavkovali, gratulace.
filo-boxer Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Věru moc pěkný kousek. Měnil jsi celé plexi za nové s kyklopem, nebo jsi jen nalepil kyklopa na to původní?
sibirnaya Odesláno 15. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 cele plexi i s kyklopem, nastesti se da u rolexu za par eur objednat
financ Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 hodinky parádní, Rolexky s plastem mě hodně berou. Olongapo už tolik ne
Exiztence Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 5513/1680, nejkrásnější Suby, máš je sakra hezký. Sklo je jeden díl s kyklopem ne? Takže ani "odlepit" nejde narozdíl od safíru?
sibirnaya Odesláno 15. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 u safiru de kyklop odseknout, u plastu nevim. me bavi kyklop plast, bo zvetsuje jaxvina.
Flipik Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Zlaté Igeny v dobré společnosti - asi fakt nejikoničtější RLX.
Josef01 Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 1680 vypadají pěkně, škoda že ty fotky z tohohle serveru časem mizí. Zlatý Igeny - to jsem si ani nevšiml, to se objednávalo hromadně, nebo jedna zakázka?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se