moco Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 z Vídně jsem si dovezl hodinky nejhodinkovatější. Mají úžasné kouzlo, o takové propracované jednoduchosti a čistotě jsem zatím jen četl zde na fóru. Přečetl jsem o rolex hodně a věděl jsem co mě čeká....a je to tady a je to takové jaké jsem čekal, v některých ohledech ještě lepší. Rolex u tohoto modelu umí z jednoduchosti a čistoty vytěžit maximum(proto, kdo okusí,už nechce jinam). Mám doma ještě B SOH42 black/black mesh a oproti subům jsou to šedé myšky.Manželce jsem řekl, že je to dobrá investice do budoucna.....samozřejmě, že tuhle investici nepustím :-) Mají pro mě velký význam, protože jsem je koupil teď, kdy v nejbližších dnech se má narodit dcera a dlouho jsem plánoval koupit rolexy, které budou mít ročník jako moje dítě a jestli bude mít vztah k hodinkám,tak to jednou ocení jako dědictví nebo dar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 super, at Ti delaji radost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Blahopřeju, jsou krásný. Kdybych k životu / práci nepotřeboval datumovku, taky bych šel kvůli tomu čistému a souměrnému cifru do No Date. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Skvělá volba - dlouho jsem nad nimi uvažoval, ale nakonec zkusím něco trošku odlišného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Sú skrátka špicové jak sa poví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Taky jsem si jedny nedávno pořídil jako "investici". Od té doby je nosím skoro furt a jen velmi nerad bych se s nimi loučil :-) Gratuluji! Ať dlouho slouží a dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 super. skvela volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Nádherný hodinky, ať ti přináší jen radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Ty jsou dost dobrý. A líbí se mi i důvod. Ten se sice vždycky najde, ale tenhle je fajn. Dej je dceři k plnoletosti a její frajer si pak za dalších pár let za ně koupí motorku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Klasika, kterou by každý RLXman měl mít ve své sbírce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Parada,mam problem nosit jiny hodinky nez tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 (upraveno) Parada,mam problem nosit jiny hodinky nez tyhle.To jsou ale velmi příjemné problémy, rolex podle mě stvořil náramkové hodinky a vsichni ostatní se snaží tomu přiblížit. Proto je težké je sundat Upraveno 16. srpna 2015 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Hezky jsi vyjadril vlastne i svuj nazor na "proc rolex" :-) tak vitej v klubu a mas prima motivaci :-) jsou paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Sou sqělé - gratulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 SOH proti subům šedé myšky jo? Dobrý vtip ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 SOH proti subům šedé myšky jo? Dobrý vtip ;-)Dej je vedle sebe a uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Velká gratulace, na ruce maj i přes svou akurátní velikost pořádný koule a jdou Ti parádně, co datumka, nebude chybět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlablaB Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 pripajam sa ku gratulantom ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Velká gratulace, na ruce maj i přes svou akurátní velikost pořádný koule a jdou Ti parádně, co datumka, nebude chybět?Absence datumovky mi zatím nechybí a snad ani nebude, už jsem se ale přistihl ze jsem ho hledal .....ale za tu symetrii to stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se