Frantik Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Tak pozdravuj Urnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Franto budu. Jedu pro Alphu tak mi drzte palce. Kdyz jsem videl ten vyber na webovkach...no bude to narocny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 na co alfu, dyk je leto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Mám ho, v černé. Nosím ho (k obleku zřídka a jen k černému), jako nový. Jen ta spona je trochu velká......Kupován v Mnichově v ca 2012.Máte tady někdo zkušenosti s kaučukovým náramkem OMEGA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Franto budu. Jedu pro Alphu tak mi drzte palce. Kdyz jsem videl ten vyber na webovkach...no bude to narocny.Kam pro ni nakonec jedeš? na co alfu, dyk je leto No Ty máš co říkat, když jsi tu svojí žlutou vytáh, když jsem já v Praze tahal jarní . A propos nejsme ve špatným vlákně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Mám ho, v černé. Nosím ho (k obleku zřídka a jen k černému), jako nový. Jen ta spona je trochu velká......Kupován v Mnichově v ca 2012.Chtěl bych ten oranž, černý bude v pohodě, jen se bojím, že se bude oranžový špinit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Co to je za hračku?Garmin Vivosmart.. Ale uz jsem ho vratil a koupim Jawbone UP3. Kdyz naramek, tak at neco umi, nejsem buzik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 kde budes kupovat UP3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Nevím, proč si z té urny děláte legraci. Dyť štrykuje i Demolition man... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Nazdar šampóni. Tak mam tež narameček. Cera to furt žužlala, bo je to ze silikonu, tak jsem jí to zabavil a hotovo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Nazdar šampóni. Tak mam tež narameček. Cera to furt žužlala, bo je to ze silikonu, tak jsem jí to zabavil a hotovo!IMG_0025.JPGTeda jak ty Seika nemusím, tak tyhle jsou parádní ! Klobouk dolů.... Dnes jsem na ně koukal ve zlatě a asi bych se nechal ukecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Gumičky, štrykování... co říkáte na tenhle udělátor od Leathermana? ...v nouzi použitelný i k hodinkám: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Hustýýý - dělají ho i v pěkných barvičkách? Jo a kde to má kleště ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Uděláš blbej pohyb rukou a pretrha ti to žily :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 To nosí leda terminátor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 to je ten pás co teď má pčr né:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Analytik Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Teď, pár dní zpátky, jsem četl hezký názor: Muž, má mít hodinky a snubní prsten. Všechno navíc, je navíc. Autora si, bohužel, nepamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 (upraveno) To sou takový kecy ze sedmdesatejch let. A jeste predtim se říkalo, ze "chlap ma sm.det i z fotky" nebo " kdo nesukal cikanku neni chlap"! Tak nevim, jestli se podle toho řídit. Upraveno 19. února 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 (upraveno) Stačí mít bifla. Cokoliv jinýho je módní záležitost nějaký dekády, století... Hodinky, fraky, fousy, cikánky, bouchačky, mullety, klobouky, montérky, koně, cigára... Vždycky něco bylo, je a bude. A vždycky to asi vymejšlej ti, kteří si tím biflem nejsou moc jistý...Ať si nosí kdo chce co chce, je to fuk... Nic z toho výše uvedeného chlapa nedělá ani nedegraduje. Upraveno 19. února 2015 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Co je to bifl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se