Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kvapem se blizi to bila nadeleni a s tim i vanoce a konec roku. Je asi nejvyšší cas objednat firemni vecirek a přitom me napadlo... nemate nejaky tip na hezky vanocni darek pro zakazniky? Co jste dostali, co vas potesilo a podobne. Jsem na te strane barikady co ty darky rozdava a inspirace je kazdym rokem horsi :)

Diky za pripadne podnety :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Koukal jsem do naší firemní nabídky dárků pro zákazníky a jako fajn mi přijde třeba následující: 

Pro chlapy: http://www.merkurtoys.cz/vyrobky/parni-stroj-medium-neni-skladem

Pro ženský http://www.arko-arko.cz/mlecna-cokolada/82-luxusni-drevena-krabice-s-cokoladou.htm

Jinak klasika - kožená aktovka, kvalitní deštníky, manžetové knoflíky, dárkové sady vín...

Odesláno

Manzetove knofliky a vino - OK. Destnik - nevim. Ja osobne jich mam napriklad plnou skrin a to je i dost rozdavam navstevam, kdyz nemaji vlastni a prsi i je dost ztracim. Tasku - to je dost o osobnim vkusu. Tu bych nedaval nikomu, jehoz styl neznam dobre.

Jeste muze zabodovat pekne pero. Usb disk nebo skrabka na auto je neco jako destnik, ale taky se hodi. Misto vina muze byt i neco tvrdsiho a pak treba jsou fajn poukazky do restaurace, aquaparku apod.

Odesláno

Otázka, kolik máš limit na osobu. Co někde potěší, dalšího může urazit.

Víno je celkem univerzální, v podstatě od 80Kč do.... pak boduje tvrdej - rum nebo whisky.

Mrkni se do něj. katalogu firemních dárků.

Odesláno

@ Gusta - je vidět že jsi pořád na druhé straně barikády :) tady předpokládám že jde o dárky
pro obchodní partnery / klienty, nikoliv pro zaměstnance :D

aha, už jsem to našel, píše pro zákazníky :)

Pokud je obor kdy se dá darovat přímo produkt nebo část / příslušenství apod. tak je to snadný,

jinak podle rozpočtu, respektive - kolik takový průměrný zákazník kterého chceš podarovat u tebe utratí?

Odesláno

Nabidku reklamních dalrku znam samozrejme velmi dobře. Jeziska zastupuju na konci roku uz asi 20 let, takze u destniku jsem pochopitelne zacinal a vse ostatní jsem si prosel taky. Nechci byt sedivka, proto se ptam. Loni jsem si třeba nechal udelat u jedne zname cukrářky 60 vanocnich chaloupek z perniku - normálního :) dovnitř jsem prdnul ledku a diky tomu, ze mel domeček okynka a otevrene dveře byl to jeden z mych nejlepe hodnocenych darku. Postupne jsem prisel na to, ze nejlepe hodnocene darky jsou ty, které potesi rodinu zákazníka. Třeba před par lety jsem v cesku bodoval s krabicemi s 3ks frgalu (valasske kolace), nebo taky darky pro manželky mych zakazniku - kosmetika Mary Kay.

Nad hodinkami PRIM jsem premyslel, ale zakaznici jsou rozmlsani a to bych si nastavil do budoucna sakra vysokou latku... ;-)

Odesláno

Spotřební a kancelářský krámy si každej koupí sám.

Koukni na kosmetiku Nuxe - kvalitní, dobře vypadající produkt, ženský si to chválej a dobře se prodává.

Dál bych zkusil se podívat na nějakou výjimečnou zrnkovou kávu např. Blue Mountain. Sestavit z toho nějaký balíček a přidat třeba dvojici designových šálků na přesso

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Svyho casu sem rozdaval alkoholtestery, da se to hezky vokecat.

Odesláno

Mam zkusenost, ze mene je nekdy vice.

My uz asi 8 let jedeme model "vino". Neni to nic megakreativniho nebo objevneho, ale klienty a zakazniky to vzdycky potesi a nikdy nepohrdnou. Vzdy vybereme vinarstvi, ktere nam pripravi 100 nebo 200 lahvi kvalitniho vina i s balenim (to muze byt nejak originalni) a je to. Podle me je zbytecne predhanet se v tom, jaky darek bude vtipnejsi, kreativnejsi a janevimjaky.

Stejne jako PF - bud nedelame zadne, páč je stejne nikdo necte, nebo koupime nejake od charity a to ma svoji vahu.

Odesláno

@ Gusta - je vidět že jsi pořád na druhé straně barikády :) tady předpokládám že jde o dárky

pro obchodní partnery / klienty, nikoliv pro zaměstnance :D

aha, už jsem to našel, píše pro zákazníky :)

Pokud je obor kdy se dá darovat přímo produkt nebo část / příslušenství apod. tak je to snadný,

jinak podle rozpočtu, respektive - kolik takový průměrný zákazník kterého chceš podarovat u tebe utratí?

dělal jsem si srandu...jasné že zákazníkům nebude dávat obálky :D jo od nového roku se to otoci i mne. ještě že zatím zaměstnanci nebudou :D
Odesláno (upraveno)

... kurv..., chlast a chlebíčky.

To tu má někdo v popisku nad avatarem, jen si nemůžu vzpomenout kdo :) (sry za OT)

Edit: Tak abych nebyl jen OT, u nás se loni rozdávaly (mimo jiné) USB flešky ve tvaru letadla, což mělo docela úspěch na to jaká to byla kravinka. K tomu docela fešné nástěnné hodiny ve firemních barvách s plynulou vteřinovkou a něco jako náznak chrono, kde byl vlhkoměr a teploměr.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

takže -
nástěnné hodiny Prim Diplomat nebo Orlík
nechronomagoři z nich budou mít velkou radost, chronomagorům je nedávej nebo budou pořád nespokojený
že indexy takhle a takhle, tisk takovej a makovej, ručky takopvý a blbý, tikaj / netikaj :D :D :D
ale za ty peníze dárek výbornej, krabička v které jsou je ok

mlýnek na sůl, pěkný jsou například průhledný od Tescomy, dělá se x druhů v cenách po několik tisíc

švýcarský (jakjinaktadyžeano) zavírací nožíky

lokální produkty (trvanlivý pochutiny) jako třeba ručně dělaný pralinky, med s ořechy atd., asi bude potřeba zajet "za město"

kvalitní otvírák na víno (číšnický otvírák), ale ne takové ty divné "vinné" sady v krabičce, to raději zakroucenej drát v kusu dřeva

asi jde vidět že dělám do jídla když čtu co jsem napsal :)

Odesláno

PF od charity je dobry napad...

Bud tak, anebo mam dobrou zkusenost s tim venovat urcity obnos pred Vanocemi na dobrou vec a poslat klientum potvrzeni, ze jste takto ucinili za penize, ktere jste na nich vydelali a ze jim teda vlastne dekujete, ze prispeli i oni :-)

Odesláno

Kolega rozdával pivní půllitry s vygravírovaným jménem obdarovávaného - kua až mne překvapilo, jaký měl úspěch. 

Jinak vínem a deštníkem nikdy nic nezkazíš - obojího je furt málo...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...