YPO Odesláno středa v 11:32 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:32 Pořídils dobře Afri. Gratuluju. Kdybys kluka jednou měsíčně, když přijde žebrat o místo na disku radši proplesknul se slovy "ukaž kluku co nehraješ, smažeme to!!!" On ti řekne "tatí hraju všechno (a udělá na tebe velký oči)".... tak bys ho plesknul znovu a hned bys viděl toho volného místa na disku. Mohl si vzít mámu za čtyřku na večeří a takhle to podělat. Štípou dříví na tobě ty děti. Polepši se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno středa v 12:25 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:25 Moje holky nerady mažou hry, do toho bych se raději nepouštěl Ale nějaký místo budu večer potřebovat určitě! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno středa v 12:29 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:29 (upraveno) aj nase PS5 je "rodinne" a keby som dostal otazku "ukaž táto co nehraješ, smažeme to!!!" tak by som mazal do prveho otvoreneho obchodu kupit 2TB pamat. Zatial sme ale v stave ze tam este 2-3 hry vojdu Upraveno středa v 12:30 uživatelem zacik grammar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno středa v 13:48 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:48 15 let jsem mimo Warthunderu nic nehrál. Teď nastala chvíle, podobná zatmění slunce, vyhynutí dynosaurů nebo když 24 hodin Zeman nebyl nalitej - žena odjede na 3 dny na služebku a děcka budou na týden na prázdninách. Zvažuju být v práci přesčas nebo zmizet na 3 dny ze světa, zůstat doma, koupit si basu piv, PS5 a tu Vávrovu kravinu Takže stačí na KingdomeCome deliverance 2 koupit PS5 tku? Je to na tom hratelné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno středa v 15:29 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:29 před 3 hodinami, YPO napsal: Pořídils dobře Afri. Gratuluju. Kdybys kluka jednou měsíčně, když přijde žebrat o místo na disku radši proplesknul se slovy "ukaž kluku co nehraješ, smažeme to!!!" On ti řekne "tatí hraju všechno (a udělá na tebe velký oči)".... tak bys ho plesknul znovu a hned bys viděl toho volného místa na disku. Mohl si vzít mámu za čtyřku na večeří a takhle to podělat. Štípou dříví na tobě ty děti. Polepši se. Dělám machry s Roulexkami, tak je mi trochu vnitřně blbé držet děcka na konzervách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno středa v 16:55 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 16:55 před 3 hodinami, exBURN napsal: 15 let jsem mimo Warthunderu nic nehrál. Teď nastala chvíle, podobná zatmění slunce, vyhynutí dynosaurů nebo když 24 hodin Zeman nebyl nalitej - žena odjede na 3 dny na služebku a děcka budou na týden na prázdninách. Zvažuju být v práci přesčas nebo zmizet na 3 dny ze světa, zůstat doma, koupit si basu piv, PS5 a tu Vávrovu kravinu Takže stačí na KingdomeCome deliverance 2 koupit PS5 tku? Je to na tom hratelné? Prej na nižší detaily jo, poreferuju pozdějc večer snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno čtvrtek v 11:37 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:37 Tak jak to šlape? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno čtvrtek v 13:35 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:35 @exBURN Zatím blbý, úvodní epický scény se sekaly jako prase, textury se prolínaj a ze stroboskopickýho blejskání textury na rybníku jsem měl náběh na epileptickej záchvat. Každopádně všechny naděje vkládám v update, kterej se mi už včera nestihnul dostahovat (80GB). Poreferuju až to ještě trochu poladim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno čtvrtek v 14:30 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 14:30 @Waya03 to uz su naozaj hry (teda mozno hra), ktore na PS5 sekaju a vyzaduju PS5 Pro? tak to celkom cumim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno čtvrtek v 18:21 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:21 Kua to jsem slyšet nechtěl. Poreferuj prosím po update. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno pátek v 23:06 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 23:06 Po update už super! PS5 approved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno sobota v 15:55 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 15:55 Dneska mi došla dom PS5 a ty piče maj celodenní výpadek kuva po 15 letech se trefím dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno sobota v 16:38 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:38 před 41 minutami, exBURN napsal: Dneska mi došla dom PS5 a ty piče maj celodenní výpadek kuva po 15 letech se trefím dobře jakej výpadek?!?! Já mám volný večer, nakoupené vonné svíce a butilku červeného, těším se, až to konečně odpálím...tak jaké výpadek zase?? Smradi teď hrají, takže doufám, že se bavíme každý o něčem jiném... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno sobota v 16:45 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:45 No jestli máš staženo a naistalováno tak asi pohoda. Jenže já kupil online verzi a jeksi nejde server, takže si stáhnu leda tak hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno sobota v 16:50 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:50 před 5 minutami, exBURN napsal: No jestli máš staženo a naistalováno tak asi pohoda. Jenže já kupil online verzi a jeksi nejde server, takže si stáhnu leda tak hovno no nemám...ku*va Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno sobota v 16:52 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:52 tak to jsme v..... ratajích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno sobota v 17:08 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 17:08 Tak si zahrate soliter:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno neděle v 11:00 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:00 (upraveno) Playstation Plus. Nemáte někdo insider info, jestli se v dohledné době dá očekávat nějaká akce na roční členství? Vim, je to spíš z kategorie křišťálová koule, ale líná huba... Synátorovi končí za pár dní Extra, a klasika bude, že to teď cvaknu za full a za pár dní bude 50% sleva Upraveno neděle v 11:03 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno neděle v 11:22 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:22 před 21 minutami, Maxel napsal: Playstation Plus. Nemáte někdo insider info, jestli se v dohledné době dá očekávat nějaká akce na roční členství? Vim, je to spíš z kategorie křišťálová koule, ale líná huba... Synátorovi končí za pár dní Extra, a klasika bude, že to teď cvaknu za full a za pár dní bude 50% sleva Čekal bych možná na Valentýna, pak klasicky Days of play a podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno neděle v 12:36 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:36 Maxeli, sleva funguje to pouze tak, ze musis clenstvi nechat skoncit. A az pote se necha upgradovat-pokud zrovna nejaka je. Na bezici predplatne uz zvyhodneni (nejcasteji 30 procent dolu) nefunguje. Karticky s rocnim predplatnym essential uz sony nevydava z duvodu rozlicnych urovni programu a jejich nutnych upgradu. Druha varianta jak se to necha zlevnit je prodlouzit clenstvi pres nabijeci kredit kupony psn. Obcas je nakoupim v akci, 1000 kc psn kupuji za 850KC. Esli budes chtit, dej vedet a ja nejaky objednam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se