Sphinxx Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Tak to je jiná . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 No me naposledy asi pred dvema lety chytlo Diablo II s modama... A vydrzelo mi to par mesicu (predtim jsem ho v zivote nehral a nechapal, jakto ze na tom jde tak ulitnout... He he) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Tak na D2 pres internet se da chytit zavislost hodne rychle. Ja si pamatuju, ze jsem kvuli tomu malem pred lety neodstatnicoval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 no my jsme hrali MODovanou verzi v teamu s kamosem... On druid a ja necromancer... Ta hra s tim modem dostala uplne jiny rozmer (uz si nevzpominam, jak se ten mod jmenoval, ale bylo tam brutalne moc rozsireni a zvyseni obtiznosti proti klasicke D2... = naprosta bomba... Jo a taky to chodilo ve vyssich rozlisenich a i v okne... takze bylo videt dal a textury byly taky predelane do vyssiho rozliseni... Tusim ze D2 chodila jen v 640x480 max, coz v dnesni dobe nominalu monitoru 1920x1200 je celkem malo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Jeremy, heheh.... reagujem?to asi zle chapes, to je citacia - a to znamena to, ze som zopakoval presne tu vetu esteTak to je super! v tom pripade nam ji tu zopakuj dycky obden, je to TAKOVY moudro, ze by to chtelo tesat do kamene! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Tak to je super! v tom pripade nam ji tu zopakuj dycky obden, je to TAKOVY moudro, ze by to chtelo tesat do kamene!neviem, ze o co sa tu snazis....bavili sme sa o tom, ze sme ako male deti a na jeho odpoved som reagoval s tym, ze som, ze to len potvrdil, ze sme ako male deti.teba som vzdy bral uplne v pohode, a myslel som si, ze si to asi prehliadol. Alebo mas nejaky problem?proste normalka, ako by som napisal: ved som ti to uz pisal, ze sme ako male deti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Hráli jste někdo Alien: Isolation? Dumám, že bych si ji koupil z nostalgie, poslední hra s vetřelcama stála za houby, už si ani nepamatuju jak se jmenovala, ale Aliens vs Predators bylo dobrý. Jenže to bylo někdy před 15 lety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Kurnik, teď jsem se mrknul na statistiky Battlefield3 a mám skoro 900 hodin odehraných, tvl tomu se říká náklady obětovaných příležitostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Kurnik, teď jsem se mrknul na statistiky Battlefield3 a mám skoro 900 hodin odehraných, tvl tomu se říká náklady obětovaných příležitostí Tohle mě přimělo se podívat, kolik hodin mám celkově odehráno za těch 10 let ve Warcraftu. Neměl jsem to dělat... 4920 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 neviem, ze o co sa tu snazis.... Ale jo, v pohodě - jen jsem znal do teďka jedinýho člověka, co citoval sám sebe - Cimrmana. Přišlo mi to vtipný..A když tak o tom přemýšlím, myslím vlastně, že je jen otázka času, kdy se začne sám citovat náš ovarový prezident. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 A vs. P melo i dvojku a ta byla super... I krasne hratelna na starsich masinach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Taky jsem včera předobjednal Zaklínače. Doufám že teď bude aspoň měsíc v kuse pršet, abych měl záminku sedět u toho doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 tak Zaklinac to je jasna volba....este velmi cakam Just cause Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Říkal jsem si, že jestli toho Zaklínače CD projekt nebude překládat do ČJ jak původně plánovali, tak si to stáhnu z uložto na PC :-) Takhle vydavatele rád podpořím a třeba se začne lokalizovat více her :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Musím říct, že je pro mě GTA V zatím velké zklamání, včera jsem začal za Trevora a trochu se to zlepšilo, ale už sem si říkal, že to odinstaluju a prodám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Moty ja sem to mel podobne, hral sem to a nudil sem se u toho snad prvnich 8 hodin, uz sem to chtel vzdat, ale na doporuceni nekolika kamaradu a kladnych recenzi sem u toho vydrzel a ukazalo se, ze meli pravdu paradni hra, hral sem to na xboxu asi pred rokem, urcite si casem koupim i pc verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Dostal jsem posledního Wolfsteina, zatím bez češtiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Dostal jsem posledního Wolfsteina, zatím bez češtiny.daj nejaky popis, videl som len par zaberov a celkom sa to zdalo zaujimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Je to strašně zdlouhavý, hrozně dlouhý ingame animace, dlouhý ne-akční "úkoly" kdy máš najít nějakou pitomost a musíš se vyptávat všech možnejch charakterů ve hře než se k tomu dohrabeš. Akce dobrá, ale je to snad časově tak 50:50 s animacema a nudnýma hloupostma. Nedohrál jsem. Nebo jo? Už si ani tohle nepamatuju, což taky něco znamená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se