Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

;) no my jsme hrali MODovanou verzi v teamu s kamosem... On druid a ja necromancer... Ta hra s tim modem dostala uplne jiny rozmer (uz si nevzpominam, jak se ten mod jmenoval, ale bylo tam brutalne moc rozsireni a zvyseni obtiznosti proti klasicke D2... = naprosta bomba... Jo a taky to chodilo ve vyssich rozlisenich a i v okne... takze bylo videt dal a textury byly taky predelane do vyssiho rozliseni... Tusim ze D2 chodila jen v 640x480 max, coz v dnesni dobe nominalu monitoru 1920x1200 je celkem malo...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Tak to je super! v tom pripade nam ji tu zopakuj dycky obden, je to TAKOVY moudro, ze by to chtelo tesat do kamene!

neviem, ze o co sa tu snazis....

bavili sme sa o tom, ze sme ako male deti a na jeho odpoved som reagoval s tym, ze som, ze to len potvrdil, ze sme ako male deti.

teba som vzdy bral uplne v pohode, a myslel som si, ze si to asi prehliadol. Alebo mas nejaky problem?

proste normalka, ako by som napisal: ved som ti to uz pisal, ze sme ako male deti.

Odkaz ke komentáři

Kurnik, teď jsem se mrknul na statistiky Battlefield3 a mám skoro 900 hodin odehraných, tvl tomu se říká náklady obětovaných příležitostí  :lol2:

Tohle mě přimělo se podívat, kolik hodin mám celkově odehráno za těch 10 let ve Warcraftu. Neměl jsem to dělat...

4920

:eek:

Odkaz ke komentáři

neviem, ze o co sa tu snazis....

Ale jo, v pohodě - jen jsem znal do teďka jedinýho člověka, co citoval sám sebe - Cimrmana. Přišlo mi to vtipný..

A když tak o tom přemýšlím, myslím vlastně, že je jen otázka času, kdy se začne sám citovat náš ovarový prezident.

Odkaz ke komentáři

Moty ja sem to mel podobne, hral sem to a nudil sem se u toho snad prvnich 8 hodin, uz sem to chtel vzdat, ale na doporuceni nekolika kamaradu a kladnych recenzi sem u toho vydrzel a ukazalo se, ze meli pravdu :) paradni hra, hral sem to na xboxu asi pred rokem, urcite si casem koupim i pc verzi

Odkaz ke komentáři

Je to strašně zdlouhavý, hrozně dlouhý ingame animace, dlouhý ne-akční "úkoly" kdy máš najít nějakou pitomost a musíš se vyptávat všech možnejch charakterů ve hře než se k tomu dohrabeš. Akce dobrá, ale je to snad časově tak 50:50 s animacema a nudnýma hloupostma. Nedohrál jsem. Nebo jo? Už si ani tohle nepamatuju, což taky něco znamená.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...