Jeremy Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 A to už mi psali, že bude zejtra.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 koukal sem, že Single dost zdrbli, tak pak dej vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 na single prdim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 No ja hraju jen single, tak snad to bude stat za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 (upraveno) koukal sem, že Single dost zdrbli, tak pak dej vědětTak je to jen názor recenzenta, to bych nebral tak tragicky, dokud se nepřesvědčím. Doufám, že Frantik v pondělí podá report, respektive raport. Upraveno 19. října 2016 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Ahoj, tos začal těžkým kalibrem :-) Uncharted je jedna z nejlepších her na ps vůbec, takže pokud tě baví tak určitě pořiď Uncharted Collection ( což jsou první 3 díly dohromady a stojí to pakatel, obzvlášť dvojka a trojka jsou brutal řežby). Z podobného těsta je i Tomb Raider, taky super. Teď hraju GTA 5 a taky můžu jen doporučit, supr zábavný. Pokud máš rád střílečky tak zkus oba Wolfensteiny, hodně fajn. Zajímavý je taky Until Dawn, je to horror dělaný jako film a vždy máš několik možností rozhodnutí - můžeš tedy rozhodnout kdo zemře a tak :-) hodně netradiční. Doom je brutal řežba, jen chodíš, skáčeš, uhýbáš a zabíjíš démony mnoha typů, nic víc, ale je to dotažený k dokonalosti. Ze závodů mám zkušenost s need for speed, což za mě nebrat, je to arkáda pro děti. Naopak doporučit můžu Drive Club. Tak jsem ted taky resil dilemma Xbox One/PS4. Koupil jsem Xbox One, konzole jako takova mi neprisla spatna, ale to prostredi mi teda neprislo moc prakticky.Strelil jsem to, koupil ve vyprodeji PS4 za libovou cenu a musim rict, ze jsem mnohem spokojenejsi ...Ted parim Uncharted 4 a rad si necham od zkusenejsich poradit, jakym titulem pak pokracovat. Tak kdybyste mel nekdo nejaky tip, budu rad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 No ja hraju jen single, tak snad to bude stat za to.Ja to taky zkusim, tj jasny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Jeste doporučim Fallout 4. Taky pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 A jde se na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Kluci, díky! Zkusím teda Last of Us a Wolfensteiny.Na Xboxu me ještě docela bavil Divison. Stojí za to pořídit ho i na PS? Koupil jsem si nějaký účet a mám tam ještě mj. Starwars Battlefront, Resident Evil 2 Revelations, UFC2, Watch Dogs, God of War III Remastered, Project Cars, The Crew, Drive Club, Tomb Raider Definitive Fiction. Stojí něco z toho za stažení? Nechci tahat 30GB a pak zjistit, že je to voser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Wolf super, ale jestě víc je Wolf the old blood. Levnější a lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Ten remaster GOW3 je nehorazna parada,stoji za zahrani,jedna z exkluzivit konzole playstation . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Koukal jsem dneska na GTA V. na PC, že jako by už konečně zlevnilo a já koupil, ale cena pořád min. 850,- :-( To je tedy nechutný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Co vravite na WarThunder? Mam cosi odohrane WoT-ka a sem tam si este dam, ale nejak mi pride ze uz to v poslednej dobe nie je akosi ono.... len tahaju z ludi prachy a kzia hru stale novymi OP tankami. Jak je na tom WT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Tak koukam na Store a The Old Blood je aktualne za 159,- ... tak to asi neni o cem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Kluci, díky!Zkusím teda Last of Us a Wolfensteiny.Na Xboxu me ještě docela bavil Divison. Stojí za to pořídit ho i na PS?Koupil jsem si nějaký účet a mám tam ještě mj. Starwars Battlefront, Resident Evil 2 Revelations, UFC2, Watch Dogs, God of War III Remastered, Project Cars, The Crew, Drive Club, Tomb Raider Definitive Fiction.Stojí něco z toho za stažení?Nechci tahat 30GB a pak zjistit, že je to voser Division jsem hrál na PS4 a dohrál. Docela mě to bavilo, ale putování po Dark zone bylo už pak nudný..Fallout 4, jak doporučuje Frantík taky super. Ale rozhodně Last of Us, to je MUST! Naprosto top atmosféra, dokonalá hra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Fallout 4 jsem nebyl schopny pobrat skrz ovladani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Teď relaxuju u COD Advanced Warfare a pecka střílečka. A jako bonus skvelej Kevin Spacey :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Ja jsem oprasil xbox a dneska si koupil nakou edici tri dilu Call of Duty.Na PC jsem to kdysi hral a byla to pecka.Doufam,ze bude ovladani v pohode,ne jako u Mafie 2,kterou bych rozkopal:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Teď relaxuju u COD Advanced Warfare a pecka střílečka. A jako bonus skvelej Kevin Spacey :-)single jo,ale mp byla sračka největší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se