Frantik Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 (upraveno) Taky se spis tesim pristi rok na nový DOOM Eternal, páč to je řežba presne pro mě :-) Upraveno 23. listopadu 2018 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 RDR jsem hrál dohromady asi 2 hodiny a mám odehráno 4 % . Je to krásný, ale mně nevyhovuje ten volnej svět. Jsem úkolovej člověk, potřebuju, aby mě hra tahala od mise k misi. A ne abych řešil nákup oblečení, protože je mi v horách zima, chrápala, jedl a mohl si dělat, co chci. Tak nevim, no .. podobný jsem to měl s GTA... ale krásný to je, o tom žádná. Tak ho pošli dál, já na to čekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Ahoj, shánim starší NHL na Xbox one, 2015+. Nechce se mi dávat 1500 za novou hru. Není tu někdo kdo si koupil novou a starsi nepotrebuje? 2015 jsem mel a ztratil jsem CD, jde to nejak zpetne nahrat aby to slo bez CD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Tome, napis Sz, poslu Ti RD2,uz to mam komplet dohrano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Tome, napis Sz, poslu Ti RD2,uz to mam komplet dohrano Díky moc, SZ jsem poslal. Rodina bude nadšená, že zas tatínka 14 dnů neuvidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 (upraveno) Kdyby měl ještě někdo RDR2(PS4) na prodej, tak mi napište. Klidně by mi to stačilo až lednu :-) Upraveno 26. listopadu 2018 uživatelem ABCDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Take jsem propadl PS4 koupil jako první mastim Witcher 3. Koupím jsem nějakou edici kde jsou oba datadisky. A musím říct, hra jak ze staré školy, ale s parádní grafikou. Začínal jsem na ZX spectrum pak jsem hrál u kamaráda na Commodore 64 pak přišly první PC a Doom a Doom2. Pak Quake atd. Musím říct, že to hraní na gauči a velké LCD je pecka, akorát jsem úplně levej na jakékoli 3D střílečky. Oproti myši mi to přijde úplně strašně nepřesný a než vůbec něco zaměřím jsem tuhej. Naopak na hry typu právě Zaklínač mi ten ovladač přijde úplně super. Ty střílečky fakt všichni mastíte na tom gamepadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 asi hledáš tohle https://www.czc.cz/hori-tactical-assault-commander-4-ps4-ps3/209731/produkt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 asi hledáš tohle https://www.czc.cz/hori-tactical-assault-commander-4-ps4-ps3/209731/produktDíky, to vypadá použitelně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 četl jsem forum pod tím produktem a píše se tam toto. " Jo fungovat to bude - emuluje to myš a klávesnici přes gamepad "vstup".Nečekejte ale stejnou kvalitu jako hraní na PC, tím že to jede přes emulaci gamepadu to automaticky přidá akceleraci, lag a "smoothing". Ale vlastní zkušenost nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Borci nechce se někdo zbavit Tomb Raidera a Spidermana. Potrebuju se zásobit na svátky Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Tak už jsem se dostal k RD2R. Mám za sebou asi 1,5h hraní a je to fakt pecka. Zatím tomu nemůžu nic vytknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Borci nechce se někdo zbavit Tomb Raidera a Spidermana. Potrebuju se zásobit na svátky Sent from my iPhone using Tapatalk ProKdybys chtěl měl bych Tomb Raidera na Ps4 ale je bez krabičky a je tam toho víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Zatím nemám ani jedno. Klidně dej vědět to vylep sem i cenama jestli je toho víc, určitě ti od toho rádi pomůžou i ostatní Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Nemá zde někdo nějaké válečné hry z 2WW na xbox360? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Kdybys chtěl měl bych Tomb Raidera na Ps4 ale je bez krabičky a je tam toho vícBez krabičky? From Amazon? :-* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Ahoj, mam dotaz, dcera chce Just Dance (asi 2019) na PS4 a všude čtu, že nepotřebuju kameru (nemam), že stačí apka v mobilu.Můžete mi k tomu prosím napsat případné zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 (upraveno) Tak jsem dnes koupil PS4 Pro v bundlu s RDR2. Je to moje druhá konzole v životě, první byla Nintendo 64 v roce 1999 Jen to máme s mladou jakože pod stromek, tak to budu muset ještě chvíli vydržet, než to začnu pařit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. prosince 2018 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Kdo tu hraje RDR2 a byl se podívat v chatce u Little Creeku? (jižně od nápisu Little na mapě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Já ještě ne, tak se vyvaruj spoilerů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se