Tom4 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Dvě konzole? Já věděl že jsem tady správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Nebo můžeš zkusit dvě konzole v jedné...nintendo switch. Je to takový kompromis. Vychází na to i AAA tituly jako Witcher, Skyrim, Doom, Zelda a zároveň se děcka vyblbnou na mariovi, hopsání apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Switch má problém s aaa hrami v docku (jo, Zelda běží fajn, ale vše ostatní je kvůli propadum fps spíš horší než lepší). V handheld módu to jde, ale to asi není to pravé. Jo a dobrý závody na switch, pokud vím, vůbec nejsou. Max nějaký Mario Kart,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Na switch vyšlo wrc a ještě nejaká rally, ale obecně těch závodních tolik není. Já teda na switchi dohrál witchera a to je určitě jedna z nejnáročnějších her. Běželo to krásně a plynule. Těch AAA titulů není moc, ale na druhou stranu má switch potenciál bavit celou rodinu (mario, pokemon, mario kart apod.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Tak nakonec xbox one s. Teď ještě hry a jde se na to.Co paříte chlapci pro inspiraci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 (upraveno) Dobrá volba. Určitě "potřebuješ" Forzu, ideálně Horizon 4 a Gears of War nebo Gears 5. Pak bych dal Halo a tím si asi ty nejlepší exkluzitivy vyčerpal. Zvaž nákup xbox live gold, můžeš hrát online, ale hlavně každý měsíc dostaneš až tři hry zdarma a někdy tam jsou slušný hry. Stojí to ročně kolem 1200,-, jednou zaplatíš a máš klid. No a pak za 250,- je služba Game Pass, která funguje jako knihovna a můžeš si zahrát cokoliv. Samozřejmě tam nenajdeš ty nejnovější hry, ale např. ta Forza nebo Halo tam asi budou. Upraveno 19. března 2020 uživatelem PavelSch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Hráte niekto WoT?Večer som skoro dostal infarkt, na randome toľko dementov, že som si musel vypnúť chat. Každého som posielal do pr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 já tohle hrát nemůžu, snažím se týmovým online hrám vyhýbat od dob CSka a lolka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Kdy že má vyjít to TLOU2? Hrát to teď doma zavřenej v karanténě, když venku řádí pandemie, je úplně jiný štýlo (né že bych byl jeden z těch šťastlivců co může pracovat z domu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 (upraveno) Wot je v tomto este dost v pohode, co zrusili ff ti retardi z teamu nemozu prakticky nic a ti u enemakov len potesia. A chat som vypol hned ako tu featuru zaviedli... uz je to par rokov. Upraveno 19. března 2020 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 No myslím že to odložili někdy na květen/červen. Je pravda, že ty tematicky věci teď působí tak nějak víc tematicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 jj, udajne 05-2020 ... vyresil jsem Far Cry - New Dawn, pak Metro:Exodus a v pondeli snad novej DOOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Farko, toho Dooma bych pak vzal jako ojetinku něco můžeme vyměnit nebo to koupím. Jinak Metro je super, to si užiješ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 jasny Pavle, dam vedet az budu preDoomovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Watch Dogs na Epic gratis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Jinak ještě k těm Souls hrám, kdybyste chtěli potrápit nervy, tak Nioh 2 je celkem solidní lámač ovladačů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Hraje tu nekdo CS:GO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Právě jsem začal Nioh první díl a zatím cajk. Je pravda, že jsem na souls hrách už něco odehrál. Aktuálně mám chuť rozsekat ovladač v kingdom come, protože se snažím vypáčit zámek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 První dva regiony celkem jdou, pak už to je jen těžší a těžší. Paradoxně mě ve hře neutrapily ani tak bossove, ale inventář, resp množství itemu a statu. Ale ve dvojce jsem se do toho zakousnul a chci to dojet až k endgame. Jo, zámky v KC jsem myslím tenkrát ani nepochopil a pacil jen na náhodu. Dokonce myslím, že pak časem vydali patch, který to měl trochu zjednodušit. Na mě ta hra byla celkově už moc realistická a dal sem ji max 5 hodin. Možná někdy v budoucnu se k ní vrátím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Tak jsem si kvuli tomu svinstvu venku koupil PS4 Pro a k tomu The Last of us. A v te hře to vypadá skoro jako aktuálně když vylezu ven. To jsem si zas pomohl. Nějaký návrhy, co si zahrát na téhle konzoli..něco co nejde přejít? Mám rad střílečky, aspoň trochu s příběhem, auta, letadla..a to je asi celý.. Dík za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se