Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 26. 9. 2015 v 21:23, Josef01 napsal:

Já bych na nich neměnil naprosto nic, jsou myslím dokonalé...

Krásné hodinky :) S mimostředkou vypadá spodek cifru možná lépe, ale zase je tam 12... Asi bych nic neměnil :)

Odesláno
  V 26. 9. 2015 v 21:25, warann napsal:

Expy - lumi na 3,6,9. Ale mám je rád i bez toho.

Přesně tak + u 39mm verze protáhnout ručky a kdyby i ta Rolex korunka pod "12" měla decentní bílou lumi, tak bych snad v noci ani nespal a jen koukal na cifr. :)

Odesláno (upraveno)

Sice to nejsou moje top hodinky, spíš takový další potenciální step, ale mě třeba sejří, že Suma maj krásné masivní pouzdro a k tomu tah jen 20mm - prostě proporčně to k sobě nesedí.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno (upraveno)

Někde jsem četl, že zástupci Tudoru se vyjádřili v tom smyslu, že do Black Bay se inhouse dávat nebude, aby odlišili Black Bay a Pelagos.

Takže bohužel

Upraveno uživatelem safi
Odesláno

by jsem napřed opravil gramatiku v názvu vlákna, aby jsme mohli přispívat i my zdělanci a grammar nazis

Nenávidím vzor tahu na sponě starších Subů, jinak by byly pro mě před keramický suby no-date (nejlíp bez superlativních COSC keců) dokonalý.

Odesláno (upraveno)
  V 30. 9. 2015 v 10:38, Viktor napsal:

by jsem napřed opravil gramatiku v názvu vlákna, aby jsme mohli přispívat i my zdělanci a grammar nazis

Nenávidím vzor tahu na sponě starších Subů, jinak by byly pro mě před keramický suby no-date (nejlíp bez superlativních COSC keců) dokonalý.

Mas samozrejme pravdu, to mi hodne ulitlo..by jste...

A k hodinkam take ano... Mam rad, kdyz spona je spona a tah je tah... Tu "maskovanou" sponu jsem nikdy moc nepobral...

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Me vadi, kdyz nemaj potapky mikroregulaci. Levny kusy ok, ale cibule od 30+ by je mit mohly.

Nejhorsi nastaveni na omegach 2254.50, myslim, ze ji maj i bondovky. Krom puldilku, kterej se musi pracne vsadit, absolutne zadna moznost nastaveni. Ani dirka navic..Taky pudou..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...