sery.vlk Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Moc hezké, ať se Ti z té ručky nezatočí hlava .-)Gratulace veliká!(Chronařovi natruc i s vykřičníkem.)
Wanderer Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Tak to je paráda. Tyhle patří už dlouhou dobu k mým vysněným.
slice Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 tak toto je paráda. kombo podľa mojej chuti. prémiové potápky a k tomu vysekané chrona s viacfarebným cifrom. niekto sa má..
financ Odesláno 5. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2015 díky všem. Hodinky jsem od rána nesundal z ruky. S desetinou vteřiny dostal svět nový rozměr :-)Trochu jsem se bál velikosti, 42 mm je pro mě hraniční rozměr, na fotkách působí trosku větší, naživo sedí, ke košili i k triku Něco ze zahrádky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 5. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Je tezky neco napsat- je to proste velka parada.
ave1112 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Tak toto je fakt grandiozne velmi dobry vyber a tiez obrovska gratulacia su bombove jednym slovom krasa:-) uzivaj:-)
Sabbath Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Gratulace, jsou naprosto parádní. Zatím mimo můj dosah, ale pokud bych chtěl chrono, tak je El Primero jasná volba.
Viktor Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Gratuluju k super hodinkám. Striking 10th jsou nejlepší El Primera.
Michal444 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 pridavam sa... v poslednej dobe asi najvacsia pecka...
zhrado Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Tak pre Zenith mám slabosť a toto je fakt hodinársky šperk. Vyzerajú naprosto luxusne a ako to tu niekto podotkol Rolex vyzerá ako chudý príbuzný. Tá sekundovka je úžasná Gratulujem a som rád, že tak nádherné hodinky oživia toto fórum! Teším sa na ďalšie fotky.
sashator Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Gratuluju, jsou parádní! Pokud někdy do nějakých Zenithů půjdu, tak buď do těchto nebo do origo 1969 (to jsou snad jediný hodinky, kde bych překousl i datumovku na 4:30). Vždycky se mi na el primerech líbily modely s tady dost kritizovanými překrývanými subcifry, jsou boží jak jsou velký a výrazný....teď už tu sbírku máš opravdu hodně vymazlenou a dá se říct kompletní, marně hledám nějakou díru co by se dala ještě vyplnit (i když ta se samozřejmě vždycky najde :-) )
Kid_A Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Uzasny uzasny uzasny. Sen kazdyho chrono nadsence.
financ Odesláno 6. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2015 Černobíle na D1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Gratuluju k tomuhle krásnýmu kousku! Už jsem je na fóru na TVých fotkách zahlédl, ale tohle vlákno jsem zkouknul až teď. Zenith mám moc rád a tyhle hodinky krásně odkazují na první El Primero A384, 385 a 386, které považuju za jedny z nejhezčích chronografů vůbec. Tak ať Ti dlouho dělají radost.
tmoris Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Odesláno 14. října 2015 Nejak mi to uniklo, fantasticky kousek, ta centralni chrono rucka je mazec! Gratulace!
Tikal Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Odesláno 14. října 2015 Davide gratuluji, jsou fakt kulervoucí
Jiribartl Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Odesláno 14. října 2015 I mně to uniklo. Jen musím konstatovat, že další komentář je zcela zbytečný, ty hodinky jsou prostě dokonale dokonalé.
Cyril Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Odesláno 14. října 2015 Davide gratuluji! Průhled na strojek super! Pozorovat ta kolečka je prostě úchvatný. Já osobně mám (ničím logickým nepodloženou) jen lehkou averzi vůči názvu Zenith (komunistickej foťák, kterej jsem jako kluk měl a byl přitom na svou dobu super). Ale to není důležitý...důležitý je to, že z nich máš radost a že jsou skvělý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se