Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tak toto je paráda. kombo podľa mojej chuti. prémiové potápky a k tomu vysekané chrona s viacfarebným cifrom. niekto sa má..

Odesláno

díky všem. Hodinky jsem od rána nesundal z ruky. S desetinou vteřiny dostal svět nový rozměr :-)

Trochu jsem se bál velikosti, 42 mm je pro mě hraniční rozměr, na fotkách působí trosku větší, naživo sedí, ke košili i k triku

Něco ze zahrádky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak pre Zenith mám slabosť a toto je fakt hodinársky šperk. Vyzerajú naprosto luxusne a ako to tu niekto podotkol Rolex vyzerá ako chudý príbuzný. Tá sekundovka je úžasná :) Gratulujem a som rád, že tak nádherné hodinky oživia toto fórum! Teším sa na ďalšie fotky.

Odesláno

Gratuluju, jsou parádní! Pokud někdy do nějakých Zenithů půjdu, tak buď do těchto nebo do origo 1969 (to jsou snad jediný hodinky, kde bych překousl i datumovku na 4:30). Vždycky se mi na el primerech líbily modely s tady dost kritizovanými překrývanými subcifry, jsou boží jak jsou velký a výrazný....teď už tu sbírku máš opravdu hodně vymazlenou a dá se říct kompletní, marně hledám nějakou díru co by se dala ještě vyplnit (i když ta se samozřejmě vždycky najde :-) )

Odesláno

Gratuluju k tomuhle krásnýmu kousku! Už jsem je na fóru na TVých fotkách zahlédl, ale tohle vlákno jsem zkouknul až teď. Zenith mám moc rád a tyhle hodinky krásně odkazují na první El Primero A384, 385 a 386, které považuju za jedny z nejhezčích chronografů vůbec. Tak ať Ti dlouho dělají radost.

Odesláno

Davide gratuluji! Průhled na strojek super! Pozorovat ta kolečka je prostě úchvatný. Já osobně mám (ničím logickým nepodloženou) jen lehkou averzi vůči názvu Zenith (komunistickej foťák, kterej jsem jako kluk měl a byl přitom na svou dobu super). Ale to není důležitý...důležitý je to, že z nich máš radost a že jsou skvělý.  :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...