sharz Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Grand Seiko SBGR097 Limited Edition zdroj: ablogtowatch.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Ciferník jak zámek v Litomyšli. Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Hlavně 42 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 42 mm je už dost, 41 u snowflaku je akorát pro Japonce okolo pasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Uhlazená paráda, dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Konečně rozměr i na mojí ruku. Asi budu muset začít šetřit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Ta "dlažba" je neskutečný kýč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 GRANDiozni!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Nemaji chybu, take vitam ten rozmer, proste pecka!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 A už jsou i na eBay http://www.ebay.com/itm/141806315232 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Snad budou naživo lepší. To opakování loga GS mi vadí. Moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 V bílé barvě to bude lepší jako vždy. Ta modrá je krásná, ale to logo z ní leze jak vodník z rybníka Ale hlavní informace v pozadí je ta, že Seiko udělalo na GS pouzdro 42 mm! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Za mě teda nic moc. To pouzdro je nějaký těžkopádný, málo elegantní, nějak se to tluče s tradičními indexy a ručkami. Ty tlustý nožky připomínaj divný pouzdra ze 70. let. Tenhle vzorek GS na číselníku mi vždycky lezl na nervy, tady je to obzvlášť výrazný. K tomu tradiční tři fonty na ciferníku, za mě palec dolu.Vlastně většina limitek GS je horší než řadová produkce, zdá se, že je to taková tradice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Moc mi nejedou. Jsou zbytečně velký, to mi k jednoduchejm GS nejde. A ten cifr, no.. snad to naživo nebude moc vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 (upraveno) Co se týče cifru, tak ten se mi líbí...nelíbí se mi ale tvar pouzdra, aspoň na fotkách vypadaj opravdu tak rozplácle, pouzdra z jejich klasických řad vypadají proporčně líp Upraveno 21. října 2015 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 To pouzdro je nějaký těžkopádný, málo elegantní, nějak se to tluče s tradičními indexy a ručkami. Ty tlustý nožky připomínaj divný pouzdra ze 70. let. Tenhle vzorek GS na číselníku mi vždycky lezl na nervy, tady je to obzvlášť výrazný. K tomu tradiční tři fonty na ciferníku, za mě palec dolu. Souhlas zcela, jen pro ciferník mám pro sebe vysvětlení - je to limitka, tahle zjevně pro fanatické příznivce GS, nelze na ně brát běžné měřítko a tak se mi to i líbí. Asi to platí pro většinu limitek seiko. Pouzdro možná proporcemi doplatilo na velký rozměr - to je ovšem ani v nejmenším neomlouvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 oni tieto cifeniky vyzeraju v reali omnoho zaujimavejsie, maju taky 3D efekt, akoby hologram. Sposobuje to ze tie rucky a zvysok cifernika nad nimi levituje. Mne tiez pripadaju na fotkach tazke a "too much", oni tie fotky vystihnu vzdy len jeden uhol pohladu. Ale nazivo ma zatial zaujal kazdy.. a suhlasim ze je to len pre skalnych priaznivcov. Zase GS limitky nemaju naklad ako u Omegy, takze je to tak nejak v sulade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Ta "dlažba" je neskutečný kýč.Přesně tak. Jinak by byly parádní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 V reálu jsou ty GS "dlaždice" prakticky nepostřehnutelné, vidět jsou jen pod určitým úhlem a třeba v přítmí Koscomu i tak ztuha. Ačkoli jsem je neměl v ruce, dovedu si představit, že plastický reliéf u takových SBGA 109 se časem přejí spíš. Pouzdro není nepodobné nedatovým Oysterům, spolu s absencí data a 3-link tahem imho fantastická alternativa ke zmíněným Rolexům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se