Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Ypo my tu hodinky nenosime kvoli casu, to uz by si mohol vediet.tomu rozumím ... mám taky rád když něco na ruce vypadá jako rozjetý hovno .... připadam si tak nejak jinak ... prostě líp .... jakože odlišný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 A prave presne o to tu ide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 no .... tak to bude legenda ... to už je jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 YPO a people debatia o tom, ze az so "spravnymi" hodinkami si pripadaju dostatocne odlisni. tento svet je definitivne fpici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 No popravdě, SKX jsou pro mě tool watch no.1 (levné, odolné, nebál jsem se snima kamkoliv)Prodal jsem je kvůli tomu, že byly vysoké. Nové turtle vypadají že budou nižší, i když luneta vypadá taky dost vysoká. Koupím si je až opadne počáteční vlna a ceny klesnou (na jaro, léto)Prostě zvažuju nové tool potápky a Seiko vůbec nic neulehčuje. Už si je tady někdo kupte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Nové turtle vypadají že budou nižší,Na to jsi přišel jak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Moc se mi nechce věřit tomu, že by se Seiko přidalo k Panerai a začalo by si z nás taky dělat prdel. Uvidíme, zatim se mi to za ty prachy líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 (upraveno) Na to jsi přišel jak ? Původní 14mm, nové 13mm edit: ypo by řekl že to hovno eště víc rozšlápli Upraveno 13. prosince 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 EDIT: Takže budou jen tyhle 4 varianty? Coke a modročerná luneta nebude?Podle původních informací by coke+batman měly být v květnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Původní 14mm, nové 13mm edit: ypo by řekl že to h...o eště víc rozšlápliŘeč byla vůči skx, takže žádná změna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 SKX jsem nikdy neměl, čekal jsem co bude dál. Toto zatím ano. Modrá u mě vede, ale asi počkám ještě na coke a batmana. Škoda té pepsi s černým cifrem, jinak bych měl jasno. Rozšláplé h...o mi vadí jen na mé botě, v případě Seika je to rozhodně šlápnutí správným směrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Kolega z práce jede po Vánocích do Japonska... Tak už dostal za úkol se tam porozhlednout a napsat mi jestli a za kolik budou :-) A když to bude nějaká přijatelná cena, tak má za úkol je rovnou přivézt... Tak uvidíme jak tohle dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Na seiko.at už jsou někdy od pátku. Cena 419 euro na gumě, 459 euro na tahu. K odeslání v polovině ledna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 A už se někde opravdu reálně prodávaj? Kámoška je teď v Thajsku, třeba by zvládla dovézt... Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 (upraveno) reálně nevím, na tom čínském shopu se tváří že je mají edit: tak už nemají Upraveno 14. prosince 2015 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 (upraveno) Cena se mikroskopicky sune dolů tak snad to ve finále ...Ruzní juwelier a schmuck už mají cenu pod 400 euro - teda na gumě Upraveno 14. prosince 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 reálně nevím, na tom čínském shopu se tváří že je mají edit: tak už nemají Jsem asi blbej, ale nevím, co to je RM a ani jaký to má kurz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 re http://openiazoch.zoznam.sk/kalkulacky/prevod-mien/myr-czk/ Je to malajzijsky ringgit. Instant ma toho plne matrace doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 (upraveno) ... co to je RM a ani jaký to má kurz.jen trochu jiná zkratka: malajsijský ringgit ? MYR (RM)kurz třeba zde: http://www.akcie.cz/kurzovni-listek/kurzy-men Upraveno 14. prosince 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se