bobi Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 (upraveno) Tak hlavně, aby ti bonsai ve finále nesežrala želvy Ten mesh jim docela sekne-yes. Upraveno 1. května 2016 uživatelem bobi
AndyAaron Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 V 1. 5. 2016 v 20:11, Waya03 napsal: Žerou želvy bonsaje? Zdá se že zatím ne. Borovice_Turtle.JPG Modrin_Turtle.JPG Javor_Turtle.JPGSuper fota!
ggrand Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Přesně jak jsem říkal. 230 doláčů je reálná cena těhle hodinek v portfóliu Seika (viz stargate nebo prospex SRP585).
Gorgiano Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Pokud tam nepřidáváš nějaký $ jako přidanou hodnotu za "nadčasovej" design reedice, který je velký lákadlo pro retromily!
Rudykopalsson Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 (upraveno) akorát nechápu, proč jsou modrý na tahu levnější než pepsi nebo černý na gumě... Upraveno 2. května 2016 uživatelem Rudykopalsson
lub Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 tak to už se dostáváme na akceptovatelnou hladinu, dejme tomu. ale čtvrtý seiko potápky do domácnosti? sem se snad nezblázil. anebo možná jo. v merku mám sice něco trochu jiného, ale ještě je čas přehodnotit priority, když i Instant je z nich celej unešenej.
instant Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 ..tak ale pomaly pomaly.. ty mas len troje Seiko potapky, hej? NO ZE SA NEHANBIS!
nickolas Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Tak to abych snad nikde nerikal, ze zrovna nemam od Seika potapky ani jedny
vrcan Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 fuuha, instant, tvoje fotky, najma druha kde vidiet plasticitu cifra a vystupene indexy ma poriadne nakopavaju... idem porozmyslat :-)
Waya03 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 V 1. 5. 2016 v 20:35, AndyAaron napsal: Super fota!Díky, byl to takový bezprostřední nápad potom co jsem "zprznil" nůžkama a drátem tu malou borovičku :-) V 1. 5. 2016 v 20:19, bobi napsal: Tak hlavně, aby ti bonsai ve finále nesežrala želvy Ten mesh jim docela sekne-yes.Jo nosí se pěkně, origo tah jsem řádně uschoval a když dostanu chuť na kovový náramek bude mít asi mesh vždy přednost.
Chumpus Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Ještě k těm kalibrům - hoši, vaše problémy bych fakt chtěl mít Hodinky s 7sxx a 4rxx jsou prostě levná spotřebka, nic víc. Na to, kolik to stojí, to má pořád v celkovém součtu minimální poruchovost a to číslo reklamací je opravdu nicotné. Jinak želvy pořád nemám, ale myslím, že se mi vyplatí počkat
VojtaB Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 S tím, že je kalibr 7s spotřebka musím úplně souhlasit, měl jsem s ním tři hodinky a nic moc, i po servisu šlapaly jak se jim zrovna chtělo. Aktuálně ho mám v SKX023 a ač se v lednu vrátily z generálky a šly tehdy během měsíčního nošení pravidělne +5s, teď po měsíci nenošení jsem je měl celý minulý týden na ruce a dělaly od +40s do +55s denně a to se ještě třeba ob dva dny zastavily. Naproti tomu s 6139, který se vrátily ze servisu ve stejnou dobu, žádný problém není, vydrží natažený skoro dva dny a minutově se za týden sledování nerozešly. A obecně se staršímy kalibry jako třeba 6138, 8L35, 4006, 4s12, 6117, 6039... jsem nikdy neměl problém je natáhnout nebo s přesností. Jak psal Lucid, u nových hodinek to asi nějakou chvíli fungovat bude, ale dlouhodobě bych tomu nevěřil ani trochu a to samý platí o 4r, kde mám sice zkušenost jen z monster, ale taky žádná hitparáda.
villain83 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 8l35 bych do tech starejch kalibru natahal, to je furt pomerne moderni strojek...
VojtaB Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 To je fakt, ten je tam trochu mimo, asi i cenově...
ggrand Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 V 3. 5. 2016 v 10:28, VojtaB napsal: S tím, že je kalibr 7s spotřebka musím úplně souhlasit, měl jsem s ním tři hodinky a nic moc, i po servisu šlapaly jak se jim zrovna chtělo. Aktuálně ho mám v SKX023 a ač se v lednu vrátily z generálky a šly tehdy během měsíčního nošení pravidělne +5s, teď po měsíci nenošení jsem je měl celý minulý týden na ruce a dělaly od +40s do +55s denně a to se ještě třeba ob dva dny zastavily. Naproti tomu s 6139, který se vrátily ze servisu ve stejnou dobu, žádný problém není, vydrží natažený skoro dva dny a minutově se za týden sledování nerozešly. A obecně se staršímy kalibry jako třeba 6138, 8L35, 4006, 4s12, 6117, 6039... jsem nikdy neměl problém je natáhnout nebo s přesností. Jak psal Lucid, u nových hodinek to asi nějakou chvíli fungovat bude, ale dlouhodobě bych tomu nevěřil ani trochu a to samý platí o 4r, kde mám sice zkušenost jen z monster, ale taky žádná hitparáda.Jen jestli není problém spíš v tom servisákovi Co se mnou 7sxx zažilo a šlapal pořád výborně.
lucid Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 V 3. 5. 2016 v 15:15, ggrand napsal: Jen jestli není problém spíš v tom servisákovi Co se mnou 7sxx zažilo a šlapal pořád výborně.A jak byl ten strojek starý? Byl taky tak kolem r. 1997, kdy se SKX023 vyráběly? Pokud ne, pak to srovnání docela pokulhává.
Daemonultimate Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 o 4r, kde mám sice zkušenost jen z monster, ale taky žádná hitparáda. Co znamená popis kvality strojku žádná hitparáda přesněji. Zastavuje se? Má problémy s nátahem? Má problémy s udržením konstantní odchylky? Byl častěji v servisu? Nebo jak se pozná hitparáda.
VojtaB Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Přesně tak, pro mě to je, že má strojek stabilní odchylku a když hodinky na noc odložím, nezastaví se. Bohužel u 4r a 7s jsem měl pokaždý tyhle problémy. Jasně, třeba jsem narazil na blbý kousky, ale už bych se hodně rozmejšlel jestli do toho jít znova.
villain83 Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Jako ze se ti pres noc zastavily? Pokud si je predtim X hodin nosil, tak je to divny, mne tyhle strojky vetsinou chodily dobre, pak se na tejden rozutekly uplne mimo, ale pak se to vratilo vice ci mene na stabilni odchylku. Problem s takhle kratkou rezervou jsem ale nemel nikdy.
Daemonultimate Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 4 jsem ještě neměl...a když to tak čtu, tak i začínám pochybovat, že jí chci, ale 7 jsem měl asi 5x a žádnej problém. Ale vždycky jen krátce, to je fakt.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se