Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak hlavně, aby ti bonsai ve finále nesežrala želvy :lol2:

Ten mesh jim docela sekne-yes.

Upraveno uživatelem bobi
Odesláno

Přesně jak jsem říkal. 230 doláčů je reálná cena těhle hodinek v portfóliu Seika (viz stargate nebo prospex SRP585).

Odesláno

tak to už se dostáváme na akceptovatelnou hladinu, dejme tomu. ale čtvrtý seiko potápky do domácnosti? sem se snad nezblázil. anebo možná jo. v merku mám sice něco trochu jiného, ale ještě je čas přehodnotit priority, když i Instant je z nich celej unešenej.

Odesláno

fuuha, instant, tvoje fotky, najma druha kde vidiet plasticitu cifra a vystupene indexy ma poriadne nakopavaju...

idem porozmyslat :-)

Odesláno
  V 1. 5. 2016 v 20:35, AndyAaron napsal:

Super fota!

Díky, byl to takový bezprostřední nápad potom co jsem "zprznil" nůžkama a drátem tu malou borovičku :-)

V 1. 5. 2016 v 20:19, bobi napsal:

Tak hlavně, aby ti bonsai ve finále nesežrala želvy :lol2:

Ten mesh jim docela sekne-yes.

Jo nosí se pěkně, origo tah jsem řádně uschoval a když dostanu chuť na kovový náramek bude mít asi mesh vždy přednost.

Odesláno

Ještě k těm kalibrům - hoši, vaše problémy bych fakt chtěl mít :) Hodinky s 7sxx a 4rxx jsou prostě levná spotřebka, nic víc. Na to, kolik to stojí, to má pořád v celkovém součtu minimální poruchovost a to číslo reklamací je opravdu nicotné.

Jinak želvy pořád nemám, ale myslím, že se mi vyplatí počkat :)

Odesláno

S tím, že je kalibr 7s spotřebka musím úplně souhlasit, měl jsem s ním tři hodinky a nic moc, i po servisu šlapaly jak se jim zrovna chtělo. Aktuálně ho mám v SKX023 a ač se v lednu vrátily z generálky a šly tehdy během měsíčního nošení pravidělne +5s, teď po měsíci nenošení jsem je měl celý minulý týden na ruce a dělaly od +40s do +55s denně a to se ještě třeba ob dva dny zastavily. Naproti tomu s 6139, který se vrátily ze servisu ve stejnou dobu, žádný problém není, vydrží natažený skoro dva dny a minutově se za týden sledování nerozešly. A obecně se staršímy kalibry jako třeba 6138, 8L35, 4006, 4s12, 6117, 6039... jsem nikdy neměl problém je natáhnout nebo s přesností. Jak psal Lucid, u nových hodinek to asi nějakou chvíli fungovat bude, ale dlouhodobě bych tomu nevěřil ani trochu a to samý platí o 4r, kde mám sice zkušenost jen z monster, ale taky žádná hitparáda.

Odesláno
  V 3. 5. 2016 v 10:28, VojtaB napsal:

S tím, že je kalibr 7s spotřebka musím úplně souhlasit, měl jsem s ním tři hodinky a nic moc, i po servisu šlapaly jak se jim zrovna chtělo. Aktuálně ho mám v SKX023 a ač se v lednu vrátily z generálky a šly tehdy během měsíčního nošení pravidělne +5s, teď po měsíci nenošení jsem je měl celý minulý týden na ruce a dělaly od +40s do +55s denně a to se ještě třeba ob dva dny zastavily. Naproti tomu s 6139, který se vrátily ze servisu ve stejnou dobu, žádný problém není, vydrží natažený skoro dva dny a minutově se za týden sledování nerozešly. A obecně se staršímy kalibry jako třeba 6138, 8L35, 4006, 4s12, 6117, 6039... jsem nikdy neměl problém je natáhnout nebo s přesností. Jak psal Lucid, u nových hodinek to asi nějakou chvíli fungovat bude, ale dlouhodobě bych tomu nevěřil ani trochu a to samý platí o 4r, kde mám sice zkušenost jen z monster, ale taky žádná hitparáda.

Jen jestli není problém spíš v tom servisákovi ;) Co se mnou 7sxx zažilo a šlapal pořád výborně.

Odesláno
  V 3. 5. 2016 v 15:15, ggrand napsal:

Jen jestli není problém spíš v tom servisákovi ;) Co se mnou 7sxx zažilo a šlapal pořád výborně.

A jak byl ten strojek starý? Byl taky tak kolem r. 1997, kdy se SKX023 vyráběly? Pokud ne, pak to srovnání docela pokulhává. 

Odesláno

o 4r, kde mám sice zkušenost jen z monster, ale taky žádná hitparáda.

Co znamená popis kvality strojku žádná hitparáda přesněji. Zastavuje se? Má problémy s nátahem? Má problémy s udržením konstantní odchylky? Byl častěji v servisu? Nebo jak se pozná hitparáda.

Odesláno

Přesně tak, pro mě to je, že má strojek stabilní odchylku a když hodinky na noc odložím, nezastaví se. Bohužel u 4r a 7s jsem měl pokaždý tyhle problémy. Jasně, třeba jsem narazil na blbý kousky, ale už bych se hodně rozmejšlel jestli do toho jít znova.

Odesláno

Jako ze se ti pres noc zastavily? Pokud si je predtim X hodin nosil, tak je to divny, mne tyhle strojky vetsinou chodily dobre, pak se na tejden rozutekly uplne mimo, ale pak se to vratilo vice ci mene na stabilni odchylku. Problem s takhle kratkou rezervou jsem ale nemel nikdy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...