martar Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Členovi Prochy68 jsem prodal dvoje vintážní hodinky. Rychlá komunikace, flexibilita, obchod fyzicky uzavřen během šesti hodin od umístění hodinek do inzerce. Díky za příjemný pokec a o snahu vhodit do rozjížd?jícího se vlaku mou hospodskou podložku pod hodinky z Ikea v ceně 30 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Vše v pořádku a jako kupujícího doporučuji. Výborná domluva a rychlá platba. Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Já můžu s klidným svědomím také doporučit, vše proběhlo na jedničku a bez jakýchkoliv problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Nákup hodinek od Prochy68 proběhl k mé naprosté spokojenosti, mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Kupoval jsem. Proběhl rychlý bezproblémový obchod. Vše v nejlepším pořádku. Vřele doporučuji a děkuji za obchod.Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 rychla domluva a odeslani, na jednicku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Díky za obchod, rychlá domluva i platba. Vše v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPavel Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Děkuji za nezištnou pomoc s tahem. Chtěl jsem ho koupit, ale peníze nechtěl, daroval mi ho, ani za poštu si nevzal. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Děkuji za nezištnou pomoc s tahem. Chtěl jsem ho koupit, ale peníze nechtěl, daroval mi ho, ani za poštu si nevzal. Díky.Ahoj, to bude asi omyl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Pripájam sa s kladným hodnotením, obchod absolútne bez problémov. Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 S Pavlem obchod proběhl na výbornou.Děkuji a Všem ho vřele doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Naprosto ukazkove jednani a obchod ze strany Prochy68. Kez by nas takovych bylo vice. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Vše v pořádku, včetně skvělého after sale servisu. A to já většinou rád využívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Borec a vsechna cest! Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku. Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu. Dekuju a vsem urcite doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan.b Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Kupoval jsem NTB v nehodinkové části. Odesláno ihned po rychlé domluvě, ještě jsem ani nestačil poslat peníze, dobře zabaleno. Děkuji a vřele doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 Velmi příjemný kupující, rychlá domluva, vše dohodnuté platilo, za mě palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Diky za obchod. Vse dopadlo jak bylo domluveno. Pavla urcite doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Díky za ochod. Rychlá platba, jasná domluva. Můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Diky, za me vse super. Rozhodne doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Přidávám se do řady pozitivních zkušeností. Díky a doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se