Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 322
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Snad jo. Již delší dobu pokukuji po těch jejich oblekovkách s 120h inhousem... Když bylo před vánoci těch 25% dolů, tak mě už svěděl prst, ale potřeboval jsem peníze jinde...

Odesláno

Jestli nespěcháš, tak za plnou nekupuj. Nedávno byla na vybrané kousky dokonce 50% sleva. Slevu 15% dává každou chvíli, občas 25% (byla myslím na black friday a před Vánocemi).

Já svoje Wardy nedávno prodal a teď se mi začíná celkem stýskat... Při další větší akci asi zase nějaké zkusím. Líbí se mi víc modelů.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pro ty co mají něco u Warda vyhlídnutého a rádi by ušetřili nějakou tu kačku hlásím, že na objednávky provedené do 14.2.2016 má Ward poštovné zdarma.

Odesláno

Navíc poměrně dlouho nebyly některé (i staré) modely skladem. Takže asi nemají moc potřebu dávat slevy...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Prave som sem chcel pisat... mina sa to ukrutne rychlo, este pred 3 hodinami ich tam bol dvojnasobok. Ale stihol som vsetko co som potreboval a som z toho vyteseny ako maly chlapec - vdaka skoremu tipu od chlapika z Chr. W.

Nech uz je to doma :):):)

Odesláno

Včera večer som objavil tento príspevok a vyhliadol som si C60 Trident pro 600 43mm. (prischera:  :speak_cool: ) Reku, vyspím sa na to a ráno objednám. O 7:30 som klikol a už neboli :-( Tak aspoň budem nabudúce vedieť, že treba konať hneď.  :frusty:

Odesláno
  V 26. 2. 2016 v 9:18, Maquinista napsal:

Včera večer som objavil tento príspevok a vyhliadol som si C60 Trident pro 600 43mm. (prischera: :speak_cool: ) Reku, vyspím sa na to a ráno objednám. O 7:30 som klikol a už neboli :-( Tak aspoň budem nabudúce vedieť, že treba konať hneď. :frusty:

Tak to ai optimista. Ja som dostal tip od chlapika z Chr. W. s odporucenim nech konam rychlo. Naklikal a zaplatil som rychlo co som chcel (do hodiny) pricom ked som sa vratil na stranku uz tam nejake kusy chybali. Zacal som obzerat este pilotky a zrazu po navrate na ponuku zmizli. O 3 hodky chybalo znacne mnozstvo.

Odesláno

Nakupoval už niekto u nich?Koľko im trvá odoslanie? Ja som pred týždňom využil akciu a zatiaľ čakám na odoslanie.... :whistling:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...