Hasňa Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Aha, tak to je výrazné plus pro GPS controlled. Nevěděl jsem, že rádiovky to mají takhle blbě omezené. Vždycky jsem myslel, že všechny radio controlled přijímají všechny vysílače. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Ano. Zatímco GPS funguje všude, dosah radiových vysílačů je omezený. Navíc každý z nich vysílá svůj signál na odlišné frekvenci. Hodinky určené pro provoz v dané oblasti jsou z výroby naladěny právě na parametry konkrétního vysílače. Modely pro příjem všech časových signálů se označují jako "multiband" a musejí být schopny se přeladit, stejně jako klasický rozhlasový přijímač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Ještě bych doplnil, že ne všechny Multiband jsou komplet multiband. Jsou verze Multiband 5 a Multiband 6. Ty mají navíc čínský BPC kromě 2x Jap, 1x DCF, 1x MSF a 1x Fort Collins. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Ano, to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Uf. Toto jsem nevěděl. Naštěstí má neznalost faktů nezpůsobila tragédii a koupil jsem se štěstím amatéra v Japonsku hodinky, co jsou GPS, a tedy fungujou i tutaj. Uf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 hodne jdm modelu chyta jen jap. skoda. casto jde o pekne a/nebo levne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimBRU Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Ještě jsem na fórech četl, že je možné použít nějakou aplikaci na mobil, která dokáže signál generovat. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.houryo.jjyemulator&hl=en_USZkoušel jsem, nefungovalo, ale nebyl jsem asi dost trpělivý. V recenzích aplikace píšou, že to funguje, mně to nešlo. Jmenuje se to JJY Emulator. Je to přes reproduktor, což jsou podle mě zvukové vlny a nikoliv rádiové vlny, ale na druhé straně vysoká frekvence reproduktoru by teoreticky mohla generovat slabé elektromagnetické vlnění (... ale dál se nepouštím ... nejsem sebevrah ... tak třeba to fakt funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimBRU Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Ale každopádně je to zbytečná komplikace a je mi teď trochu líto, že jsem se nedíval po GPS. To je rozhodně lepší alternativa. Kdyby někdo chtěl zkoušet tu apku, upozorňuji, že zvuk má tak vysokou frekvenci, že mě s tím děcka vyhodily z domu. Já jsem sice nic neslyšel, ale ony to nemohly vydržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Travex - pekne foto!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Zkoušel jsem tutéž aplikaci pro vygenerování signálu DCF77 a zafungovala. Akorát to chce trochu cviku. Je ale třeba vzít v úvahu, že hodinky se díky ní seřídí podle času v internetu a ne podle rádia. Je to přece jenom emulátor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 upozorňuji, že zvuk má tak vysokou frekvenci, že mě s tím děcka vyhodily z domu. Já jsem sice nic neslyšel, ale ony to nemohly vydržet. by si s tím mohl aspoň plašit myši a krtky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Mechanika je mechanika. Mi se podařilo vyšlechtit přesnost při denním nošení + 5 a v noci -5. Za měsíc -+ nula nula. Ani tomu nevěřím, ale jen tak za měsic -3 vteřiny...... obyčejné ,,sitizeny,, miluji je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Nějaký ten Eco-drive se do party k želvám taky hodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Nějaký ten Eco-drive se do party k želvám taky hodí...presne tyhle jsem pred casem vymenil....moc hezky model dodnes lituju... Redmi Note 5 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Vubec nechapu 5ettera, co ho vedlo k tomu, aby tyhle krasavice nazval hnusem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Uznej, že do této nádhery mají daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 (upraveno) Tak tohle je necestne a nesportovni. Navic nejsem potapec. edit: foto Upraveno 13. července 2019 uživatelem mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Pojď na mě zboku. Hele, profil mají fakt pěknej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Vubec nechapu 5ettera, co ho vedlo k tomu, aby tyhle krasavice nazval hnusem sou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Citizen Submariner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se