Přejít na obsah

Citizen na ruce...

Nicolas02

Doporučené příspěvky

před 8 hodinami, tombas napsal:

Moc pěkné hodinky, dlouho jsem na ně koukal, ale další quartzky už neunosím. I ty co mám se na ruku skoro nedostanou.

Děkuju a děkuju i za rady a tipy, tohle je pravda úplně něco jinýho, než jsem popisoval, ale říkal jsem si, že když tamty budou po G.O. tak si vlastně můžu dovolit úplnej opak a tyhle mi padly do oka na první dobrou, 14 dní jsem bojoval sám se sebou, až jsem podlehl.... Je pravda, že jsem měl u přítelkyně nějakej kredit, za vrácenej poukaz k narozeninám, protože zážitek se nekonal, což mi to rozhodování trochu ulehčilo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tady mám pár prvních dojmů. Jsou super, vlastně ale výrazně jiné, než ostatní hodinky. I přes svoji velikost, váhu a chybějící mikroregulaci dobře padnou na ruku a jsou hrozně pohodlné. Ten výrazně klenutý safír má opravdu velice dobrý AR, a ten tvar spolu s lesklou úpravou cifru způsobuje, že člověk má dojem, jako by ten ciferník byl prohnutý dovnitř. Indexy jsou pěkně plastické i s průlisem, který vede dokola přes všechny indexy. Výhradu mám akorát k tomu, že je to celé hodně lesklé. A jsou to jedny z mála hodinek, u kterých se rád dívám i na dýnko. Pouzdro i tah jsou kvalitně zpracovány. Celkově bych řekl, že ty hodinky vypadají zpracováním a detaily jako z vyšší cenové kategorie. Zapomněl jsem ještě na lumi, ta je poměrně dobrá na ručkách, ale jinak je jenom na některých indexech (tam je ale zase zapuštěná níže pod cifr).ad7bea77e46ca06e3b1f69803aeca9a0.jpg553d03f170580f40ff9fd824b1ce2907.jpgdb12f6f4343b53220de72a0f1b2e4c27.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo, taky mi to nedalo a pohledal jsem. Vzdejme hold@wolfesh, novému králi Citizenistů. 

Když jsme u HAQ Citizenů, kolik tady toho vlastně bude? Já mám standardní A010 a A060, tuším, že @Wladimir má červenou cihličkovou jounetsu Chronomaster limitku a pak už nevím. Zapomínám za posledních několik let na někoho, nebo se nám tu eště vynoří tichý kabelkář s Crystron 4 MEGA?  :) 

Odkaz ke komentáři

S SC Citizenama, stejně jako s jakýmakoli jinýma, se rozhodně není za co stydět. V současnosti maj občani pro každýho něco, od poctivejch lacinejších věcí po hi-end, v elektrice i mechanice, jen může být složitější se k tomu dostat (což je zase trochu adrenalin, trochu romantika).  Citizen je nový Seiko. 

edit: se skoro začíná formovat taková maličká brněnská Citizen buňka

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, dr.sphinx napsal:

edit: se skoro začíná formovat taková maličká brněnská Citizen buňka

No jestli budet chtít omrknout v low-costu moje nezazrněné Fugu (výš zatím nemířím), dejte vědět :)

f1.jpg

Upraveno uživatelem sodekcz
Odkaz ke komentáři

@dr.sphinx já už bohužel nejsem člen The Občan klubu. Pustil jsem je dále 🙁. Občas se mi dost zasteskne, byly to jedny z nejlepších hodinek - minimálně co se poměr cena x výkon x technologie týká.

@wolfesh tyjo. Gratulace! 0100 je hodně velká pecka. Až se ti zamane, nezapomeň hodit fotku zádíček. Pěkný kvartz se musí ukazovat 👍😊

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, Wladimir napsal:

@dr.sphinx já už bohužel nejsem člen The Občan klubu. Pustil jsem je dále 🙁. Občas se mi dost zasteskne, byly to jedny z nejlepších hodinek - minimálně co se poměr cena x výkon x technologie týká.

@wolfesh tyjo. Gratulace! 0100 je hodně velká pecka. Až se ti zamane, nezapomeň hodit fotku zádíček. Pěkný kvartz se musí ukazovat 👍😊

Tyhle už průhled nemají, jen toho krocana. Jen původní titanové a zlaté LE ho mají…

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...