vzduch Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Jaký konkrétně typ Roboroc? Máme psa zlatého retrívra, takže všude chlupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Teraz niekedy ma vyjsť novy model, tuším S8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Máme asi s6.... už slouží 3. rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 My tak S6 a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 S8 váhám mezi verzí plus a pro ultra. Na pohled stejný vysavače, ta verze ultra má výrazně větší dokovací stanici. Výčet funkcí stejný. Proč připlácet skoro jednou tolik za verzi pro ultra? Na starosti bude mít 110 m2 dlažby bez schodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 S8 pro ma myslim v stanici nádrž s vodou, vie si oplachnut ked mopuje a doplniť vodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Máme S6, už rok a půl jede bez zaváhání. @AmerickejTen rozdíl v dokovacích stanicích bude asi voda, samodoplnění nebo tak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 A hlavně 17 litrů Jenomže mě zajímá především to mopování, asi to teda bude ta pro-ultra verze. Jen teda až co rozdejchám tuhle mordu za další "krám pro zlost" do chalupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrrol Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Jaký je prosím rozdíl mezi S7 pro ultra a S8 pro ultra? Kromě vysoušení mopu jsem nic nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Vyšší sací výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Měli jsme taky nějaký roborock, ale nebyl kompatibilní s našimi dětmi, respektive s nepořádkem který za sebou na zemi nechávají. Koupili jsme Dyson a od té doby nás vysávání baví. To berte jen jako takový postřeh uživatele, rozhodně to není nic proti robotickým vysavačům, protože ten za to rozhodně nemůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Asi dobra cena, ak niekto stale zhana. -> https://www.nay.sk/roborock-s8-pro-ultra-black-roboticky-vysavac @Americkej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Ahoj, Potřeboval bych poradit. Dostal jsem za úkol pro rodiče vybrat vysavač. Už jsou to dlouhé roky, co jsem já nějaký hledal, tak o současném trhu nic nevím. Proto bych měl pár otázek: Má cenu v cenové kategorii do 20k hledat vysavač s funkcí mopu? Nebo je lepší vzít raději kvalitnější vysavač, ale bez mopování? Jaké jsou dnes top značky? Když jsem hledal vysavač já, tak jsem vzal Roombu a jinam jsem se ani nedíval. Co dnes? Díky, Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Roborock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knock Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna Taky doporučuju Roborock, máme už starší model S5 Max. Vše zatím bez jediného problému, funguje už 3 roky, pouze běžná výměna filtrů, kartáčů atd.. Mopování využíváme, ale není to úplně perfektní, vždy jednou za čas musíme vzít ještě ručním mopem. Třeba ale u novějších modelů je to s milováním lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna (upraveno) Nový model miluje vždycky lépe Upraveno 22. dubna uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knock Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna před 35 minutami, Gustaf napsal: Nový model miluje vždycky lépe Nějak mi to ujelo Ale jak říkáš, nový model by to měl zvládat lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se