rommir Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Velká ochota a naprostá spokojenost se vším .Majitel je místní člen a pro členy chronomagu nabízí i slevu (lze dohledat v nabídkách obchodníků). Upřímně doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zde Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Dnes zakoupeny hodinky Traser Outdoor Pioneer a musím říct, že už hodně dlouho jsem se nesetkal s tak perfektním přístupem k zákazníkovi. Prodejce trpělivý, vše předvede, vysvětlí a hlavně tomu rozumí. Jsem nadšený a děkuji Jirkovi Štencekovi za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 (upraveno) Dnes jsem se tam zabrzdil, a tedy i kvůli řemínku se mi věnoval prodavač víc než na 100%, za mě tedy opravdu spokojenost, až mě to překvapilo. Navíc Vám doporučuji se podívat do dvorany toho domu, přesune Vás to do paláce ve Florencii, obrovité schodiště, sochy, palmy, dvorana krytá skleněným zastřešením, at zije klasicismus!O slevě tam vědí. Upraveno 14. ledna 2016 uživatelem alky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Moc dekuji za pozitivni hodnoceni. Kolegy to taky potesi Kdybyste kdokoliv meli chut si o hodinkach vic popovidat primo se mnou, tak kolegum reknete. Vetsinou tam kolem taky pobiham a rad prohodim par slov s nadsenci a znalci. Dvorek budovy byl dokonce cimsi ocenen, ale uz nevim v jakem dokumentu to na CT bylo. A nadherne schodiste jsme v budove obdivovali a obdivujeme stale. Hlavne v zacatcich, kdy jsme jeste sidlili v podkrovi jsme se tam nachodili a nakochali dost Jeste jednou diky a tesim se na dalsi navstevy. Jirka, Helveti.cz PS: O slibenou Chronomag slevu si reknete naprimo. Vsichni kolegove o ni vi a nebo jim to pripomenete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsn Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Přesně jak zde již zaznělo, veliká ochota, vstřícnost a opravdu skvělý přístup k zákazníkovi ikdyž se přijdete jen podívat.Můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mornix Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Také mohu doporučit. Komunikace výborná a na prodejně nebyl problém s vyzkoušením.Přístup do prodejny je sice trochu netradiční, ale ono to v Karlíně asi jinak nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 i já přinesu dříví do lesa a pochválím - jednání, cena i pokec OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Příjemné prostředí a výborný přístup k zákazníkovi. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Musím se připojit s veskrze pozitivním hodnocením. V kamenném obchodě panuje příjemná atmosféra, člověk si připadá jako hýčkaný a vážený zákazník, i když nekupuje hodinky za mnoho desítek tisíc. Kluci jsou ochotní a hlavně berou svoji práci se zaujetím a nadšením. Budu se těšit na příští návštěvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 kupovane Seika, komunikacia cez SZ, vsetko na jednotku. Rad nakupujem u obchodnikov ktori vedia co maju robit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkoza79 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Kupoval jsem Seiko nové želvy online.Komunikace, ochota, pomoc s nákupem (popletl jsem svůj email), zabalení hodinek - vše na jedničku.V pondělí večer objednáno, ve středu v poledne na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Ja bych vlastne opozdene taky mohl pridat recenzi. Kupoval sem v Helveti hodinky v roce 2014 (to sem jeste nebyl chronopacient) a uz tenkrat probihalo vse bezchybne. Komunikace, baleni i rychlost dodani...Dnes jsou u Helveti nakoupene Trasery na stafetovem testu odolnosti mezi mistnimi cleny. Takze za sebe obchod doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Rád bych touto cestou poděkoval Helveti za poskytnutou Chronomag slevu a za velmi rychlé doručení. Hodinky objednány 14:30, během 20 minut v mailu číslo balíku a hoďky doručeny na druhý den. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Dnes jsem zjistil, že NUTNĚ potřebuji Seiko želvy. Obrátil jsem se přes SZ na Jiřího Štenceka z Helveti a během dvou hodin jsem měl svoje pepsiželvy na ruce. Musím poděkovat za velmi vstřícný přístup, včetně slevy. Přikoupil jsem i dvoubarevné Nato a jsem nadmíru spokojen. Určitě to nebyla moje poslední návštěva :-)Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladice Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Připojuji se s pochvalou. Minulý rok jsem sháněl k Vánocům pro taťku nějaké dostupnější hodinky za jeho "staletý" opotřebovaný Primky. Potřeboval jsem takový, na kterých dokáže přečíst čas i člověk s horším zrakem. Vyhlíd jsem si 3 modely a z nich jsem nakonec vybral titanový Boccie se safírovym sklíčkem. Prodavač byl velmi příjemný, stejně tak i prostředí prodejny. S hodinkami zatím velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czech.argyll Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Dnes jsem po předchozím sondování na internetu tento obchod navštívil a musím vyjádřit maximální spokojenost. Pán se mi maximálně věnoval a i když nastal drobný problém s délkou pásku u mnou vybraných hodinek Traser 5900, tak jsme nakonec všechno k mojí plné spokojenosti vymysleli.Ještě jsem dostal pěkný a praktický dárek v podobě tritiové lucerničky jak přívěsku a po tom co jsem se prořekl, že jsem registrovaný tady na fóru i čepici od firmy Traser.Ještě jednou děkuji. Je opravdovou radostí navštívit takový obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesko Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Muzu take jen pochvalit - vzdy velmi vstricny a ochotny pristup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Objednal jsem hodinky, když přišly, dali mi vědět, zašel jsem si pro ně osobně a příjemně mě překvapil přívětivý prostor, milý přístup k zákazníkovi, okamžitá úprava tahu na počkání, fajn popovídání a ochota, s jakou mi ukázali každé hodinky o které jsem projevil zájem. Jsem velmi, velmi spokojený zákazník a budu se rád vracet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Nedá se nic dělat. Ještě jednou musím napsat že jsou úžasní. Drobná úprava tahu- opět perfektně, na počkání, zase příjemné jednání. Nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Přidávám pochvalu pro Helveti, včera večer vyzvednutí hodinek - Seiko Sumo, úprava tahu během chvilky, komunikace v průběhu objednávky bez problémů, pohodovej pokec na krámě při vyzvednutí.....díky !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se