Jiří Štencek Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 My děkujeme! A rádo se stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flico Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Taky bych se rad pripojil s kladnym hodnocenim. Omylem jsem objednal a zaplatil spatny hodinky, takze hned pro zmenu objednal spravny. Behem dopoledne mi pomohli stornovat spatnou objednavku vratili penize a poslali ty spravny :-)Pouzdro k nakupu sem zabavil pro sebe.Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Jsem rád, že se vše v tomto hektickém období podařilo vyřešit Krásné svátky a děkuji za nákup! Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Musím se taktéž připojit s kladným hodnocením. Vše naprosto v pořádku, hodinky dorazily během chvíle, skvěle zabaleny, vše jak má být. Děkuji dodatečně za slevu pro nás na chronomagu, moc potěšil i bonus v podobě pouzdra s vystěžejkovačem. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Jsem rád, že drobnosti potěšily Kdybyste měli kdokoliv nějaké nápady na zlepšení, budu za ně rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Opět a zase vše naprosto v pořádku.Chvíli jsem měl tanečky kolem výběru, každý dotaz promptně a fundovaně zodpovězen.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Tah pro juniora zkracen na počkání, vše perfektní, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Díky za hodnocení, pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Tah na Marinemastery taky prodloužen na výbornou. Obratem. A jeste jsem si poslechl, jak Bezous dava komplet osvětu nove generaci chronomagoru :-) Takže super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 (upraveno) Také se přidávám do řady spokojených zákazníků. Přístup na 1* Děkuji! Upraveno 16. února 2020 uživatelem Bonder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Naprosto perfektní od komunikace přes rychlost až po balení. Smekám a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Vážení chronopřátelé, moc děkuji za vaše kladná hodnocení a nákupy! Teď je pro nás každá objednávka velmi cenná a o to víc si vážím vašeho přístupu Ať vám to tiká, zdraví funguje a nepřicházíte o humor nám vlastní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Přidávám se do řady spokojených Po objednávce hodinek a zjištění, že to nebude ono, výměna druhý den za jiné. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Taky velka spokojenost. Vse rychle a bezvadne vyrizeno, doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Muj treti nakup u Jirky a jeho tymu, tentokrat bohuzel ne osobne, ale opet na jednicku podtrzenou.Skvela komunikace, baleni, rychlost.Moc diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 (upraveno) Rovnez treti nakup u Jirky. Vse naprosto perfekni, hodinky dorazily do 24 hodin od objednavky. Naprosta spokojenost, urcite zavitam znova a doufam, ze to bude osobni setkani. Diky moc. Upraveno 22. dubna 2020 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Dneska dorazil balíček z Helveti. Můj první a ne poslední nákup u Helveti. Diky všechno v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Děkuji všem, vážení chronopřátelé! V této době se hodí každá koruna a musím říct, že věrnost členů Chronomagu nás teď hodně zachraňuje. Moc si toho vážím a děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 (upraveno) Chtěl bych touto cestou ještě jednou poděkovat Jirkovi a celému týmu Helveti. Přístup nadstandardní, takhle by to mělo vypadat. Chtěl jsem po nich dvoje hodinky jako poděkování, s tím bylo spojeno i gravírování věnování. Všechno zařídili, na mé všetečné otázky bleskurychle reagovali a já se vždy cítil jako PAN zákazník a toho si považuji, protože to dnes už bohužel není všude samozřejmostí. Takže děkuji a přeji mnoho úspěchů! Edit: Fotky dodám později. Upraveno 4. května 2020 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Moc ti děkuji! Byla to radost a opět nám to hodně pomohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se