Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jo jo, my tady v malé české kotlině máme pravidla na kde co...zato ve velkém německém světě (uhrforum) se ani nezaregistruješ ;)

• Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nechci tu vyvolavat flame. Je to vaš forum, dělejte si tu pravidla jaky chcete, do toho nelezu, jen je to zvlaštni že jsem to potkal jen v čechach. Asi na to mate svoje důvody jako omezeni proti vychcancům.

Pravidla jsou od toho, aby se dodrzovala. Nic na to nezmenis remcanim, musis vydrzet. Nahodou to pravidlo je dobre, imho by ho jeste pritvrdil:).

Odesláno

cize teraz mam na silu napisat 75 prispevkov a cakat pol roka, aby som prostrednictvom tohto fora mohol ponuknut tissotky? hodinky ako take su mi ukradnute, nenosim ich. myslel som si, ze ludia, pre ktorych hodinky nieco znamenaju a aj sa do nich vyznaju, budu mat zaujem. takto ich strelim "Dezovi zo Zahoria" za par drobnych a je mi jedno, co s nimi spravi...

Odesláno (upraveno)

Dam bych minimálně 10 000 příspěvku a prodával bych jen ja, Bandi, Mantak a Sibir :-)

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Dam bych minimálně 10 000 příspěvku a prodával bych jen ja, Bandi, Mantak a Sibir :-)

Souhlas:)

Odesláno

cize teraz mam na silu napisat 75 prispevkov a cakat pol roka, aby som prostrednictvom tohto fora mohol ponuknut tissotky? hodinky ako take su mi ukradnute, nenosim ich. myslel som si, ze ludia, pre ktorych hodinky nieco znamenaju a aj sa do nich vyznaju, budu mat zaujem. takto ich strelim "Dezovi zo Zahoria" za par drobnych a je mi jedno, co s nimi spravi...

Jdi do toho a hodne štěstí!!!! Držíme palce!
Odesláno (upraveno)

Limit je fifty, takže už jen 46 - zkus se trochu pohádat s Frantikem (viz. popis nad jeho avatarem) a budeš to mít za pár dní.

Půl roku detence ale nijak nevochčiješ, jedině pokud by ses domluvil s nějakým členem, kdo za Tebe prodej zprostředkuje. S tím případně good luck, uvedl ses dobře ;)

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

.

Radimk zklidni hormon.

Hned je mi líp, co jsi mě tak usadil :)))))

Hele když někde vrazím svůj chytrej ksicht, tak se buď chovám slušně, nebo ček?m, že po něm dostanu. Chytrolíni tady nalejzaj po kýblech, možná zlatá rada víc číst a míň psát by ti taktéž prospěla. Překvapuješ mě svýma znalostma, toť vše.. rád s tebou zde za rok, dva pokecám. Krásný večer světáku ;)

Odesláno

Frantiku, měl bych pár obyčejných Primek na prodej. Zkrátka jen tak na takové to domácí sbírání. Budeš prosím tak hodný a zprostředkuješ mi to? :cheers:

Odesláno

Tak tam dej jeste minimalne 10 let na foru :-). Protoze takhle je vas jeste hodne :-).

Odesláno

som uprimny a nebudem tu pisat zbytocnosti, kedze ma fakt hodinky nezaujimaju. chcem ich len predat, ale ked to adminom prekaza, respektive mi neumoznia nejaku cestu, aby som to ponukol clenom ich fora, tak je mi to suma fuk a hodim to inzerentne portaly. naozaj nemam za potreby stracat cas dohadovanim o nicom. cakal som iny pristup... co uz.

Odesláno

Toto je fórum. Je určené pro milovníky hodinek k diskuzi o nich. Prodej je jen bonus - něco navíc pro ty, kteří tady tráví svůj čas, mění mezi sebou hodinky, prodávají a zase nakupují.

Pokud máš chuť stát se členem komunity, tak vítej mezi námi. A časem, až zjistíš, jak to tady chodí, tak si uvědomíš, že ten prodej a nákup pro nás fakt není důležitý.

Pokud nemáš zájem, máš možnost se odhlásit a zapomenout heslo.

Nikoho nenutíme, aby dodržoval naše pravidla. Nemusíš. Ale v tom případě běž prosím prodávat někde jinde, my nemáme zájem o nákupy z neověřených zdrojů. A právě to ty pro nás si, dokud se tady neetabluješ...

Odesláno

Frantiku, měl bych pár obyčejných Primek na prodej. Zkrátka jen tak na takové to domácí sbírání. Budeš prosím tak hodný a zprostředkuješ mi to? :cheers:

To nevim, jestli někdo vyplazne pul mega za tu tvou "sbirecku" :-)
Odesláno

Hned je mi líp, co jsi mě tak usadil :)))))

Hele když někde vrazím svůj chytrej ksicht, tak se buď chovám slušně, nebo ček?m, že po něm dostanu. Chytrolíni tady nalejzaj po kýblech, možná zlatá rada víc číst a míň psát by ti taktéž prospěla. Překvapuješ mě svýma znalostma, toť vše.. rád s tebou zde za rok, dva pokecám. Krásný večer světáku ;)

Radime bud vpoho,sorry za osloveni,ale ty woe,tohle te po 10 ti letech tady musi bavit,ne?:-))).

Ja si pamatuju,ze jako novacek,jsem se dostal do sporu s frantikem,ohledne jeho oblibene znavky festina :-). A ted se tomu jen smeju a franta si ani nepamatuje.

Odesláno

som uprimny a nebudem tu pisat zbytocnosti, kedze ma fakt hodinky nezaujimaju. chcem ich len predat, ale ked to adminom prekaza, respektive mi neumoznia nejaku cestu, aby som to ponukol clenom ich fora, tak je mi to suma fuk a hodim to inzerentne portaly. naozaj nemam za potreby stracat cas dohadovanim o nicom. cakal som iny pristup... co uz.

Jojo, "myslim to upřímně"..... to známe :-)
Odesláno

Radime bud vpoho,sorry za osloveni,ale ty woe,tohle te po 10 ti letech tady musi bavit,ne?:-))).

Ja si pamatuju,ze jako novacek,jsem se dostal do sporu s frantikem,ohledne jeho oblibene znavky festina :-). A ted se tomu jen smeju a franta si ani nepamatuje.

Ja si pamatuju všechno ty hajzle :-)
Odesláno

Ja si pamatuju všechno ty hajzle :-)

Tak sorry :-). Ale tohle ti moc neverim,protoze ohledne festin jsi toho mel hodne :-).

Odesláno

Prist na forum o hodinkach a napisat, ze hodinky ako take su Ti ukradnute a vobec Ta nezaujimaju je ako prist na stretnutie vatikanskych biskupov a povedat, ze Boh Ta absolutne nezaujima, ale rad by si im predal nejake tie Biblie :)

Odesláno

Tak sorry :-). Ale tohle ti moc neverim,protoze ohledne festin jsi toho mel hodne :-).

To je fakt :-) Dodnes mi kvuli vam občas někdo napíše s prosbou o radu :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...