Koci Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Ráno jsem četl rozhovor s panem Špačkem na idnes.cz a v komentářích byl odkaz na zajímavou zahraniční diskuzi. Jak jste na tom se zkušenostmi vy? Já jsem se zatím všude po Evropě vždy po příchodu k někomu na návštěvu zouval (Slovensko, Polsko, Rakousko, Norsko, Dánsko, Německo, Anglie, Itálie).http://www.city-data.com/forum/world/1842996-what-western-countries-guests-expected-take.html
Frostie Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Kromě Mongolske jurty a Nizozemí jsem se také všude zouval
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 V Itálii sem se nikdy nikde nezul.
Frantik Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Ten Špaček je čím dál tím víc větší debil!
Prorok Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 (upraveno) V Anglii jsem se zouval jen u kamaráda, který se naučil nosit papuče v Čechách jinak jsem tam měl boty...v Americe jsem se zouval a všude jinde vlastně taky... Upraveno 8. ledna 2016 uživatelem Prorok
Marhi Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 To já i v Anglii, ale vlastně se to nedá ani moc počítat jelikož kamarádka je Češka.Sem to od Špačka taky četl, a neřekl bych že je vůl. Spíš se ukáže jak je kdo na tom s higi. Ten zvyk je hodně starý a pokud bydlí člověk v baráku, tak se prostě přezouvat musí. Protože za prvé je zima od podlahy a hlavně si roznosí bordel po celým baráku. Sedlák z pole si holinky taky sundal v předsíni. Od toho tam je.Za mě je slušnost se přezout. Čuníci ať si maj bahno třebas na stole v kuchyni.
Klotzman Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 To jsou věci - a já myslel, že v Americe se nevyzouvaj - aspoň podle těch seriálů, kde se válejí i na kanapi v botkách
kuncák7 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Přiznám se, zouvám se, ale je to na škodu všem :-)) ( o vánocích jsem dostal hodně nových přípravků na nohy a nějakej speciální roztok ).A taky jsem myslel, že se v Americe nezouvaj?
MJ. Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 to máte z těch filmů a seriálů... zouvání by zbytečně natahovalo stopáž
vintage Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 (upraveno) A není to jen proto, že by to na obrazovce blbě vypadalo kdyby tam chodili v bačkorách? :-) V 8. 1. 2016 v 8:46, kuncák7 napsal: Přiznám se, zouvám se, ale je to na škodu všem :-)) ( o vánocích jsem dostal hodně nových přípravků na nohy a nějakej speciální roztok ).A taky jsem myslel, že se v Americe nezouvaj? Upraveno 8. ledna 2016 uživatelem vintage
tommas4 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Amíci dole v baráku kde je kuchyň, jídelna a další společenské prostory nechávají botyna nohách a zouvají se nahoře kde jsou ložnice, koupelny a šatny.Chudší oblasti s jednopatrovými domy se tudíž nemají kde zout, proto se nezouvaj.A pak je moře excesů. třeba u moře je zouvání nutnost, jinak člověk doslova žere písek.Pokud teda nemá barák v přílivové oblasti postavený na kůlech
kuncák7 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 V 8. 1. 2016 v 9:05, vintage napsal: A není to jen proto, že by to na obrazovce blbě vypadalo kdyby tam chodili v bačkorách? :-)Asi ano, já tam nikdy osobně nebyl ( jo a mám to jen z TV ).
Navros Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 (upraveno) Já se taky všude zouval, jen v Německu, když mi bylo vyloženě nabídnuto boty nezouvat jsem si je teda nezouval Co se děje v amerických seriálech bych nepřeceňoval Jinak osobně je mi proti srsti přijít z venku se vším tím hnusem na podrážkách a pak to roznášet po bytě. Že to utřeš do rohožky je u většiny podrážek naivita.A lidi okolo mají štěstí, nohy mi nesmrdí Upraveno 8. ledna 2016 uživatelem Navros
bohus76 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Konečně pořádné téma,vyzouvat je správně a neserte mě !!!!! :-)
ivan_989 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 vzdy ked som isiel na nejaku jachtu ci kvazi jachtu tak po mne chceli aby som sa vyzul a tvrdo na tom trvali. Inak je to skor take "Nemusis / nemusite sa vvyzuvat" a zaroven v ociach vidim nevypovedane "...len sa skus nevyzut!". U nas mame pre navstevy papuce a niektore si teraz v zime chcu vychutnat teplu podlahu (podlahove kurenie) tak sa vyzuju sami od seba.
Marty35 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 V 8. 1. 2016 v 10:19, ivan_989 napsal: vzdy ked som isiel na nejaku jachtu ci kvazi jachtu tak po mne chceli aby som sa vyzul a tvrdo na tom trvali. Jo jo, už vikomt Cobram říkal že lodě jsou něco jak mešity
Sphinxx Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 (upraveno) Mě přijde, že pan Špaček nechodí po ulici ... mě stačí, když se projdu po Vinohradech či Žižkově, kde je to na ulici samý exk .. , kolem metra většinou od ptáků , pak si člověk chvilku postojí na tramvajovém ostrůvku, jde je bambilion zašlapaných žvýkaček a do toho teď ta břečka se solí co je venku ... při představě, že takhle suverenně nakráčím do bytu přátel, by mě asi hanba fackovala :D ... Ale s knihou etikety vlastně odteď můžu, protože je to správný a nevychovaný je vlastně hostitel, že mě nutí do trepek . Bože, proč ten chlapík nedělá něco přínosnějšího než to, že z nás dělá barbary ? Upraveno 8. ledna 2016 uživatelem Sphinxx
simon_magus Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 V 8. 1. 2016 v 10:19, ivan_989 napsal: vzdy ked som isiel na nejaku jachtu ci kvazi jachtu tak po mne chceli aby som sa vyzul a tvrdo na tom trvali. Inak je to skor take "Nemusis / nemusite sa vvyzuvat" a zaroven v ociach vidim nevypovedane "...len sa skus nevyzut!". U nas mame pre navstevy papuce a niektore si teraz v zime chcu vychutnat teplu podlahu (podlahove kurenie) tak sa vyzuju sami od seba.na lod je to bez diskuse (alespon pro nepouceneho laika, ktery nema tuseni, co na nohach byt muze )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se