Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já včera ty Matthiasovi viděl naživo a musím říct, že jsou vážně povedené, hlavně ten cifr je famózní. Za ty peníze jsou opravu hodně dobré, myslím, že toho ani moc nebude, co by v této hladině takle vypadalo. Věčná škoda, že mi takové hodinky nesedí, ale snad se k tomu jednou dostanu.

Odesláno
  V 19. 2. 2016 v 11:14, sibirnaya napsal:

tah je 'sprostsi' proti GS, ten napis automatic moh byt mensi a korunka s tim kabosonem me fakt nebere, ale jinak zpracovanim a pocitove paradni

R1006769_zps3oysx1eh.jpg

Ahoj, a co říkáš na AR ? U SARB033 i SARX015 se mi zdá, že hardlex na SNZG13 je víc čirej a je líp vidět na cifr. Tady i podle fotek to už asi bude jiný pokoukáníčko.

Odesláno

Minerální sklo má trochu lepší propustnost světla než safír, ale při takovýhle nízký tloušťce skla bude mít asi větší vliv design cifru, ruček a indexů než materiál imho...

Odesláno
  V 19. 2. 2016 v 14:44, USER47 napsal:

Minerální sklo má trochu lepší propustnost světla než safír, ale při takovýhle nízký tloušťce skla bude mít asi větší vliv design cifru, ruček a indexů než materiál imho...

díky za info.. zase jsem o něco chytřejší :D

Odesláno
  V 19. 2. 2016 v 11:14, sibirnaya napsal:

tah je 'sprostsi' proti GS, ten napis automatic moh byt mensi a korunka s tim kabosonem me fakt nebere, ale jinak zpracovanim a pocitove paradni

R1006769_zps3oysx1eh.jpg

S tvými "výtkami" souhlasím, ale jinak jsou opravdu parádní a moc se mi líbí. gratuluji a užívej :-)

Odesláno (upraveno)

Cifr bez slunicka a korunka bez bradavky a jdu do nich!!! Jsou super, jen ty dve veci...

Si asi poridim aspon ty SARBy

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno
  V 21. 2. 2016 v 22:32, nickolas napsal:

Cifr bez slunicka a korunka bez bradavky a jdu do nich!!! Jsou super, jen ty dve veci...

Si asi poridim aspon ty SARBy

Pro tebe by mohly bejt tyhle chystaný, působěj jako takovej hybrid SDGM a SARBů.

post-957-0-34955300-1455919696.jpg

Odesláno

Nooooo.... Ty rucky jsou kapku dokurveny, ale to muze byt jen tim obrazkem. Jinak super! No vidis ze umis, kdyz chces!!! Diky za nadeji :D

Odesláno (upraveno)

Chlapi myslíte, že jsou snesitelný i k džínům a triku pro mlaďoše pod 30 let? :) Chystám se na nový univerzály jako jediný hodinky a jsem na vážkách jestli nejsou moc společenský pro mě.

Jinak na fotkách a videích jsou fakt super. Akorát nerozumím té bradavici na korunce - má to nějaký background?

Upraveno uživatelem Commander
Odesláno

Nejsou. Jsem podobného věku (lehce přes 30) a k džínám a triku nosim bez újmy na estetice a outfitu SARB033, které jsou proti těmto IMO mnohem oblekovější.

Jinými slovy, vůbec bych se toho nebál! 

Odesláno
  V 23. 2. 2016 v 19:14, Commander napsal:

Chlapi myslíte, že jsou snesitelný i k džínům a triku pro mlaďoše pod 30 let? :) Chystám se na nový univerzály jako jediný hodinky a jsem na vážkách jestli nejsou moc společenský pro mě.

Naprosto v pohodě. Ono v podstatě k triku a džínům můžeš nosit jakýkoli hodinky, klidně i nějaký čistokrevný oblekovky na kůži a nevypadá to nijak divně. A tohle až tak společenský hodinky zas nejsou.

Odesláno

Souhlas, nosim je v pohode i k tricku - na tom tahu pusobi pomerne sportovne.

"Bradavka" na korunce je onyxovy kaboson; jestli to ma background nevim, ale Seiko to dava asi na vsechny novejsi modely z rady Brigthz.

Odesláno

Vypadají dobře, jen to provedení nápisu "automatic" mě lehce irituje. A černěj beďar na korunce místo signování tak trochu taky...

...Takže si asi prozatím nechám sarby... :-)

Odesláno
  V 23. 2. 2016 v 19:14, Commander napsal:

hele, me je dvaatricet a nosim skoro jen dziny a triko, takze v pohode.. 

V 23. 2. 2016 v 21:16, odjinud napsal:

Vypadají dobře, jen to provedení nápisu "automatic" mě lehce irituje. A černěj beďar na korunce místo signování tak trochu taky...

...Takže si asi prozatím nechám sarby... :-)

SARB sou fajn, ale tyhle maj vo hodne lepsi tah.

Odesláno

Dík za názory, tak snad to není "moc". Ten beďar by možná šel modnout, na to jsou Seika vyhlášený ne :) Akorát to bude chtít rozebrat komplet. Ty co postoval USER47 to je nějakej leak z nastávajícího Baselworldu? Mě vždy fascinuje jak se Seika tváří úplně jinak na origo materiálech a reálu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...