Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak zatím se držím.

Čtvrtek suchý rýňáček od Hogla z Wachau, pátek rovněž suchý rýňák, pro změnu Moselský, v sobotu zaváhání - nalil jsem si Zacapu, ale pak suchý saviňon od Villa Maria z Marlborough, neděle pro změnu suché chardone opět z Nového Zélandu.

Jestli to vydržím do konce měsíce, tak budu mít suchý sklep a budu muset doplnit zásoby.

Upraveno uživatelem bedan
Odesláno

Na dnešní ochutnávce vín jsem si uvědomil, že solidní varianta na suchý únor je konzumace suchých vín. :-)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Uz sem tady parkrat rekl, ze bych do toho nikdy nesel, pac mam alkohol rad.

Ale ted nejak marodim, ani kapka uz tyden - a - nejak extremne mi to nechybi. Jen tak trochu :-)

..ale docela dobre spim, tak nejak klidneji, to musim uznat...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Pro mě suchej únor není ta správná výzva. Je prostě moc krátkej. Takle kdyby měl nějakej měsíc třeba 40, 50 dnů, du do toho okamžitě.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak bud macher a daj suchy rok rovno ked ti je mesiac malo.

To uz bych moh rovnou prestat kourit a fetovat. Nasrat.

Odesláno

To uz bych moh rovnou prestat kourit a fetovat. Nasrat.

Sak to len docasne, na rok. Potom sa k tomu zase vratis. Bude to najdlhsi rok v tvojom zivote.
Odesláno

Je pravda, že bez chlastu by byl ten život asi takovej pomalejší, delší, klidnější... Ale to to raději prosvištím na vlně Zacapy než se trápit ode zdi ke zdi a rvát si vlasy jak se to kurevsky vleče... :D

• po měsíci...
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Suchý kvartál za mnou a jedeme dál. ;)

Jako lidska troska.

Odesláno

v com je pointa "sucheho unoru"? ja som to prvykrat v zivote pocul tuto na fore. to je ako ze mesiac nepit - kvoli niecomu? alebo len tak? ak si tym chce nieco niekto dokazat, tak je to docela zbabele, vybrat si na to najkratsi mesiac v roku, ne? :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...