bedan Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 (upraveno) Tak zatím se držím.Čtvrtek suchý rýňáček od Hogla z Wachau, pátek rovněž suchý rýňák, pro změnu Moselský, v sobotu zaváhání - nalil jsem si Zacapu, ale pak suchý saviňon od Villa Maria z Marlborough, neděle pro změnu suché chardone opět z Nového Zélandu.Jestli to vydržím do konce měsíce, tak budu mít suchý sklep a budu muset doplnit zásoby. Upraveno 5. února 2018 uživatelem bedan
Honza.manta Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Ja mam za sebou suchej leden (ma "tradici" hlavne v UK a mne to teda dava vetsi smysl na zacatku roku nez posunout az na unor, ale co...Podle mého únor pro to, že to je nejkratší měsíc.
Wanderer Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Odesláno 9. února 2018 Na dnešní ochutnávce vín jsem si uvědomil, že solidní varianta na suchý únor je konzumace suchých vín. :-)
Tomas_2002 Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Odesláno 9. února 2018 Kamarád má u nás v Litomyšli vinotéku a vidí to stejně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Beet Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Tak suchý leden-únor úspěšně za mnou. Suchý březen může začít.
kral083 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Neříkej hop,dokud si nepřeskočil. Ještě na to pár hodin máš.
Beet Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Za chvili jdu do sauny a beru si tam jen vodu.
Murphy97 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Uz sem tady parkrat rekl, ze bych do toho nikdy nesel, pac mam alkohol rad. Ale ted nejak marodim, ani kapka uz tyden - a - nejak extremne mi to nechybi. Jen tak trochu :-) ..ale docela dobre spim, tak nejak klidneji, to musim uznat...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Pro mě suchej únor není ta správná výzva. Je prostě moc krátkej. Takle kdyby měl nějakej měsíc třeba 40, 50 dnů, du do toho okamžitě.
ivan_989 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Tak bud macher a daj suchy rok rovno ked ti je mesiac malo.
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Tak bud macher a daj suchy rok rovno ked ti je mesiac malo.To uz bych moh rovnou prestat kourit a fetovat. Nasrat.
guzmic Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Nechlastám už skoro měsíc a půl. To dělá to blížící se jaro...
ivan_989 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 To uz bych moh rovnou prestat kourit a fetovat. Nasrat.Sak to len docasne, na rok. Potom sa k tomu zase vratis. Bude to najdlhsi rok v tvojom zivote.
Murphy97 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Sak to len docasne, na rok. Potom sa k tomu zase vratis. Bude to najdlhsi rok v tvojom zivote.No, a asi i nedozitej, posledni
Tomas_2002 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Je pravda, že bez chlastu by byl ten život asi takovej pomalejší, delší, klidnější... Ale to to raději prosvištím na vlně Zacapy než se trápit ode zdi ke zdi a rvát si vlasy jak se to kurevsky vleče...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Suchý kvartál za mnou a jedeme dál. Jako lidska troska.
instant Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 v com je pointa "sucheho unoru"? ja som to prvykrat v zivote pocul tuto na fore. to je ako ze mesiac nepit - kvoli niecomu? alebo len tak? ak si tym chce nieco niekto dokazat, tak je to docela zbabele, vybrat si na to najkratsi mesiac v roku, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se