Tichus Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Ještě docela můžu aperitivy. Jsem taková sladká tetka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Mam to ako Tichus, sladke cuckanice mozem, radlery, slamove, ladove, koktejly, ale zeby som bez toho mesiac nevydrzal, tak kludne k unoru aj brezen:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 To je oblíbená historka mého kamaráda. Jeho otec byl soudce a soudil nějakého chlapa. Ten začal chlastat, propil byt, žena se s ním rozvedla, daně neplatil. A ten kamarádův otec mu říká. Proč vy tak hrozně chlastate? A on mu prej řekl. Pane soudce. Mě to ani nějak moc nechutná... Ale když já jsem tak rád ožralej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 A teď si vem, když to někomu ještě navíc chutná Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Chlapi lepšie ako humor. Veru nikoho nepoznám čo by mal problém niečo popit, skvor takých ako špongie - kde ich položíš to vysaju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Tak co. Kdo jste to dali bez ztráty kytičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Eh.. já o tom zlehka přemýšlel, nakonec to dopadlo tak, že jsem měl asi svůj nejmokřejší únor vůbec. No nic, sorry že vám sem kecám:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 bez ztraty kyticky nejsem (a to jsem si veril), ale zredukovali jsme to... jen dva sobotni vecery nejaky drink s manzelkou, jinak sucho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 mě se narodila 1.2. neteř, 28. týden, 1130g, tý jsem na zdraví připít musel, ale jen malej panáček, jinak sucho celý měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Moty,v tomhle případě by se určitě prominulo i víc Dcera měla 1,4kg 29.tyden a teď po pěti letech by nikdo nic nepoznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Já měl poslední pivo 31.1. ve 23:30 a první jsem měl 1.3. v 0:01. Mezitím jsem vypil asi 3 nealko piva (tfuj) a fakt jsem to vydržel. Jsem na sebe hrdej a dneska to oslavím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 To rád slyším, malá taky roste dobře, už má 1800g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Já taky, ale přiznám že jsme alkohol razantně omezili někdy v polovině loňského roku na minimum, jako skutečně sem tam sklenička vína, na konci prázdnin jedna oslava s pár drinkama a jinak zase jen sem tam víno. Takže to nebyl žádnej problém. Ale jako na místní zahrádku pod slunečník na dvě tři piva bych si zašel rád, to zase jo, už aby bylo hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 My sme s manželkou začali 03.02. "suchý február" lebo ešte 02.02. sme si ešte večer dali na synove narodky... Takže končíme źajtra a naozaj celý mesiac nič fakt ani kvapka. Ja plánujem, že to predĺžim do polovice marca zatiaľ...a manželka si dala novú výzvu a to "suchý marec" s dcérou pre zmenu, že bez sladkostí Tak uvidíme či sa budú takto dievčatá držať aj od sladkého ako od alkoholu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Tak ja som to zvládol no potreboval som jedného žolíka keď som prišiel z palenice - ale to som ochutnal len 2 “panačky”, tak degustujem teraz z oneskorením pockalo to na mna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Tak jsem letos poprvé v životě zvládl suchej únor a ještě jsem zhubl 6 kilo a ani jsem vlastně nechtěl. 31.1. pozitivita na covid, 2.2. 39 horečka trvající deset dní, přidal se zápal plic a dýchací potíže. Sotva jsem vstal z postele, lehla manželka, takže dalších 14 dní starání o ni a děti. Dnes 1.3. jsem byl po měsíci poprvé v práci a teď už se jen těším na sklenku Rulandského Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Tak ja jsem na tom uplne stejne. Dal jsem to !!! , ale proto, ze je blby rok. S covidem v prubehu, a zaroven bez jarnich prazdnin, to nebyla zas az tak challenge. Jeste dlouho me po covidu drazdilo ke kasli i obycejne kafe, tak me ani nepadlo pit alkohol.Tak me napadlo, ze bych to protahnul do Velikonoc, aby to byla skutecne vyzva, no ale to neklapne. Uz mam druhe pivo ..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Dal (stejně jako loni) a cítím se jako vítěz... Mám to jako dawe, s úderem půlnoci první pivo... A teď moravský trojboj - otestovat čich a chuť (bo covid je sviňa)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Jo tohle... suchej unor... to mi nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Tak suchej únor jsem dal. Piju většinou suché víno, takže to bylo v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se