wizard-ov Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 No jo, ale ty jsi nechlastal páč Ti to zakázali dochtoři....takové cheaty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Vyborny napad, spojit to este aj vynechanim fajcenia tabaku. Kto pije denne je alkoholik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) Ty aby si zase neprispel s nejakym moudrem, vid? Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Letmo jsem četl suchej humor a ono to docela i sedí a mokrej unor-par lidí se tu ještě asi najde:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Kto robi denne je workohlik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Náhodou People, dneska jsem nechlastal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Sa mi paci, ze ten co fajci denne/pravidelne sa sam oznacuje za fajciara. Ale ten co denne chlasta, sa za alkoholika neoznacuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Tak TOHLE podporovat nebudu! Ani v březnu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Sa mi paci, ze ten co fajci denne/pravidelne sa sam oznacuje za fajciara. Ale ten co denne chlasta, sa za alkoholika neoznacuje.Aby jsi si nepletl alkoholika s konzumentem, nebo pijákem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 tak co, africane, des do toho? http://suchejunor.cz/ my nemůžeme za to, že máš svůj rybníček už vypitej kartáčkem pod rypákem to začíná, teď nemáme chlastat, a nakonec budou chtít, abychom nosili měsíc tanga na podporu buzerantů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Já to chtěl dát, ale v pátek jdu k Jelínkům, takže to neklapne...tak možná napřesrok. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Nejlepší je tohle vlákno číst, když je člověk lehce pod parou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Fujtajbl... Jsem se normálně votřás'. Takovýhle úchylárny sem dávat... Původně jsem chtěl jít spát... Ale teď holt musím počkat do půlnoci a připít na mokrej únor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Ještě 3 dny a mám za sebou měsíc na suchu. Že bych teda zkusil další ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Tak na mokrej únor, pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Nóó, začínáš stylově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 (upraveno) 7 důvodů proč se připojit: Pročistíš si tělo i mysl. Posílíš vůli.Podíváš se na svůj vztah s alkoholem z odstupu a můžeš ho přehodnotit.Ušetříš čas, který bys strávil v hospodě a můžeš jít běhat nebo plavat.Ušetříš peníze, které můžeš dát na dobrou věc.------------------------------------------Dáš pozitivní příklad mužům kolem sebe.------------------------------------------Potěšíš lidi, kterým na tobě záleží.Můžeš celý měsíc hledat cesty, jak o sebe pečovat.Je to ňák genderov? nevyvážený Upraveno 1. února 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Ja jsem si taky parkrat dal pauzu. Musim rict, ze se clovek citi tak nejak odpocatejsi a ma vice enrgie, ale nelibilo se mi to hlavne si troufnu tvrdit, ze jsem dostatecne svepravny abych na to nepotreboval facebook akci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Pro nemoc už moc nepiju, takže bych ten měsíc v pohodě dal, ale kdyz jsem si přečet těch 7 důvodů, tak jsem dostal strašnou chuť na plzničku. Po práci se stavím U Veverků :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se