xbraj19 Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 (upraveno) Konečně jsem byl v právy čas na pravém místě (v prodejní sekci) a s trochou štěstí jsem si pořídil tyto krásné vysněné hodinky, klasiku klasik. Jsou jednoduché a nádherné. Tak několik rychlých fotek, ať mám klidné spaní Jsou k nim tři řemeny (černá pštrosí noha - nasazena, světlý pštros, a hnědá kráva), takže se vyřádím. Upraveno 20. února 2016 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Co dodat? Krásná klasika a klasická krása :-) Dobřes koupil, gratuluju a užívej si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Moc pěkná klasika od super značky.Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Klasika všech klasik, ještě k tomu super značka, zajímalo by mě, jak sedí na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 (upraveno) Gratulace, dnes již klasická řada a všechny jsou krásný Upraveno 20. února 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 20. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Dekuju, ještě jedno mobilove foto na ruce. Jsou pekne lehké a nosí se vyborne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 skvele. dobry kauf!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 (upraveno) Paráda, jsou skvělé! Aby dělaly radost ani nemá cenu přát Společně s Cartier Tank Solo jsou Reversa jediné hranáče, které si dovedu představit na ruce. Upraveno 20. února 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 jedným slovom..? štýl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Betalne kukačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Na ruce opravdu sedí výborně, věřím, že ani o nich nevíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Nádherné hodinky. Sedí ti perfektně. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Nádherná stylovka s parádním srdcem, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thor Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Jsou fakt pěkný a sedí parádně, gratulace! No někdy to je v inzerci opravdu fofr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Blahopřeju k nadčasovému kousku! Ať Ti dlouho dělají radost a dobře slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 (upraveno) Reversa jsou úplně nejvíc nejkrásnější na světě, gratuluju a závidím. Viděl jsem inzerát tak deset minut po zveřejnění a cukalo to semnou. Upraveno 21. února 2016 uživatelem ouskavl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novaky Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Jsou fakt pěkný a sedí parádně, gratulace! No někdy to je v inzerci opravdu fofr jj, než jsem se nad nima zamyslel, byly fuč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Tentokrát jsem naštěstí konal rychlej, než přemýšlel. A ještě jedno foto na pštrosovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava23 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Perfektni hodinky. Dovedl bych si je predstavit jako definitivni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Krásný hodinky, který by si místo krávy zasloužily aligátora.Jo a na ruce ti sedí perfektně, jako by ses pro ně narodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se