Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co to s těma ženskejma kua je?

Kámoš úplně stejnej příběh, ale tam už známe i dohru, že ten její borec, až se jí nabažil, jí kopnul do prdele a ona že by se jako vrátila. Bohužel po její kundí avantýře zbylo rozvrácené manželství a děti na střídačce.

Za dob našich otců většinou zanášel chlap, ale vracel se domů a zálety uměl tajit 😂

Holt to jsou ty výhody emancipace.

Odesláno

Kluci... je mi napíču, ale tohle je prostě úplně nejvíc špatnej film nebo vtip. Člověk kterýho znáte se Vám před očima změní o 180 stupnu a zjistíte, že se domlouvá s milencem, jak z Vás udělají blázna! 

• Sad 1
Odesláno

ExBURN drž se. Poslední dobou mi připadá,že ty baby blbnou, že u sousedů je tráva zelenější a med sladší.Jak kdyby život byl jeden velký mejdan,a jim ujížděl vlak. Jak se riká, největší fajr je když blafne stará stodola. Potom přijde vystřízlivění a rozvrácené rodiny. Měly myslet dřív.... Jsou to věci co se nedají ovlivnit a zkrátka jsou teď jak přes kopírák . Nechápu to.

• Dát hlas 1
Odesláno

Nejhorší je ta rychlost a ten sešup, jak se změníte z osoby milované na osobu překážející, pomalu neexistující. Fck, blbě mi je, blbě.

Odesláno

Bude líp, člověk to špatně snáší,znám z vlastní zkušenosti. Zvlášť když nebožka má " kvalitní" našeptávačky co už všechno prožily a vědí jak jsem ji " terorizoval". 

Odesláno

Ano ano, nejen našeptávačky ale sama v hlavě vymazala vše dobré a zůstalo jen to zlé. A já po 17 letech jsem vlastně jen terorista a překážka na její cestě ke štěstí. 

No možná je čas prodat barák, koupit rolády a Porsche

Odesláno

Drž se!

Bohužel to bude trvat :(

Též mám příběh, který by nevymyslel ani Patrik Hartl.

Nerozumím tomu a nikdy rozumět nebudu - jak Tvojí situaci, tak svojí.

Chápu Tvoji situaci a doporučuju největší možnou míru asertivity, upozadění emocí a nechat za sebe jednat kvalitního právního zástupce.

Odesláno
před 21 hodinami, exBURN napsal:

Kluci... je mi napíču, ale tohle je prostě úplně nejvíc špatnej film nebo vtip. Člověk kterýho znáte se Vám před očima změní o 180 stupnu a zjistíte, že se domlouvá s milencem, jak z Vás udělají blázna! 

Drž se, znám podobný průběh od kamaráda. Ten jen zíral, co vidí za proměnu. 

Odesláno

Kluci dík. Hele dneska je mi celkem líp. Zavolal jsem pár kamarádům, ráno si zašel zaběhat, odpoledne mám nějaký rande na slepo, vytáhnu a umyju Fiatu a navštívím večer kámoše s kámoškou. Do toho si píšu s dalšíma babama. Naštěstí nemusím řešit prachy. 

Myslím, že ta moje si to vyžere, až toho milence (který má doma manželku a 2 děti) přestane bavit. Ale s ní už končím, nebudu už se k ní vracet - špína se vynese sama.

• Like 4
  • Dát hlas 6
Odesláno
před 3 hodinami, exBURN napsal:

Kluci dík. Hele dneska je mi celkem líp. Zavolal jsem pár kamarádům, ráno si zašel zaběhat, odpoledne mám nějaký rande na slepo, vytáhnu a umyju Fiatu a navštívím večer kámoše s kámoškou. Do toho si píšu s dalšíma babama. Naštěstí nemusím řešit prachy. 

Myslím, že ta moje si to vyžere, až toho milence (který má doma manželku a 2 děti) přestane bavit. Ale s ní už končím, nebudu už se k ní vracet - špína se vynese sama.

Hele a ta jeho manželka o té tvojí ví?

Odesláno
V 28. 2. 2026 v 12:00, Igicz napsal:

exBURN…drž se. Časem se přes to přeneseš. 

Mně je 42, roční prcek, ale do chomoutu se po zkušenostech kamarádů neženu. 

Jeden z nich popsal zkušenosti zde. Pro ty, co se chtějí ženit, doporučuji nečíst:))

https://www.unicorndad.cz

Dobrý čtení 👌🏻, trochu mi vadí ten pohádkový styl, ale to je můj problém. Jsem teprve u třetí kapitoly, ale chytlo mě to. Už se těším, až budu mít chvilku klidu se do toho ponořit. 

Odesláno

že to těm lidem za to stojí, rozjebat dvě manželství, obě s dětmi. jako tvl, to neni jen ženská, to je i ten chlap z druhý strany. v mém blízkém okolí 4 chlapi, kteří se vysrali na babu i děti a šli k nějaké mrše.. ve výsledku si hovno pomůžou.

já prostě jen nechápu tu sobeckost a nezodpovědnost za své jednání.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 5 hodinami, Muffik napsal:

Hele a ta jeho manželka o té tvojí ví?

Nevěří tomu, řekl jsem ji to, bo si podle mě zaslouží znát pravdu, ale ona se nechala překecat že mezi nimi přece nic není, že ten její neumí lhát. Screeny ji posílat nebudu - ještě by mě ta moje dala před soud. To bude dobrej manipulátor ten týpek - manipuloval i moji ženu proti mě a ta ze mě začala dělat psychycky nemocného.

Já to dál řešit nebudu - když mojí manželce stačí že bude někomu dělat madračku pár krát týdně a on pak pojede za rodinou, tak prosím, ať si to dosytosti užije.

Já su rád, že jsem z toho kolotoče pryč, mám nějakou hrdost. Dneska jsem se setkal tréninkově s moc hezkou žabkou na rande a bylo to fajn, nic z toho nebude, ale možnosti jsou, takže nasrat. Jdu si zapařit fifu se synem a zvedat železo 🙂 

Jo a do toho jsem tak parádně provětral Fiatu 🙂 🙂 🙂 Sportovní auta jsou taky dobrej lék. 

Upraveno uživatelem exBURN
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 3 hodinami, lub napsal:

že to těm lidem za to stojí, rozjebat dvě manželství, obě s dětmi. jako tvl, to neni jen ženská, to je i ten chlap z druhý strany. v mém blízkém okolí 4 chlapi, kteří se vysrali na babu i děti a šli k nějaké mrše.. ve výsledku si hovno pomůžou.

já prostě jen nechápu tu sobeckost a nezodpovědnost za své jednání.

To nejde chápat - oni si vytvoří v hlavě paralelní realitu a v té to je vše jinak a oni k tomu byli donuceni. Ono stejně jak já jsem ji k tomu dohnal tak ve stejný čas ho zas k tomu dohnala jeho manželka. 

Odesláno

Fakt si myslím, že je to postavené na hlavu. Ty baby si myslí, že je u "sousedů" čeká princ na bílém koni. My jsme ti,kdo je " terorizuje" 🤪 Všechno jim zakazujeme,nikam je nechceme pustit a ony chtějí " jen" žít, když jsme ti " nejhorší". Je potřeba je v tom nechat a zařídit se po svém.

Odesláno (upraveno)
před 30 minutami, exBURN napsal:

Nevěří tomu, řekl jsem ji to, bo si podle mě zaslouží znát pravdu, ale ona se nechala překecat že mezi nimi přece nic není, že ten její neumí lhát. Screeny ji posílat nebudu - ještě by mě ta moje dala před soud.

Už chybí jenom aby ho na Tebe ta jeho slípka poslala, že jim rozvracíš šťastné manželství... (kdybych sám neměl kolegu který se choval podobně, dokonce si tu kolegyni dotáhnul do baráku - a pak se hrozně divil že se mu "asi rozpadá manželství") :shit:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Jo jenže oni ví, že mám screeny těch humusů na kterých se domluvili. Je to nečestné, ale kdybych to neudělal, tak teď mám prázdné ruce a ta moje kráva ze mě dlá psychopata a teroristu ve velkém. Když chceš mír, připrav se na válku. Od té doby co jsem zjistil, že jede levou tak si každej krok sichruju. 

• Like 2
  • Dát hlas 4
Odesláno

Tohle jsem sveho casu taky docele resil, rict to jeho menzelce, nebo ne... a to meli 3 mesicniho prcka.. my jenom trileteho....nakonec jsem to nerekl, ale kdybych mel primy kontakt, tak nevim, zdali bych se udrzel...

Odesláno

Mě každej řekl že jí to mám říct, že si to zaslouží vědět. Ale on i moje žena ji překecaly, že si vymýšlím - moje žena jí psala že jsem psychopat a chci jí škodit. Tak ať - ať si fakt žijou ve třech, já jsem z kola ven a to je hlavní. Moje stará si to může namalovat třeba na růžovo, ale pořád to bude zrada, lež a podvod. Já odcházím s rovnou páteří - chyby jsem dělal, děláme je všichni, ale nikdy nepodvedl, nelhal a o rodinu se staral víc než dobře - což nakonec stejně všichni ví moc dobře. 

Jo teď je ta samota blbá, ale díky naprosto skvělým kamarádům a rodině se z toho oklepu a půjdu dál. 

• Like 4

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...