martar Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Kdyby to nájemníci platili na účet, bylo by to cajk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Asi ano. Předpokládám, že bankovní účty má insolvenční správce podchycené a pohyby na nich si hlídá. Ale i to se dá snadno obejít, dlužník by byl úplný trotl, kdyby si příjmy, které chce zatajit, nechal posílat na svůj účet, asi by využil účet bratrance nebo kámoše ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Hodím to sem, ať nezakládám jinde. Jakou kdo máte zkušenost s agenturou "ideální nájemce"? Zajímají mne dobrý i špatný zkušenosti, klidně do SZ. Díky všem za reakce. Již pár let vše v naprostém pořádku, takže zkušenost jen dobrá. Taky by me velmi zajimaloNikdo nic? Mam podepsat podnajemni smlouvu s Idealni najemce, coz je dcerinka Ulov domlov, jestli jsem to dobre pobral. Tak by me zajimalo jak se chovaji, pac smlouva vsehovsudy nic moc, ale o byt stojim.. Na netu jsem nic moc nenasel, jen ze se to rozrusta rychlosti blesku. Jasne, pro majitele je to prakticky bezstarosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Uz se to tady řešilo mnohokrát a je zde i dost kladných komentu. Ode me několikrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Nikdo nic? Mam podepsat podnajemni smlouvu s Idealni najemce, coz je dcerinka Ulov domlov, jestli jsem to dobre pobral. Tak by me zajimalo jak se chovaji, pac smlouva vsehovsudy nic moc, ale o byt stojim.. Na netu jsem nic moc nenasel, jen ze se to rozrusta rychlosti blesku. Jasne, pro majitele je to prakticky bezstarosti.Jako nájemník bych do toho nešel... hledali jsme před rokem a vždy, když se vytasili se smlouvou od ideální nájemce, šli jsme od toho. Hledej dal a najdeš i nájem, podnájem bych ja za sebe neriskoval. Možnost být vystěhován ze dne na den a to kdykoliv, ve spojení s ne zrovna malou provizi od nájemníka je pro mě no-go. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Jak se zbavit neplatícho nájemníka? Dle vlády teď nijak. "Pokud návrh podpoří Sněmovna a Senát, nemohl by pronajímatel dát nájemci výpověď pouze z důvodu, že je nájemce v prodlení s placením nájemného. Prodlení by ovšem muselo vzniknout v poslední době a převážně kvůli mimořádným opatřením, které řádné placení nájemného znemožnily nebo ztížily. Pohledávky by bylo podle ministryně nutné vyrovnat do května 2021." Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/najemne-vypoved-odklad-koronavirus-osvc-provozovna.A200401_195243_ekonomika_ven Co k tomu říct, tak nějak slušně? Nasrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Jo, taky jsem na to koukal. Takovy ty pribehy..https://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/220452801080226/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 No tady se to schyluje k jedinému, lidi vesele nebudou platit nájemné a ti co ho máji na hypo tak o nej přijdou. Toto jsou zákonodárci? Tam kde stát o nic nepřijde tam rozdává a ulevuje .... Neuvěřitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Taky žasnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Nakonec za ně zaplatíme i energie? https://www.info.cz/nazory/pur-vlada-se-snazi-poprve-od-roku-1989-prolomit-ochranu-soukromeho-vlastnictvi-44777.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 2. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Nikdo nic? Mam podepsat podnajemni smlouvu s Idealni najemce, coz je dcerinka Ulov domlov, jestli jsem to dobre pobral. Tak by me zajimalo jak se chovaji, pac smlouva vsehovsudy nic moc, ale o byt stojim.. Na netu jsem nic moc nenasel, jen ze se to rozrusta rychlosti blesku. Jasne, pro majitele je to prakticky bezstarosti.Ja jsem u nich mel byt a uz bych do toho jako pronajimatel nesel. Jejixh ceny za ktery nabizi pronajem bytu jsou zhruba o 25% nizsi nez bezne ceny, takze dovedou garantovat ze to bude vzdy obsazene, ovsem na ukor zisku majitele minus jeste poplatek. Financne to je dost nevyhodne a pokud narazi na fakt tvrdeho hrace taky narazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Diky vsem, nakonec jsme to nechali lezet a jsem stastny, pac jsme nasli neco o moc lepsiho, za lepsich podminek a jeste za min penez. Takze cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 jdu si taky pro radu...taky me potkalo, ze jsem musel vypovedet smlouvu najemnikum (hlucni, stiznosti, vyjezdy policie) a ted byt konecne opustili, jenze ten zustal v hroznym stavu - vsude vymalovat, polozit novou podlahu, atd.. Realitakovi, pres ktereho jsem mel byt v nabidce nastesti od najemniku dostal podepsanou predavaci/ukoncovaci smlouvu s vypisem vsech skod a take vepsanou polozkou, ze podpisem vse uhrazuji... Takze nastava zcela realna otazka - jak to probiha potom, co jim poslu fakturu na uhrazeni castky? Je mi jasny, ze to nebudou chtit uhradit, co se po tom mesici deje, mate nekdo zkusenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 (upraveno) Mno a nemel bys vycislit skodu realitakovi? On by te mel vyplatit. To jeho zakaznik zdemoloval byt. Upraveno 7. prosince 2020 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Presne tak. A byla tam pro tyto pripady nejaka kauce, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Smlouva je uzavrena mezi mnou a najemnikem (pres MMreality). Kauce byla, jenze posledni mesic najem nezaplatili, takze zbyva jedna mesicni kauce a tak jistojiste nebude stacit na pokryti nakladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 A máš vůbec kontakt a novou adresu těch bývalých nájemníků, abys měl kam ty faktury poslat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 jsou pryc 5 pracovnich dni z bytu, jeste maji ale trvalak na byte, ale jsou jiz prestehovani na jinde adrese, takze by to melo probehnout co nevidet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Jenže předběžný rozpočet (po odečtení zbytku kauce) na opravy ti asi nikdo neuhradí a než veškeré opravy proběhnou a ty budeš mít v ruce faktury, budou už dávno pryč. Máš aspoň představu, kolik to bude stát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Nechci uhradit predbezny rozpocet - zaslu pres realitaka faktury celkove, tedy po oprave (coz bude cca 40tisic) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se