African Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 před 52 minutami, Tomas_2002 napsal: Takže: Kola - 16" komplety (pneu Continental) - 26.700,- Kč https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/kompletni-zimni-kolo-nanuq-16-karoq/p/57A073226++8Z8kal Ochranné prahové lišty - 1.700,- Kč https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/dekorativni-prahove-listy-pro-karoq/p/57A071303 Střešní nosič - 4.300,- Kč https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/pricny-stresni-nosic-karoq/p/57A071151 Celkem 32.700,- Kč. Ve skladovce po slevě 27.800,- Kč Vás to tam snad učí Ty jsi se vůbec nezeptal na jediný detail, ale hned to dáš všechno o kus levněji, a to o krásných dvacet tisíc. Když jsme u toho příčníku, tento mě zajímal, Thule ho dělá přímo pro Vás, nebo spíš pro Kodiaq, stejně tak jako na Outlandera. Takže za kolik mě prosím tě necháš tento příčník, abych věděl o kolik jste levnější nebo aspoň jakou máte cenu do budoucna?
neuromancer Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 (upraveno) před 27 minutami, M3maniac napsal: Bmw na Vás tam za tvou sadu nekoupis ani jedno kolo Jj, teď mně přišla z Cartecu zvýhodněná nabídka na zimní sadu za 107 Upraveno 8. října 2020 uživatelem neuromancer
Tomas_2002 Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Odesláno 8. října 2020 před 1 hodinou, African napsal: Vás to tam snad učí Ty jsi se vůbec nezeptal na jediný detail, ale hned to dáš všechno o kus levněji, a to o krásných dvacet tisíc. Když jsme u toho příčníku, tento mě zajímal, Thule ho dělá přímo pro Vás, nebo spíš pro Kodiaq, stejně tak jako na Outlandera. Takže za kolik mě prosím tě necháš tento příčník, abych věděl o kolik jste levnější nebo aspoň jakou máte cenu do budoucna? Hele detaily příslušenství neřeším. Uvedl jsem výrobky a ceny z našeho originálního příslušenství. Protože to bych potom mohl řešit i to, od kterého výrobce ty máš ty litý kola, zda mají homologaci pro zimní provoz (jako že u japonců obvykle neměly, proto každá druhá RAV měla alu disky sežraný od soli) apod. Stejně tak jsem neřešil, zda máš v kolech TPMS, protože u nás to nikdo do auta nechce, ale ty to tam mít musíš, aby ti nesvítila kontrolka. Prostě jsem uvedl cenu 16" kompletních kol, prahových lišt a příčníků, všechno z originálního příslušenství v doporučených cenách. Nicméně pokud trváš na Thule , tak s nimi mám VO smlouvu, takže by ty nosiče byly třeba za 6.000,- CZK, takže by ten finanční rozdíl byl pořád více než 20.000,- Kč ...
Berbatow Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 Jestli někdo váhá jestli jít do velkého SUV, tady máte argument pro ANO.Pokuta za " nadváhu " automobilu? Opravdu?https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/suv-francie-pokuta-co2-emise-dan-registrace.A201008_133429_automoto_fdv
African Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 před 8 hodinami, Tomas_2002 napsal: Hele detaily příslušenství neřeším. Uvedl jsem výrobky a ceny z našeho originálního příslušenství. Protože to bych potom mohl řešit i to, od kterého výrobce ty máš ty litý kola, zda mají homologaci pro zimní provoz (jako že u japonců obvykle neměly, proto každá druhá RAV měla alu disky sežraný od soli) apod. Stejně tak jsem neřešil, zda máš v kolech TPMS, protože u nás to nikdo do auta nechce, ale ty to tam mít musíš, aby ti nesvítila kontrolka. Prostě jsem uvedl cenu 16" kompletních kol, prahových lišt a příčníků, všechno z originálního příslušenství v doporučených cenách. Nicméně pokud trváš na Thule , tak s nimi mám VO smlouvu, takže by ty nosiče byly třeba za 6.000,- CZK, takže by ten finanční rozdíl byl pořád více než 20.000,- Kč ... Já příslušenství řeším, protože jinak bych mohl zajet přes čáru k Polákům a dát to všechno dohromady za dvacku. Každopádně že Škodovka má nejlepší hliníková kola a že Japonci a navíc ještě Američani hnijou před očima mi říkal kolega v Trutnově Přitom Toyota hned vedle a mám takový pocit, že stejný majitel, ale kluk prostě potřeboval asi ten den prodat nějaké to autíčko. Oproti Hyundai jste ještě ale slabý odvar, protože s takovou masírkou jsem se ještě nesetkal, maník mi tam vytiskl i papír kde mi ukazoval že jsou ve spolehlivosti Nr. 1, Japonec byl asi na dvanáctém místě. A když se tak rozhlížím kolem sebe, tak na to prostě lidi slyší, ale občas to u těch AD jsou prostě strašný žvásty, nemluvě o obhajování malých motorů.....PEACE
odjinud Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 (upraveno) Tvl, co tam v marketingu huli? :-))) https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/dekorativni-prahove-listy-pro-karoq/p/57A071303 Pro zvýšení atraktivity vozu ŠKODA KAROQ byla navržena exkluzivní sada dekorativních prahových lišt. Zásluhou tohoto interiérového doplňku, který přirozeně upoutá pozornost nastupujících osob, se i fádní jízda promění v nevšední zážitek pro celou posádku. Tento působivý designový prvek propůjčuje vozu reprezentativní a vytříbený charakter. Dekorativní nápis KAROQ na liště hrdě odkazuje na výlučnou příslušnost k danému modelu. Kromě toho, že svým elegantním vzhledem přispívají k dosažení vysoké úrovně kultury cestování, jistě oceníte i jejich praktickou přednost. Účinně chrání lak karoserie v místech prahů předních a zadních dveří před nečistotami. Odolnost lišt je dána použitím kvalitního hliníku, který produktu navíc dodává patřičnou estetickou hodnotu. Svým unikátním tvarem dokonale kopírují tvar prahů dveří. V případě potřeby lze prahové lišty snadno omýt běžnými čisticími prostředky. Pomocí nepřehlédnutelných dekorativních prahových lišt snadno docílíte stylového vylepšení vzhledu vašeho vozu. Upraveno 9. října 2020 uživatelem odjinud
geometr Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 No, to je jízda :-))) Pán, který mi prodával poslední auta, tomu říká"kudrlinky".
sibirnaya Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 před 13 hodinami, African napsal: No jo no, VW group, jiná liga Napiš mi sem prosím tě jen výčrt za kolik u Vás koupím Thule nejvyšší model Aerodynamic na Kodiaqa a Nokiany pneu WR SUV 3 v 215/70 R16? Já říkám, nikdy neříkej nikdy a příště třeba zajdu k Vám Je to jedna z položek, která jde všude podobně a to je celkem plus mínus sedmnáct. Za třináct 4x originální hliníkový disk, senzorventilky a ty ochranné lišty na celé auto v nerez, všechno v originálu by byla opravdu pecka......a myslím to vážně. Ty ses fakt hobbista A kola teda nemam druhou sadu, proste prezouvam gumy a hotovo..
Tomas_2002 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 Před hodinou, African napsal: Já příslušenství řeším, protože jinak bych mohl zajet přes čáru k Polákům a dát to všechno dohromady za dvacku. Každopádně že Škodovka má nejlepší hliníková kola a že Japonci a navíc ještě Američani hnijou před očima mi říkal kolega v Trutnově Přitom Toyota hned vedle a mám takový pocit, že stejný majitel, ale kluk prostě potřeboval asi ten den prodat nějaké to autíčko. Oproti Hyundai jste ještě ale slabý odvar, protože s takovou masírkou jsem se ještě nesetkal, maník mi tam vytiskl i papír kde mi ukazoval že jsou ve spolehlivosti Nr. 1, Japonec byl asi na dvanáctém místě. A když se tak rozhlížím kolem sebe, tak na to prostě lidi slyší, ale občas to u těch AD jsou prostě strašný žvásty, nemluvě o obhajování malých motorů.....PEACE Hele já se do toho porovnávání vlastností příslušenství nerad pouštím, protože vidím rozdíly už jenom u VW a Škoda. Např. v tom, že gumové koberce pro oboje vyrábí Gumárny Zubří. Jenže, VW používá výrazně kvalitnější směs - i proto jsou ty koberce těžší. Podobné to je u hliníkových kol - VW je má skoro 2x dražší, ale zase jsou výrazně houževnatější. Podle mě prakticky neexistuje možnost to příslušenství porovnávat, protože u většiny neznáš výrobce a i když znáš výrobce, tak je možné že na podobné produkty použije jiné materiály a výrobní postupy podle přání zadavatele. Viz. třeba ochrana alu kol proti oxidaci. Stejně tak člověk nedokáže běžně u nového vozu zhodnotit kvalitu ochrany proti korozi, tloušťku použitého plechu na karoserii, kvalitu a vrstvy lakování atd. Takže to vybírání samotného vozu a příslušenství nakonec z 90% není volba z rozumu, ale z pocitu
wawrik Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 před 25 minutami, odjinud napsal: Tvl, co tam v marketingu huli? :-))) https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/dekorativni-prahove-listy-pro-karoq/p/57A071303 Pro zvýšení atraktivity vozu ŠKODA KAROQ... Slušný generátor frází... Neviem prečo, ale vždy si pri takýchto elaborátoch spomeniem na Stopárovho sprievodcu po galaxii: Citovat Stopařův průvodce po Galaxii definuje reklamní oddělení společnosti Sirius Cybernetics Corporation jako “bandu nemyslících pitomců, co půjdou první ke zdi, až nastane revoluce,” a v poznámce dodává, že vydavatelé hledají zájemce o místo dopisovatele v oboru robotiky. Zvláštní je, že jisté vydání Galaktické encyklopedie, které k nám šťastnou náhodou propadlo časovou trhlinou z doby ode dneška za tisíc let, definuje reklamní oddělení společnosti Sirius Cybernetics Corporation jako “bandu nemyslících pitomců, co šli první ke zdi, když nastala revoluce”.
Tomas_2002 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 před 29 minutami, odjinud napsal: Tvl, co tam v marketingu huli? :-))) https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/dekorativni-prahove-listy-pro-karoq/p/57A071303 Pro zvýšení atraktivity vozu ŠKODA KAROQ byla navržena exkluzivní sada dekorativních prahových lišt. Zásluhou tohoto interiérového doplňku, který přirozeně upoutá pozornost nastupujících osob, se i fádní jízda promění v nevšední zážitek pro celou posádku. Tento působivý designový prvek propůjčuje vozu reprezentativní a vytříbený charakter. Dekorativní nápis KAROQ na liště hrdě odkazuje na výlučnou příslušnost k danému modelu. Kromě toho, že svým elegantním vzhledem přispívají k dosažení vysoké úrovně kultury cestování, jistě oceníte i jejich praktickou přednost. Účinně chrání lak karoserie v místech prahů předních a zadních dveří před nečistotami. Odolnost lišt je dána použitím kvalitního hliníku, který produktu navíc dodává patřičnou estetickou hodnotu. Svým unikátním tvarem dokonale kopírují tvar prahů dveří. V případě potřeby lze prahové lišty snadno omýt běžnými čisticími prostředky. Pomocí nepřehlédnutelných dekorativních prahových lišt snadno docílíte stylového vylepšení vzhledu vašeho vozu. Tohle je ještě pohodička. Přál bych ti, abys někdy byl na představení nového modelu, konkrétně představení designu. To tam stojí takovej přiteplenej fouňa, dvacet minut máchá rukama kolem auta, vykřikuje vzletné fráze jako "silný, sebevědový dojem", "muskulaturní linie", "agresivní přechody jednotlivých elementů" .... no má těch frází asi dvacet. Což bylo v pohodě, dokud se jednou nestalo, že se představovaly 4 modely v jeden den, hned po sobě To se pak zjistilo, že borec jiný než tyhle fráze nemá, blekotal je pořád dokola a u toho čtvrtýho představení vozu už jsme mu z publika fráze hlasitě napovídali a chechtal se celej sál
dawe009 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 Úkol zněl jasně. Potřebujeme popisek. Zkus si napsat odstavec o prahových lištách. Copywriter tvrdý chleba má
geometr Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 (upraveno) Bych asi vybouch smíchy už u toho prvního nebo jednoho modelu. To jsou prostě strašný žvásty. Upraveno 9. října 2020 uživatelem geometr
Kotlick Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 před 37 minutami, odjinud napsal: Tvl, co tam v marketingu huli? :-))) https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/dekorativni-prahove-listy-pro-karoq/p/57A071303 Pro zvýšení atraktivity vozu ŠKODA KAROQ byla navržena exkluzivní sada dekorativních prahových lišt. Zásluhou tohoto interiérového doplňku, který přirozeně upoutá pozornost .... Moje babička tomu říkala "uplést z hovna bič" a ano lidi se tím opravdu živí :-). Jako nic proti, v podstatě jim závidím, já to neumím. Ještě že na to máme v práci lidi co to dělají za mě. Já bych tak max. řekl "tady jsou hliníkové lišty, které si nalepíte na prahy, při vystupování si nepodřete lak na prahu a pokud se vám to líbí, tak proti gustu žádný dišputát... resp. záleží na vkusu každého soudruha". Jiná otázka je, kolik bych jich takhle prodal.....
dawe009 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 Mě jednou, ještě u Lexusu, tuším že to bylo představení tehdy nového IS, vyvedli ze sálu..protože jsem chytnul takovej ten záchvat smíchu, jak s tím nejde nic dělat..tekly mi slzy, celý crew na mě koukalo jako na vraha a já nemohl přestat. Ten japonskej designér v červených kozačkách a červenejma vlasama skákal kolem toho auta jako by měl padoucnici a do toho ta japonská angličtina..proste jsem umřel a nešlo s tím dělat nic. Ostatní se kousanim do jazyka nějak udrželi, ale já to nedal..
geometr Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 (upraveno) Kotlick, řekl bych, že úplně stejně, jen možná jiným typům lidí - těm, kteří si nechtějí podřít lak Upraveno 9. října 2020 uživatelem geometr
Kotlick Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 před 6 minutami, Tomas_2002 napsal: Tohle je ještě pohodička. Přál bych ti, abys někdy byl na představení nového modelu, konkrétně představení designu. To tam stojí takovej přiteplenej fouňa, dvacet minut máchá rukama kolem auta, vykřikuje vzletné fráze jako "silný, sebevědový dojem", "muskulaturní linie", "agresivní přechody jednotlivých elementů" .... no má těch frází asi dvacet. Což bylo v pohodě, dokud se jednou nestalo, že se představovaly 4 modely v jeden den, hned po sobě To se pak zjistilo, že borec jiný než tyhle fráze nemá, blekotal je pořád dokola a u toho čtvrtýho představení vozu už jsme mu z publika fráze hlasitě napovídali a chechtal se celej sál 4 modely, to je jako nic To si představ, že představuješ co půl roku cca 80 modelů oblečení, taky slušné peklo k tomu něco napsat...nedej bože říkat na meetingu pro zákazníky.
African Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 No a já vůl mám přitom ty lišty 2x dražší a v katalogu píšou jenom Ochranná nerezová lišta, to je krach.... Ale aby jste si nemysleli, že jsem nezkusil i jiné možnosti, 1.200,- Kč vyhozených do popelnice za neoriginál, který v některých případech bývá lepší jak originál, např. potahy Pegout. Ty vogo, infarktový stav při lepení, kluk se mi hned o spodek lišty fiknul a celé takové divné, pouze na 3D páskách, takže to odstávalo, tekla pod něj voda, no upřímně se mi to nepovedlo. Originální byla třikrát dražší, to je pravda, ale už je to kus nerezu, vcelku autu sluší, ale to nejdůležitější že je přilepená úplně celá a vypadá jako součást auta. Nemít psa, tak ji tam ani dávat nebudu, stejně tak jako nemít děti, tak nedávám ani ty prahovky. To jen tak, aby řeč nestála
geometr Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 ... no jo, když máš nahoře na nárazníku u kufru lak, to je pak těžký
Kotlick Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 před 25 minutami, African napsal: No a já vůl mám přitom ty lišty 2x dražší a v katalogu píšou jenom Ochranná nerezová lišta, to je krach.... Ale aby jste si nemysleli, že jsem nezkusil i jiné možnosti, 1.200,- Kč vyhozených do popelnice za neoriginál, který v některých případech bývá lepší jak originál, např. potahy Pegout. Ty vogo, infarktový stav při lepení, kluk se mi hned o spodek lišty fiknul a celé takové divné, pouze na 3D páskách, takže to odstávalo, tekla pod něj voda, no upřímně se mi to nepovedlo. Originální byla třikrát dražší, to je pravda, ale už je to kus nerezu, vcelku autu sluší, ale to nejdůležitější že je přilepená úplně celá a vypadá jako součást auta. Nemít psa, tak ji tam ani dávat nebudu, stejně tak jako nemít děti, tak nedávám ani ty prahovky. To jen tak, aby řeč nestála O funkčnosti není pochyb, taky to mám na Superbu combi, přesně jak píšeš, malý děti dojebou ty prahy jedna dvě a ochrana nárazníku u velkého kufru už taky ledacos zachránila...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se