Dave123 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu Ahoj, informoval bych se přímo u prodejce toho konkrétního vozu.
Jarett Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Na konci léta jsem tu řešil, jestli koupit Land Rover Defender .... no a někdo mě tady přesměroval na Land Cruiser. Tak je doma, zatím super, tak uvidíme po čase 16 11
moco Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu před 5 minutami, Jarett napsal: Na konci léta jsem tu řešil, jestli koupit Land Rover Defender .... no a někdo mě tady přesměroval na Land Cruiser. Tak je doma, zatím super, tak uvidíme po čase Vypadá parádně 1
TLD Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Jarett,krasnej a super barva. At dela radost! 1
Jarett Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu před 51 minutami, Hasňa napsal: Tak ten je splendidní. Díky, každopádně tento výraz jsem slyšel naposledy na vejšce, což je hluboko v minulém století před 6 minutami, TLD napsal: Jarett,krasnej a super barva. At dela radost! Díky, barvu vybrala žena, já jsme jen spokojeně souhlasil
Radek Cigi Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu před 5 hodinami, Jarett napsal: Na konci léta jsem tu řešil, jestli koupit Land Rover Defender .... no a někdo mě tady přesměroval na Land Cruiser. Tak je doma, zatím super, tak uvidíme po čase Nádherná barva - nej na Land Cruisera. A asi jediná Toyota, která se mí líbí. Zato fest libí!!! Gratuluji k nákupu a přeji mnoho šťastných a bezpečných kilometrů. 3 1
DavidLC Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu před 7 hodinami, Jarett napsal: Na konci léta jsem tu řešil, jestli koupit Land Rover Defender .... no a někdo mě tady přesměroval na Land Cruiser. Tak je doma, zatím super, tak uvidíme po čase Přeju hodně spokojených off i neoff km, jen nepodcenit korozi ani rez od nova to má výhodu, že lze podchytit ihned, to je asi jediný problém... což je vlastně fajn .
Jarett Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu (upraveno) před 27 minutami, DavidLC napsal: Přeju hodně spokojených off i neoff km, jen nepodcenit korozi ani rez od nova to má výhodu, že lze podchytit ihned, to je asi jediný problém... což je vlastně fajn . Díky A co se té rzi týče, tak popravdě z těch pár známých, co mají LC, nikdo problém s korozí nemá. Ani mě vlastně nenapadlo to řešit ... máš nějakou jinou zkušenost ? Upraveno 19. listopadu uživatelem Jarett
TLD Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Res rez. . A pokud to obcas nekde protahnes mimo asfalt tak tim vic si to hlidej. 1
DavidLC Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu před 56 minutami, Jarett napsal: Díky A co se té rzi týče, tak popravdě z těch pár známých, co mají LC, nikdo problém s korozí nemá. Ani mě vlastně nenapadlo to řešit ... máš nějakou jinou zkušenost ? Celkem jo, bohužel, ale mám "babičku" 20 let starou... začal jsem se starat, ale už mi to "propadlo" mezi prsty. Jestli ji máš na pár let a prodat, tak asi nic (i když, každý si při koupi vleze pod auto), jestli na "furt" řeš to určitě. Pohledám pár odstrašující fotek . Ono se to nezdá, koroze je vlezlá 1
xvoloda Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu S novým autem by mě celkem lákalo to nechat ošetřit v dinitrol centru. Japonci obecně ty nástřiky moc neřeší . https://www.antikoroze.eu/osetreni-vozidel vlastní zkušenost nemám, ale zaujalo mě to.
DavidLC Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu Ještě k tomu, nedával bych nic, co udělá vrstvu, film, potah... to nedopadne dobře, protože ono to vypadá k.k., ale díra od kamínků, porušení a vlhkost jde pod to a tam dělá své. Koupil jsem jeden takhle "ošetřený" kousek a stahoval jsem to jako kůži z hada a pod tím rez. Nic "na bázi" vosku, ale co nejmastnější vosk, to co přilne. A pak opakovat nástřik....Samozřejmě co nejvíc to nacpat do rámu, tam co nejřidší. Jinak rámy mají Toyky silné a vydrží dost...
Dez123 Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu Bráchovi dosluhuje Fabka a shání něco místo toho. Ideálně kombi, benzín manuál kolem 200k. Spolehlivé, levný servis, dobrá antikorzka.... a nikdy nic takového není, máte někdo nápad? Díky
moco Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu před 24 minutami, Dez123 napsal: Bráchovi dosluhuje Fabka a shání něco místo toho. Ideálně kombi, benzín manuál kolem 200k. Spolehlivé, levný servis, dobrá antikorzka.... a nikdy nic takového není, máte někdo nápad? Díky Až bude někde dobrá nabídka na operák, tak mu klidně prodám svého udržovaného golfa 7 FL variant na CNG (1.4TGI, r.v.2018). Přemýšlím, že do toho skočím, minule tu byla dobrá nabídka na Corollu za dobré peníze, tak kdyby se něco objevilo, tak to využiju. Auto do osobního vlastnictví už bych v kontextu dnešní doby nechtěl.
gunman Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu Myslíš tu Corollu jak byla za 2.990,-Kč/měsíc. To byl extrém, ale utekla mi. 1
Ušák_linn Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu 1 hour ago, gunman said: Myslíš tu Corollu jak byla za 2.990,-Kč/měsíc. To byl extrém, ale utekla mi. To jde? Jaký u toho byly podmínky? Kdyby to náhodou někdo uměl, aby tam nebyl nájezd omezen na 1000km, tak bych vzal 2
moco Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu před 2 hodinami, gunman napsal: Myslíš tu Corollu jak byla za 2.990,-Kč/měsíc. To byl extrém, ale utekla mi. Jo, to była ona. Věřím, že takových podobných nabídek bude přibývat, tak si počkám a něco bych vzal za 5-6kKč/měs. s DPH.
gunman Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu Já už spotřební auta kupovat nebudu. Žena má Toyotu na operák, já si pořídil v květnu Kodiaqa sportline na operák za 9.050,-Kč. Co držím doma dětem jsou 2 Ravky 2011 a 2015, dvoulitrový benzínový motory, spolehlivý auta na ježdění kolem komína. No a z nostalgie jedničkovou Fabii, teď jsme nechali udělat prahy a podlahu, výfuk, rozvody před 20 tisícema, technická byla před měsícem, taková záloha ve stodole.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se