Zdenek1307 Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února Před hodinou, Gustaf napsal: dotaz: umí tu někdo pneumatiky za nějkou super cenu? Dříve mi pomohl v tomto směru @dawe009 Teď jsem koukal na nějakýho Tigouše, ale prodavájí na letních gumách. Tyvle jak to mám asi přivezt v zimě domů? A prodejce ti nenabídne? Přesně tohle jsme řešili pár měsíců nazpět, jen s tím rozdílem, že byly jen zimáky na autě, ale chtěli jsme nějakou slevu (když už se kupovalo za "hotové") domluvila se výměna oleje a letní pneu. Všichni spokojení.
vwtyp11 Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února před 4 hodinami, Gustaf napsal: dotaz: umí tu někdo pneumatiky za nějkou super cenu? Dříve mi pomohl v tomto směru @dawe009 Teď jsem koukal na nějakýho Tigouše, ale prodavájí na letních gumách. Tyvle jak to mám asi přivezt v zimě domů? Nevidím metr snehu ani nevypadá, ze přijde arktické zima.. https://www.auto.cz/zimni-vs-letni-pneumatiky-v-zime-vyvracime-mytus-jmenem-7-c-kdyz-jsou-zimaky-i-v-zime-horsi-127713 1
Gustaf Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února (upraveno) @Zdenek1307 zkusil jsem je kontaktovat. Případně objednám nové a nechám si je tam nasadit. Letnaky mám z minulého auta, takže tam je to v pohodě. @vwtyp11 tyvle, to já vím...ale teď v nejbližších dnech to nemá bejt růžový. Hlásí nějaký vločky. Navíc, když to do mě cestou někdo náhodou jebne a já budu na letnacich, tak bude mít asi pojišťovna problém....a jak pak taky. Upraveno 12. února uživatelem Gustaf
Gustaf Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února (upraveno) Btw.... celá škodní událost uzavřena. Dneska posílá pojišťovna peníze. Takže Generali díky.... Jdu to roztočit Upraveno 13. února uživatelem Gustaf 1 1
Bobisek Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února před 2 hodinami, Gustaf napsal: Btw.... celá škodní událost uzavřena. Dneska posílá pojišťovna peníze. Takže Generali díky.... Jdu to roztočit Gratuluju. A zároveň si postěžuji na krásný dvojí metr. Před měsícem mě naboural na D1 nějaký Slovák, jeho pojišťovnu v Česku zastupuje společnost AVUS a doteď ještě nemám ani schválené, aby mohl autorizovaný servis objednat díly. A to jsem jim poslal v X vyžádaných formulářích snad i číslo bot, které jsem při nehodě (samozřejmě vyšetřené policií) řídil. 2
Gustaf Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února @Harwey no to asi ne... spíše přemýšlím, že nějaké pustím. Nějak to neunosim...doma taham pořád Garminy, v práci hodinky sundavam....tak nevím. @Bobisektyjo, tak to přeju pevné nervy a držím palce, ať se to rychle vyřeší. Proto já když dělám pojistku, tak vždy u větších hráčů na trhu i na úkor vyšší ceny pojistného.
geometr Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Já musím napsat, že s Generali českou mám také výborné zkušenosti, vždycky k naprosté spokojenosti (mé i toho, co jsem jednou naboural) a ve spolupráci se servisem si všechno vyřídili rychle a sami. 1
Gustaf Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Tak o něco míň svalnatější a mladší bráška už čeká. Nakonec padla volba na praktičnost. Ale musím uznat, že vypadá skvěle.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1 4
bobi Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Gratuluji. Vypadá sqěle,yes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Velká gratulace, je to fešák Bílou mám strašně moc rád, v JAR nejoblíbenější barva, tak přeji haldu pohodových km a tentokrát již bez průserů 1
Gustaf Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února před 37 minutami, African napsal: Velká gratulace, je to fešák Bílou mám strašně moc rád, v JAR nejoblíbenější barva, tak přeji haldu pohodových km a tentokrát již bez průserů díky kámo
African Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února 28 minutes ago, Gustaf said: díky kámo Tak jsem to sotva dopsal, odjíždím z lesa a šutr Potřebuji brýle i na dálku zdá se, ještě že jsme jel jak želva.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února před 21 minutami, African napsal: Tak jsem to sotva dopsal, odjíždím z lesa a šutr Potřebuji brýle i na dálku zdá se, ještě že jsme jel jak želva.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. no tyvle
Rybkin Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února před 14 hodinami, Gustaf napsal: Tak o něco míň svalnatější a mladší bráška už čeká. Nakonec padla volba na praktičnost. Ale musím uznat, že vypadá skvěle.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Auto vypadá fajn ale ta móda nízkoprofilových gum na obřích kolech u suv mi u nějak uniká.
Gustaf Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února před 59 minutami, Rybkin napsal: Auto vypadá fajn ale ta móda nízkoprofilových gum na obřích kolech u suv mi u nějak uniká. No a to jsou to 255/40/R20 a to si představ, že mám doma z minulého Tiguana 21" Estoril, který tam chci dát To už je pak 255/35/21 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rybkin Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února před 2 minutami, Gustaf napsal: No a to jsou to 255/40/R20 a to si představ, že mám doma z minulého Tiguana 21" Estoril, který tam chci dát To už je pak 255/35/21 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Proti gustu..Já bych tady po něch rozbitých cestách a všudepřítomných retardérech trpěl, a auto taky. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se