Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Nesmysl, není to osmivál, tak to nemůže jet ;-)

Efreeti nějak ti ale vypadl Ford, Ecoboost jsou slušné motory...

Ok, uznavam na 1.5 a 1.6 ecoboost sem zapomnel, ty sou celkem ok. I tak bych je dal az rekneme na treti misto za hondu 1.5. A opet plati ze si tento motor dokazu predstavit jako zaklad v Kuga nebo Mondeu. Vsechno sou to motory z uzivatelskeho pohledu prijemnejsi nez 2l atmosfery, ktere nahradily. A ze to neni schopne utahnout auto ve kterem sedi 4lidi je fakt bulsit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dva 60 kg psi, kočár, dítě a dva dospělí do nové Vitary? To asi neklapne.

To právě musí klapnout :-) Já neříkám, že takhle hodlám cestovat. Jen , že v nejhorších případech to tam možná budu muset nacpat :-)

Zadní sedačka pro dítě, dvojsedacka se sklopí a tam přijdou psi, kočár v nejhorším na střechu.

No a pokud myslíš, že je to kravina, porad jinou možnost. Proto se tu ptám.

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Měli jsme ve firemních focusech 1.0 ecoboost 92kw a žralo to jak prokoplý - cca 9l. To jsem pak jezdil za stejno i s oktavkou 2.0tsi 162kw... Takže za mě 1.0 ecoboost už nikdy. Možná tak do fiesty....

tak to s nimi jazdíte jak prasce... mám ho doma 5 rokov jazdím hlavne mesto a priemer mám 7,2

Odkaz ke komentáři

To právě musí klapnout :-) Já neříkám, že takhle hodlám cestovat. Jen , že v nejhorších případech to tam možná budu muset nacpat :-)

Zadní sedačka pro dítě, dvojsedacka se sklopí a tam přijdou psi, kočár v nejhorším na střechu.

No a pokud myslíš, že je to kravina, porad jinou možnost. Proto se tu ptám.

v nejhorším případě...buď necháš doma psí nebo dítě nebo manželku :D hele ja bybiral stejne. Taky sem chtel suv, ale s dve malyma detma je to nemyslitelny v tvy kategorii. Tak sem vzal kombikovou octavii a jsem spokojenej parchant. Byt tebou tak to promyslim.
Odkaz ke komentáři

Průšvih je totiž ještě to, že stavíme barák, no skoro bych řekl, že v horách. Takže 4x4 bude nutnost. To je vlastně i důvod, proč přemýšlím nad novým vozem. S tím starým už jsem tam několikrát v zimě nedojel...

A zároveň je nový barák důvod, proč na to mám jen 500k..

Odkaz ke komentáři

Průšvih je totiž ještě to, že stavíme barák, no skoro bych řekl, že v horách. Takže 4x4 bude nutnost. To je vlastně i důvod, proč přemýšlím nad novým vozem. S tím starým už jsem tam několikrát v zimě nedojel...

A co zánovní x-trail nebo outlander? Pro účely, co píšeš potřebuješ větší SUV
Odkaz ke komentáři

tak to s nimi jazdíte jak prasce... mám ho doma 5 rokov jazdím hlavne mesto a priemer mám 7,2

Měli jsme ve firemních focusech 1.0 ecoboost 92kw a žralo to jak prokoplý - cca 9l. To jsem pak jezdil za stejno i s oktavkou 2.0tsi 162kw... Takže za mě 1.0 ecoboost už nikdy. Možná tak do fiesty....

Přesně tak, máme v Mondeu 1.6 118 kW a průměr kolem 7l, Chorvatsko jsem jel naložený za 6,2 dle PP. Ve městě si to těch 9l ale vezme, to zase jo.

Odkaz ke komentáři

No, jsem presne ve stejne situaci! :-) Temer identicke. Jen bez tech psu. A Vitaru jsem vyradil i pres to. Velikost/cena se mi zda maly zlomek. X-Cross je stale ve hre. Ale ja chci pro sebe dodavkoidni vozidlo, jednak na kramy kolem baraku a jednak na dovolene a jednak na vylety, aby v tom slo spat. A vzhledem k tomu, ze dve auta jsou nezbytnost, tak zatim cenicham kolem new Swift 4x4/Panda 4x4 pro zenu a pro me Doblo Panorama XL. Ja se tam nejak doklouzu, dobojuju, dodriftuju a dohrabu vzdycky, pripadne to necham dole u cesty u kamose a poslednich par metru dojdu. Zasadni je, aby brzo rano zena s detmi vyjela a odjela. Ideal pro me by byl Caddy Maxi 4x4, ale pri cvicnem, skromnem nakonfigurovani jsem oliznul 900, takze to jsem skrtnul. Navic VW se krade, Fiat ne. Dvema autama ty potreby, si rikam, pokryjeme lepe, nez jednim kompromisnim.

Novy X-Trail do 600? Novy Forester do 600? Pri akceptovatelne aspon zakladni vybave se mi to nejak nezda. Mozna nejake skladovky.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Já mám právě 500k strop. Jakože must. Všechny peníze půjdou do baráku. Cestování s psama neplánujeme. Jen počítám s tím, že je občas někdy někam budu muset zavezt. A to mě vrací zpět k Vitare. Že by mohla stačit. I když přání je možná otcem myšlenky...

Odkaz ke komentáři

Juknu ještě na starší, ale tomu se chci fakt vyhnout... Půjdu kuknout ještě na tu Vitaru... Dávám jí ještě šanci...

A co Kuga? v jedný leasingovce stojí teď jedna za 450 bez daně, 2016, 7tis. km... a prijde mi pocitově větší kuftr než vitara teda... a nemá v sobě ecoboost :D ale naftu

Odkaz ke komentáři

Novy X-Trail do 600? Novy Forester do 600? Pri akceptovatelne aspon zakladni vybave se mi to nejak nezda. Mozna nejake skladovky.

Do 600k je to základ s nuzným motorem. Spíš tak od 650 až 700 se nějaká dobrá skladovka najde

Ale ale, o výbavě a motoru nebyla řeč, chtěl velký auto :)