Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Afri, mě vyšel na 480k bez daně, navíc teda ty parkovací čidla a tempomat. A o automatu jsem ani nepřemýšlel. Já bych ho ani nechtel.

A jízda neproběhla :-) Byl jsem za střelce. Dneska jsem to přivezl že Zlína (od rodičů) domů do Liberce. A jede to docela solidně. Žádný trhac asfaltu to není, ale jede to pěkně. Šak na závodění mám motorku :-)

A vydyndal jsi nejakou slevu nebo jen ten rempomat a pdc? Mne by se libil docela XT ale 900 uz je docela raketa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáte niekto tip cez koho vybaviť operatívny leasing pre fyzickú osobu na auto strednej triedy - passat, superb? Čo som pozeral nejaké ceny po chvíli googlenia, tak je to celkom dobrá alternatíva ku kúpe a celkom ma láka to skúsiť.

Můžeš sem prosím napsat nějaký propočet jak ti to vychází jako dobrá alternativa?

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

Tak záleží u jakého auta, jaké značky a jak je to postavené. Pro soukromou osobu možná, pro firmu je operák lepší. Já už bych si auto na leasing nikdy nekoupil. Žádné PR, žádné pojištění , žádné zimní pneu, žádné starosti a každý půlrok nové auto.

Upraveno uživatelem ava
Odkaz ke komentáři

Přemýšlíme do firmy funglovku Peugeot 2008, Opel Corsa se jaksi neuchytil, byl to krok vedle :-) Máte někdo zkušenosti s tímto modelem, nebo jaký jsou vůbec dnes ti Peugeoti? Nikdy jsme nechtěli Francouze do baráku, ale těžko říct. Děkuji za odpovědi :-)

Odkaz ke komentáři

Přemýšlíme do firmy funglovku Peugeot 2008, Opel Corsa se jaksi neuchytil, byl to krok vedle :-) Máte někdo zkušenosti s tímto modelem, nebo jaký jsou vůbec dnes ti Peugeoti? Nikdy jsme nechtěli Francouze do baráku, ale těžko říct. Děkuji za odpovědi :-)

Máma má 307SW a spokojenost velká, 50tis. Km bez problémů, předtím 207 180tis. Km také. 2008 nevím, ale zkušenost s Peugeotem (zatím, z této malé evidence) je dobrá. Asi to bude podobné jako Citroen, kamarád má už 2. a také spokojenost. 

Já bych to tedy nechtěl, ale vyloženě si na Francouze nemůžu stěžovat :)

Odkaz ke komentáři

Tak auto pěkné, sedlo nám. Akorát se znalých zeptám, na benzín docela hlasitý projev jako nafta, ale prodejce říká že je to tím, že je to úplně nové. Kolem pěti tisíc si to prý sedne a ztiší, je to možné? Předváděcí auto bylo pryč, tak jsme jeli funglovkou...tam by jsme to prý slyšeli.

Odkaz ke komentáři

Tak auto pěkné, sedlo nám. Akorát se znalých zeptám, na benzín docela hlasitý projev jako nafta, ale prodejce říká že je to tím, že je to úplně nové. Kolem pěti tisíc si to prý sedne a ztiší, je to možné? Předváděcí auto bylo pryč, tak jsme jeli funglovkou...tam by jsme to prý slyšeli.

Peugeot v benzíne nikdy viac mali sme nový 3008, po 2000km výmena motora na záruku lebo motor kľakol/to viem o viacerých čo menili/ Aj ked som zarytý odporca nafty v tomto prípade by som urobil výnimku a zobral 1.6 Hdi

Čo sa týka hlučnosti /nie v interiéry/ je to naozaj nič moc. Na motore počuť každú kladku, každý remeň šuští - proste celé zle, žabožrúti sa ešte majú čo učiť. O strate ceny za benzínového francúza po roku a pol a najazdených 5500km radšej ani nehovorím, do plaču

Odkaz ke komentáři

Doporučuji promluvit s mechaniky, co dělají Pažoutí motory (taky Citroen a Mini). Ty malé oturbené motůrky mají docela velké problémy se zanášením sacích kanálů a ventilů karbonem v důsledku správné funkce EGR ventilu (nasávání spalin) a čištění (rozuměj rozborka motoru, oškrábání toho svinstva a zpětná montáž) ještě v záruce je docela běžné. Co pak s tím po záruce?

Odkaz ke komentáři

No maňzelka ma 1,5 roku stary P208 s 1,4 benzinem a rve to furt. Ale je to myslim trivalec, no moc tomu nerozumim ale zena je spokojena tak co bych to resil :-)

208 s 1,4 (95 VTi) je čtyřvál

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...