Karlos Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 Evidentně to měl pečlivě udržovaný, jak se na účetního sluší a patří
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 Evidentně to měl pečlivě udržovaný, jak se na účetního sluší a patří Von nosí falešný Breiltle B1.
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 Uz jste ho vyhodili?Si ho právě hejčkám.
geometr Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 (upraveno) Zmizík: No já už to teď tak nesleduju, ale kolegove, co měli třeba ty novější Discovery taky nebyli úplně nejspokojenější se spolehlivostí a poruchovostí. My měli naposled Defendera 110 ještě Tdi a ten teda byl bezproblémovej, pracant, rád na něj vzpomínám.Ono když Tě to nechá uprostřed lesa nebo pole se vším drahým vybavením co vozíme... nic moc potom. Upraveno 20. října 2017 uživatelem geometr
sibirnaya Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 Včera jsem se zasjel podívat na nový Range Rover Velar. Auta mě nějak moc nezajímají, ale když spadne na zem něco, co se trochu vymyká, musím se na to zajet mrknout, naposledy to byla X6 od BMW když s tím začali a teď tady ten stroj. No jedním slovem NÁDHERA, úplně mě to rozsekalo, úžasná práceZdalky bomba, zblizka nic moc. Trebas ten plastovej nesmysl, co je na prednim blatniku pod kapotou a navazuje na dvere - dyt jim to vubec nelicuje. Asi tak vo pul centaku.
Maxel Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 (upraveno) Jelikož máme pár dní potvrzeného druhého potomka na cestě do rodiny, V60 zřejmě půjde příští rok do světa. Tedy ne, že bychom to s ní nedaly, s největší pravděpodobností a za cenu menších kompromisů asi jo, ale uvažuju coby/kdyby. Už to bude mít zas 7 let, najeto hodně přes dvěkila, atd. Navíc se možná naskytnou nějaké extra finance... no prostě vymejšlim 3,14čoviny. Požadavky:- provoz dvou dospělých, jednoho prcka 3+ roky a jednoho mimina (tzn. 2x d.sedačka)- tomu odpovídající kufr (nejezdíme dálky, ale on i víkend u našich něco krámů sebou obsáhne), sedan tedy ne- benzín pro kombi, V6 nafta pro SUV ; řekněme 150kW+- kombi manuál, SUV automat- cenovka max. 600k, lépe však kolem půlmíče (ať máme opičku čim nakrmit)- jelikož chci výbavu co nejlepší, spíše to bude ojetina (?holou? skladovku eReSa nechci)- stáří do 5 let, samozřejmě čim mladší tim lepší Záměrně neuvádím kategorii vozu, protože tady zatim nejsme se ženou za jedno. Já bych raději ?sportovněji? střižený kombík, ona spíše SUV. Proto případné kandidáty můžete sázet z obou skupin, nejlépe podpořeno vlastní zkušeností - recenze/testy na netu si najít umim. Zatim nás zaujalo následující, až na výjimky (Golf R u mě, XC u ženy) víceméně bez preferencí. VW Golf R. Seat Leon Cupra. Opel Insignia OPC. Octavia RS. Dalo by se už i něco z prémie, tam je to ale vždy s vyšším nájezdem a stářím, než ne-prémie ; takže pětku, ášestku spíš ne. Ačkoliv éčko W212 v kombajnu s AMG paketem bych asi snesl Asi by sem pásnul i Supeb II 3,6, ale už jsme ho měli a subjektivně asi nechce stejný auto znova (plus podvozek nekoresponduje s motorem). Trojkovej Superb se nám líbí moc, ale moc chvály v mém okolí jsem na něj neslyšel a výbavou to bude hádám spíše holoň. Jeep Grand Cherooke. BMW X5. MB GL. No a ženy favorit, Volvo XC60 - dobrý, ale poslední roky už jen 4-válce a starší T5 je dost kosmo sehnat. Každopádně ve výběru je. Požadavky výše jsou nastřelené, slovně vyjádřeno - když kombík, tak ať je s tim pokud možno alespoň trochu sranda (benzín/manuál) ; SUV taky určitě žádnou brzdu provozu, ale bude to každopádně spíš volba rozumu (nafta/automat). Upraveno 20. října 2017 uživatelem Maxel
Gustaf Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 (upraveno) Já řešil to samé. V této cenovce u suv jen xtrail, outlander, možná ještě crv. Ostatni mají kufr hodně malej. Tak jsem šel cestou eReSa... A jsem spokojenej. Na dovolenou na 14dni jsme se vešli parádně. Takže doporučuji. Cupra je uvnitř malá a i kufr má menší. Taky jsem měl ve výběru. Upraveno 21. října 2017 uživatelem Gustaf
DavidLC Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 Za sebe (je pravda, že jsem zdechlý stařec) bych děti do nízkého auta dávat nechtěl (vyzkoušeno), zlaté asexuální mpv, nebo suv. Mě se svého času na dvojčata osvědčil R.Espace (prostor, pohodlí, jízda,atd.). Všechny vtipy na auta s 3,14čou znám ale kdo si nesmočil, neví
Murphy97 Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 Ja mam taky V60 (sluzebni - jsem nestastny z nekterych veci jako prostor, nekterych ovladacich prvku z minuleho stoleti, prorizle holene vod toho debilniho stredoveho panelu, nesmyslne ceny, ale taky trochu nadseny treba z podvozku).U te tve volby mi tam nejak nesedi ty male rychle kombiky. Jako urcite fajn auta, ale nemyslim si, ze si nejak moc pomuzes prostorem, coz jsem pochopil je jeden z duvodu upgrade. SUV za pul mice mladsi 5 let take nebudou zadni obri. Ja ti vlastne ani nedokazu moc poradit, tohle je hodne osobni a u me treba plati, ze bud emoce, nebo prostor. Ja to mam nastaveny na prostor. Cestujeme, mame 3 coklove, takze dalsi auto bude "dodavka". Ted me tady bude polovina lidi proklinat, ale v pripade tvych pozadavku (asi ne 100%, ale co je taky stoprocentne splnitelne, ze?) bych miril na Passata/Superba. Odchovas v to prcka a jeste to za 2-3 roky slusne prodas a vratis se k necemu s emocema....
Maxel Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 (upraveno) Murphy, rozumim Ti a je to v podstatě tak, že hledám auto (teď se bavím o kombíku) které skloubí dohromady malinko emocí a dostatečnou dimenzovanost prostoru pro 4-členu rodinu. V tomto směru však nejsou nároky nikterak velké - největší ?nálož? opravdu bude víkend u našich - proto myslim auto velikosti std. kombíku by mohlo stačit. Jasně, v takovém případě by to V60 nakonec dalo asi taky. Ono takovým řekněme plánem B by mohlo být pořízení dvou aut - praktického a pro radost. S timhle budgetem toho ale moc rozumného v obou kategoriích nevymyslim. Navíc garáž(ové stání) je jedna a parkováni venku v okolí pár set metrů je docela problém. Gusto, díky - vím žes to nedávno taky řešil a tak nějak jsem tušil, co napíšeš Davide, já tŕeba vůbec žádné předsudky vůči zábožroutům nemam. Měl jsem 3 rencky a všechny sloužily dobře. Faktem je, že kdybych hledal opravdu čistě rodiný povoz, novej Espace by byl horkym kandošem. Upraveno 21. října 2017 uživatelem Maxel
TLD Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 Maxel, nez xc60 bych radsi koukal na xc70, ale sehnat benzin je asi nemozny, kosmo jak pises. Co outback 3.6 nebo xtckovej forester? Je s tim i pekne svezeni kdyz pojedes sam.
Petr72 Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 BMW rada 5 kombi vek bude pod 5 rokov , výbava po k...T a jazdné vlastnosti úplne inde ako spomínané varianty , vonuku je z čoho vyberať
bradda Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 Já řešil loni něco podobného a skončil jsem u F31. Primářně s tím jezdí manželka s dětma, kufr je dostatečně velký a rád si to auto půjčuji, protože je to zábavnější než svezení než v Passatu.
sibirnaya Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 BMW rada 5 kombi vek bude pod 5 rokov , výbava po k...T a jazdné vlastnosti úplne inde ako spomínané varianty , vonuku je z čoho vyberaťpetka je vzadu hoodne mala..
guzmic Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 Přesně tak 5tka je krásná, ale vzadu je to tragédie. Měl jsem možnost se v ní povozit, ale toho místa je tam fakt málo.
Petr72 Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 Fakty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 Zase neusneš, když tě děti kopou do zad
sibirnaya Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 My ju meli, tu Fcosi, ma E61 byla vzadu vetsi.
guzmic Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 https://www.vybermiauto.cz/recenze/test-bmw-5-touring/galerie/31 Tu je to trochu vidět fotkách 31,32 i když máji šoférovu sedačku dost vzadu, vzadu je místa fakt málo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se