TLD Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Davide,tratit na aute pade ze 4 roky, to je porad krasny. Brusel at jde do pr..., ty auta budou moci jezdit porad, nebojim se. V roce 2010 jsem koupil funglovku outbacka 3.6 a nechtej vedet co sem proficel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Davide,tratit na aute pade ze 4 roky, to je porad krasny. Brusel at jde do pr..., ty auta budou moci jezdit porad, nebojim se. V roce 2010 jsem koupil funglovku outbacka 3.6 a nechtej vedet co sem proficel:)Někdy si je musíme porovnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 To se mi libi panove, tak si je (doufam) pristi rok porovname vsichni tri. Mohl by z toho bejt peknej sraz Nedavno jsem videl tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marash Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Panove, trosku z jineho soudku, nez CX5 nebo Rav4, ale co rikate na toto (vubec nevim, jestli za ty penize to je ok)? https://m.sauto.cz/detail?sort=0&c=1&stateIds=0&yearMin=2015&yearMax=0&id=17472488&bodyType=0&priceMin=0&mileageMax=0&priceMax=0&fuel=1&mod=1193&page=1&man=88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jatmz Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Panove, trosku z jineho soudku, nez CX5 nebo Rav4, ale co rikate na toto (vubec nevim, jestli za ty penize to je ok)? https://m.sauto.cz/detail?sort=0&c=1&stateIds=0&yearMin=2015&yearMax=0&id=17472488&bodyType=0&priceMin=0&mileageMax=0&priceMax=0&fuel=1&mod=1193&page=1&man=88 yop, davnejsie som pokukoval po nom, nie ani tak po outbacku ale ten motor co je vo vnutri 2,5l benzinovy boxer, prakticky bezudrzbovy ... neviem ako ty, ale ako prve pozeram motor, az potom zvysok. takze je to uz na tebe overit si servisnu historiu, kilometre a stav vozu osobne.motoricky super a zvysok ked bude takisto vporiadku bez skritych vad, tak ta cena je tiez vporiadku....btw, ak to chces do mesta na presuny, tak ti zozerie gate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 (upraveno) yop, davnejsie som pokukoval po nom, nie ani tak po outbacku ale ten motor co je vo vnutri 2,5l benzinovy boxer, prakticky bezudrzbovy ... neviem ako ty, ale ako prve pozeram motor, az potom zvysok. takze je to uz na tebe overit si servisnu historiu, kilometre a stav vozu osobne.motoricky super a zvysok ked bude takisto vporiadku bez skritych vad, tak ta cena je tiez vporiadku....btw, ak to chces do mesta na presuny, tak ti zozerie gate Ale nesežere. Ale za pět to nejezdí, to je fakt. Upraveno 16. prosince 2017 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jatmz Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 nj, - napr ja mam 2,0 tdi a v meste je to tiez pekne naprd, spotreba 8-10 litrov.myslel som to v zmysle, pokial niekto potrebuje priblizovadlo do mesta tak nejaku fabku 1,2 htp alebo skutra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marash Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Ne ze bych s tim neplanoval nikdy jezdit po Praze, ale rozhodne ne kazdodenni jezdeni do prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Ne ze bych s tim neplanoval nikdy jezdit po Praze, ale rozhodne ne kazdodenni jezdeni do prace. Mam to doma. Jen v Legacy namísto Outbacku. Budes sudlat okolo 9 litru. Na lineartronik si zvyknes. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Panove, trosku z jineho soudku, nez CX5 nebo Rav4, ale co rikate na toto (vubec nevim, jestli za ty penize to je ok)?https://m.sauto.cz/detail?sort=0&c=1&stateIds=0&yearMin=2015&yearMax=0&id=17472488&bodyType=0&priceMin=0&mileageMax=0&priceMax=0&fuel=1&mod=1193&page=1&man=88Tohle konkrétní auto už se prodává dlouho (snad půl roku, co jsem ho v inzerci zaregistroval), takže by tam mohl být nějaký háček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Ja tomudle modelu rikam Subaru Prasnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Dneska jsem omrknul v rychlosti nový Accord ve výbavě sport a není to špatný. Sticker price 25k usd. Ta až neskutečná dostupnost aut v USA mi bude chybět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Dneska jsem omrknul v rychlosti nový Accord ve výbavě sport a není to špatný. Sticker price 25k usd. Ta až neskutečná dostupnost aut v USA mi bude chybět.Moc pěkný.. až na to jak teď skoro ve všem nalepuji ten tablet na přístrojovou desku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jatmz Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 jj, ten tablet je otras, ako past na oko :/ tiez nechapem preco to nevedia nejak zakomponovat do palubovky.keby este boli dverove tapaciry, radiaca a volant presivany cervenou tak by to bolo top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Tohle konkrétní auto už se prodává dlouho (snad půl roku, co jsem ho v inzerci zaregistroval), takže by tam mohl být nějaký háčekTady píšou "Pravidelná údržba v autorizovaném servise.". http://www.autobazar-autopoint.cz/cz/karta/subaru-outback-2-5-i-at-executive-4wd/o380380.htmlTo asi nebude těžké si prověřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Ahoj, pred nejakou dobou som začal vyberať nové auto. Akosi som sa ustálil na O3 RS v benzíne. Teraz som si ale zobral do ruky kalkulačku a s hrôzou som zistil, že za posledných 12 mes som najazdil 35000 km (bývam 30km od Prahy a denne jazdím tam aj späť) ... Ako sú na tom dnešné dízle? Poslednú ropu som mal Golfa z roku 2002, tam sa ešte nehralo na nejaké to EURO a DPF a pod ... Akým smerom sa pozerať po čo najspoľahlivejšom zvezení s takým nájazdom. Auto plánujem nechať tak 5-6r. A potrebujem niečo so schopným motorom. Zo 160 kW som presedlal na 66kw k***tinu a tie roky so súčasným autom sú pre mna utrpenie. Díky za každú radu. Ako sú na tom dnešne superby s tým 2.0 TDI 140kW a 6 resp. 7 stup DSG? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 https://forum.skodahome.cz/forum/419-motor-20-tdi/ Mám slušně vybavený Superb 2017 140kW 6st DSG, motor OK, spotřeba OK, ale - chování DSG je v některých situacích případ pro Chocholouška, - snad 2x týdně po zaparkování hučí dobíhající regenerace DPF- Canton sound system nestojí ani za korunu, natož za 25 tisíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 A v čem tě ruší vypalování filtru po zaparkování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Děje se to nápadně často a to i ve chvílích, kdy není zahřátý motor - např. odvezu syna do školy, odstavím auto po cca 5 km jízdy rychlostí nižší než 50km/h a už to hučí dle mého názoru by se regenerace měla spouštět jen po zahřátí motoru na provozní teplotu a za jízdy rychlostí přes 70km/h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 (upraveno) Superb 2.0 tsi 162 kw bere 9,5l... Jesi 140 kw diesel bere 7,5... V tomto sou určitě lepší nafty na spotrebu nez ty koncernové... Treba bmw 30d je povedený Upraveno 17. prosince 2017 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se