sibirnaya Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Minulej rolls byl hezci. A pepa je furt kreten.
moco Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2018 No buďme rádi že tam neměl sebou rozmazlenou Pepinu, co by to zkritizovala při cestě na hotel, který to zasponzoroval
skalis Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Tak jsem mel moznost ozkouset koncernovy maloobjemovy 1.4 TSI v OIII na sluzebce Brno/Praha a zpet. Jel jsem s touto motorizaci poprve a muzu srovnavat s 1.6 MPI co mam ve svoji OII. Celkove motor OK, dynamika lepsi nez stara atmosfera, resp. lepsi v otackach, kdy zabira turbo. Taky to bylo dobre zprevodovany, takze 150-160 km/h to jelo hladce a tise (1.6 atmo v OIII je zprevodovana debilne asi kvuli emisim, nema sestku a na dalnici toci zbytecne vysoky otacky a tim padem dela kraval). Nezaregistroval jsem zadne problemy ani ve stoupanich. Co mi ale vadilo a na co bych si musel zvykat, je projev motoru na jednicku a dvojku v malych otackach typicky pri poskakovani v kolonach. Stara 1.6 ma i v minimalnich otackach dost sily, neni potreba moc slapat na plyn a staci lechtat spojku s lehkym pridanim otacek. U TSI motoru jsem mel pocit, ze to budto chcipne, nebo to zbytecne rve a neda se s tim jen tak lehce "popojizdet". Zajimalo by me, jak si s timhle jizdnim rezimem poradi automat, tam to asi nebude problem. U nizsich objemu 1.2 a 1.0 to bude jeste asi horsi, nebo? Ale celkove se mi to zda jako dobry (zakladni) motor pro normalni pouziti pro prepravu z bodu A do bodu B vcetne sviznejsi jizdy. Je to benzin, takze projevem je mi to mnohem sympatictejsi nez naftaky a i zminenou 1.6 atmo to dokaze nahradit. Ale priznam se, ze jsem dneska rano usedl do svyho auta se starsim motorem velmi rad .
Vladar91 Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Nerozjizdi se stara lip jenom kvuli kratsim prevodum? 1,4 TSI nebo 1,6 mpi musi mit skoro stejnou silu v 1000 otackach. A 1,4TSI bych v dnesni dobe nenazval maloobjemovym motorem. Dneska jsi rad kdyz to mas aspon 4 valce Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
OndraTce Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Koupil jsem vloni Golfa na popojíždění po městě s 1.4TSI a DSGčkem. Má to tuším asi 150 koní. Není to samozřejmě nejrychlejší vozidlo na světě, ale s tím malým pinďou to cvičí docela hezky, rozhodně dostatečně a svůj účel to plní. Na dálnici ostudu taky neudělá. Jen mám občas pocit, že DSG přeřazuje zbytečně brzy, ale od toho je tam v případě potřeby sekvence.
Conrad Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 V 13. 4. 2018 v 16:06, Conrad napsal: Dável jsem to kde s čím jezdí,ale třeba ti to pom Dával jsem to do Kdo s čím jezdí,ale třeba ti to pomůže ve výběruKoupil jsem Karoqa, mám ho měsíc najeto 1300 motor tříválec 1.O. Koupil jsem ho na radu dobrého známého známe se léta , šéfa servisu Škoda asi věděl co si vybrat, má Octavii s tímhle motorem najeto přes 100 000 a zcela bez problému.Jezdím sám hodně město, okresky, dálnice minimum.Motor mě příjemně překvapil pružný a živý chce to jen jiný způsob jízdy než jsem jezdil s 1.6 TDI 77 kw, držet ho nad 1500 otáček spíše na 2000 výbava docela fajn ambition plus , bylo to za 57O OOO spokojenost Pokud tě baví řazení dá se s tím jezdit svižně a v pohodě pokud ne pak je volba dvoulitr s automatem
Conrad Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 (upraveno) V 25. 4. 2018 v 15:31, OndraTce napsal: Koupil jsem vloni Golfa na popojíždění po městě s 1.4TSI a DSGčkem. Má to tuším asi 150 koní. Není to samozřejmě nejrychlejší vozidlo na světě, ale s tím malým pinďou to cvičí docela hezky, rozhodně dostatečně a svůj účel to plní. Na dálnici ostudu taky neudělá. Jen mám občas pocit, že DSG přeřazuje zbytečně brzy, ale od toho je tam v případě potřeby sekvence. Upraveno 25. dubna 2018 uživatelem Conrad
RomanP Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 skalis: Měl jsem asi před rokem po dobu opravy auta půjčenou Fabii III s 1.2 TSi a přesně tenhle pocit mi zůstal v hlavě.Resp. ty rozjezdy kdy nevíš, jestli ti to zafouká a vyrazí a nebo se lehce přidusí. Teď vybírám nějaké auto a protože mířím k volbě z rozumu, je ve hře i OIII s 1,4 TSi. Musím jí nejdřív někde zkusit.
skalis Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Celkove se mi to libilo. Motor byl vyrazne agilnejsi a sviznejsi nez stara 1.6 (vyssi tocivej moment je citelne znat). Jak clovek jel a ne jen popojizdel, tak to slo za plynem pekne a to i ve vyssich rychlostech. Na chovani v nizkych otackach pujde zvyknout. Pokud clovek jezdi a nemusi vetsinu casu poskakovat v kolonach, tak bude spokojenej. V 25. 4. 2018 v 19:08, RomanP napsal: skalis: Měl jsem asi před rokem po dobu opravy auta půjčenou Fabii III s 1.2 TSi a přesně tenhle pocit mi zůstal v hlavě.Resp. ty rozjezdy kdy nevíš, jestli ti to zafouká a vyrazí a nebo se lehce přidusí. Teď vybírám nějaké auto a protože mířím k volbě z rozumu, je ve hře i OIII s 1,4 TSi. Musím jí nejdřív někde zkusit.
Lion Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 1,4 tsi (1,5) stačí, manual předokola, kdyz člověk nechce moc vymýšlet... V plynu, zadarmo... Na dálky se ani 1,6 tdi nestratí a popojížky za 5 na sto
geometr Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 S tím rozjížděním je to možná o zvyku, resp. přizpůsobení se jinému autu. Chce to mít v noze oba pedály plyn i spojku, třeba kdybys to měl dýl, tak by se to podalo. Ale třeba 1.2 Tce Renault Megane se rozjede při popojíždění bez plynu, zrovna tak jako při parkování, stačí jen zvednout spojku do záběru (žádný lechtání, normálně) a samo si to přidá plyn na rozjezd. V koloně v zácpě celkem pohodlné při parkování taky.
exBURN Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Jj 1,2 Tce potvrzuju. Navíc hodně příjemný motor se zátahem 1800-5500 otáček. Kdyby mě nešel benzín do oleje u krátkých jízd tak jsem z motoru nadšený :-D. Každopádně za 1,8 nebo 2,0 atmosferu bych neměnil.
Liqid Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Litrová fábka v koleně taky bez plynu a to i do lehkého kopce.
xcmaniax Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Kluci snad tu nevzpomínáte s láskou na starý atmosféry:-) Já pamatuji v Mondeu 4 atmo 2.0 benzín, byl to sice blbuvzdornej motor, ale nějaký předjíždění a rovnání se na dálnici do rychlýho pruhu v kopci byla hrůza. A navíc skoro všechny atmosféry při dálničních rychlostech děsnej řev díky 4000 ot/min.
geometr Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Nevim, který je přesně Mondeo 4, ale měl jsem před lety poslední Mazdu 626 co se dělala než přišla 6, 2,0 16V benzín 100 kW 5 kv. a řev to nebyl a předjíždět se s tím dalo tehdy. Mimochodem bylo to podle mě velmi povedený prostorný a pohodlný cestovní auto, když si vzpomenu na ty křesla... Najel jsem s ní přes 260000 km, to už asi s žádným autem nedam.
skalis Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Jen jsem pridal vlastni zkusenost s 1.4 TSI vs. 1.6 MPI. A jestli s laskou nebo bez ni, se svoji 1.6 jsem spokojenej a necham si ji, dokud to bude jezdit. A az budu kupovat novy, tak pujdu s klidem do TSI. V 26. 4. 2018 v 7:19, xcmaniax napsal: Kluci snad tu nevzpomínáte s láskou na starý atmosféry:-) Já pamatuji v Mondeu 4 atmo 2.0 benzín, byl to sice blbuvzdornej motor, ale nějaký předjíždění a rovnání se na dálnici do rychlýho pruhu v kopci byla hrůza. A navíc skoro všechny atmosféry při dálničních rychlostech děsnej řev díky 4000 ot/min.
RomanP Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Koukám, že dost koncernových 1.4 TSi je rovnou z fabriky i na plyn.Jak je to s parkováním pod domem a nebo v garážích obchoďáků? Říká nějaká legislativa, že se tam nesmí i v případě, že bych takové auto koupil a na plyn nejezdil, neboli nádrž na plyn měl prázdnou?
pebe Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 V 26. 4. 2018 v 6:25, geometr napsal: S tím rozjížděním je to možná o zvyku, resp. přizpůsobení se jinému autu. Chce to mít v noze oba pedály plyn i spojku, třeba kdybys to měl dýl, tak by se to podalo. Ale třeba 1.2 Tce Renault Megane se rozjede při popojíždění bez plynu, zrovna tak jako při parkování, stačí jen zvednout spojku do záběru (žádný lechtání, normálně) a samo si to přidá plyn na rozjezd. V koloně v zácpě celkem pohodlné při parkování taky. 1.4Tsi v O3 kombi nám taky sama přidává plyn, takže v koloně se dá v klidu jet úplně bez plynu. Dám za jedna, pouštim spojku a motor si přidá, rozjede se to, přeřadim na dvojku a tak dále
Heini Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Ano, manželka se s tím proto rozjede i na trojku. Prostě ten motor nechce chcípnout a sám si přidá. Ale mně to tedy trhá žíly. Ještě že to není často. Ona vůbec nerada řadí. Chudák její služebák v práci. Už jsem ji slíbil příští auto s automatem, pro ni ideal, doufám.
moco Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 V 2. 5. 2018 v 19:55, RomanP napsal: Koukám, že dost koncernových 1.4 TSi je rovnou z fabriky i na plyn.Jak je to s parkováním pod domem a nebo v garážích obchoďáků? Říká nějaká legislativa, že se tam nesmí i v případě, že bych takové auto koupil a na plyn nejezdil, neboli nádrž na plyn měl prázdnou?Legislativě už to nevadí, ale někteří majitelé budov/garazi zákazové značky nesundali. Ja osobně žlutou nálepku na autě nevozím a jezdím všude (třeba mě za to ukamenujte:-))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se