DavidLC Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 No hlavně bych k nim pak nejezdil na olej :-)))
exBURN Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 (upraveno) No oni mi to defakto sami potvrdili a nijak s tím neměli problémy. já se jen normálně zeptal jak to s tím úvěrem je, jelikož přímo SEAT to nabízí jako flexibilní úvěr kdy si můžeš splátky snížit a nebo i uhradit mimořádnou splátku a zkrátit splácení. Samo kdybych to kupoval na IČO tak to podstatně mění situaci. Upraveno 11. května 2018 uživatelem exBURN
moco Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Mě dokonce prodejce sám navrhnul ze ať si vemu jejich financování a dostanu sadu ALU kol k tomu a ze to můžu do měsíce hned splatit a mít tak kola zadarmo
exBURN Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 JJ, já v tom jen hledám nějakou levou, protože to přes kupecké počty nedává smysl.
DavidLC Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Chtějí prodat a tak sypou co se dá, nic jiného v tom není, ono to kolikrát s kupeckými počty nesouvisí....
Tomas_2002 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Ukončit se to dá, doplatí se jen částka povolená zákonem. Proto už se také cashback nabídky dají zpravidla nabízet jen FOP a PO, kde to zákonem ošetřeno není :-) S těma kolama je to stejný, můžeš to doplatit a kola ti zůstanou. Dělá to tak malá část lidí, že se to v tom počtu ztratí.
exBURN Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Díky za info :-) Tak uvidím jestli bude něco k mání než se rozhýbou soudruzi a vrátí kačky :-( Už to docela trvá. Radost z nového auta vydržela 3 týdný, od té doby jen řeším a řeším :-(
sch7 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 No já se na ty roční auta díval ,ale kolikrát mám pocit že se dostanu na stejnou cenu jak u skladovky kde jsou taky hezký slevy :-( Jinak co quasqai? Jezdil jste s tím někdo? Ženě se to moc líbí s ohledem na to že se sedí víš, ale já mám strach že to bude udrncané a hlučné.Ahoj žena má nového Juka v naftě a musím říct ze si to někdy pujcim a dobrý. Proste dal vidíš. A jinak díly drahý jak prdel.
RomanP Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Odesláno 14. května 2018 Si nedám pokoj, ale přihodil jsem k variantě koupě ojetiny Octavie III a Golfa taky tu Mazdu 3 2,0. Teď jsem v ní jel a bavilo mě to.Vím, že mě tu někdo varoval ohledně cen dílů, ale já se chci Vás majitelů Mazdy zeptat spíš na zpracování a kvalitu materiálů. Je jasné, že na každém diskuzním fóru konkrétní značky se budou probírat spousty závad, takže to může vypadat, že se to se*e,ale četl jsem, že není ojedinělé mít prosezené boční vedení sedáku řidiče a její potah už třeba po roce, nebo 3000km.Že je dobré i u posledních modelů udělat nástřik spodku a dutin a dokoce že již při převzení nového auta dovede být zrezlý nějaký plech u zadních sedaček. Je to fakt až takhle? To se nebavím o tom, že se na díly prý čeká čtvrt roku a podobně.
Tomas_2002 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Odesláno 14. května 2018 Díky za info :-) Tak uvidím jestli bude něco k mání než se rozhýbou soudruzi a vrátí kačky :-( Už to docela trvá. Radost z nového auta vydržela 3 týdný, od té doby jen řeším a řeším :-( Nemůžu si pomoct ale co chceš když si koupíš auto s pičó
exBURN Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Odesláno 14. května 2018 Ahoj, tak to je sranda - já se s manželkou taky zamiloval do trojky a vybíráme :-). Projel jsem všemožné káry a nic lepšího jsem ani náznakem neřídil.
exBURN Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Odesláno 14. května 2018 Nemůžu si pomoct ale co chceš když si koupíš auto s pičó :-D tvrdili že je to prej diamant, ale už taky vím své :-D
Radek124 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Odesláno 14. května 2018 (upraveno) Cenu dílů u Japonců neřešte - neserou se, teda pokud se nenecháte uvrtat do ropáka, produktu koncernu hnissan-vagínault a nebo ojetiny zflikované tuzemským vrakařem (vyvařené/nabodované/vykitované/turecké plechy pak hnijí přednostně). Ale jestli tak moc řešíte korozi po pár tuzemských "solných kampaních", spíš než po "spotřebních" Mazdách určitě koukejte po dražších Toyotách/Lexusech. Jinak aktuální Mazda3 určitě není marná - kolega má hatchback dvoulitřík a subjektivně mi to dost připomíná mou první "mrkačku" 323F Upraveno 14. května 2018 uživatelem Radek124
lloffass Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Odesláno 14. května 2018 ... já se s manželkou taky zamiloval do trojky a vybíráme ...Šťastnej chlap... moje žena do trojky nechce a prý jsem sprosťák a čuně :-D
Tomas_2002 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Odesláno 14. května 2018 Cenu dílů u Japonců neřešte - neserou se, teda pokud se nenecháte uvrtat do ropáka, produktu koncernu hnissan-vagínault a nebo ojetiny zflikované tuzemským vrakařem (vyvařené/nabodované/vykitované/turecké plechy pak hnijí přednostně). Ale jestli tak moc řešíte korozi po pár tuzemských "solných kampaních", spíš než po "spotřebních" Mazdách určitě koukejte po dražších Toyotách/Lexusech. Jinak aktuální Mazda3 určitě není marná - kolega má hatchback dvoulitřík a subjektivně mi to dost připomíná mou první "mrkačku" 323F Sere se každý auto. Podvozkové díly mají svojí životnost, stejně jako spotřební materiál (brzdy, desky, tlumiče, výfuková soustava atd.) Japonec je v pohodě, když jsi první majitel, najedeš na tom za 4 roky 100.000 km, nedáš do toho ani vindru a pak tu kasičku nadělíš nějakýmu hejlovi co to bude držet při životě a modlit se, aby ten tlumič byl v sorimentu firmy Starline. A pokud chceš jet do pekla na fakt rychlým koňovi, tak si kup ojetýho Lexuse, jehož servisní zázemí je tak řídký, jako stolice po prvním burčáku. A abys nemyslel že jenom tak pindám bez zkušeností, tak třeba plastové díly pro opravu 5. dveří na Toyota Corolla Verso mi šly z nějakejch vopičích hor v Japonsku 2 měsíce a lochnu v nárazníku Subaru Outlander, která čeká na zaplnění krytkou ostřikovače tam budu mít asi už na věky věků... A to se nebavím o nějaké historii, ale o připadech z minulého měsíce. No a to bych tu pro zasmání v případě zájmu ještě mohl uvést ceny těch dílů, ale nechce se mi zas zbytečně rozčilovat :-)
Radek124 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Odesláno 14. května 2018 FYI, LEXUS na cestách do pekla proháním už 6. rok (po Corolle, předtím Mazdy a jiné hujdy) - a stejně jako u HH kousků platí: kdo chce koně, musí mít i na krmení.Nicméně polovinu relativně směšných nákladů na servis mi dělá roční "štemplování servisky" (oleje, filtry, svíčky - ceny ? srovnatelné s AD Škoda), zbytek běžný spotřebák (destičky, kotouče, gumy, stěrače) a víc ani prd (ťukance i vandalismus hradí pojišťovna). Kolem brněnského dealerství jezdívám do práce, kam mě při přejímce/výdeji auta odvezou/vyzvednou. Většinu diagnostiky a oprav v případě potřeby zvládají i běžné servisy Toyota v kotěhůrkách, neskladové díly se řeší přes DHL a mezisklad v Nizozemí. Takže jsem celkem spokojenej parchant, chystám se na druhý kousek pro staruchu - a burčákovej klystýr ať si dál užívají experti co nerozeznají Subaru od Mitsubishi
exBURN Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Já už ani nevím s tou spolehlivostí - měl jsem fiata - nesral se, jen si hezky zhnil. Pak jsem mel Forda - ten se taky nesral a taky si pokojne zhnil, pak jsem měl saaba - ten se taky nesral a ani nezhnil. Všechno 15 let starý ojetiny. Pak jsme si řekl že by to chtělo něco spolehlivého tak že koupím nové auto a to asi neshnije nikdy, akorát se místo oleje co rok bude měnit motor :-D v porovnání s tím, co horšího mě může u Mazdy potkat? :-D
DavidLC Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 K těm dílům, kámoš boural pašíka, nic strašnýho, na kus plechu čekal 4 (čtyři) měsíce 8-). Oprava celkem asi 3/4 roku :-) Jménem si Poděbradský A.D. reklamu nedělá :-)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se