Franta Dobrota Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 (upraveno) A ještě si přisadím: kdo jednou zkusil vyšší segment, downgrading už nechce podstupovat. Pro mě už je absolutní minimum segment E, případně koráby typu MB V-Klasse, VW Multivan, Citroen SpaceTourer (nechce se mi hledat, jak se to označuje). Upraveno 11. prosince 2019 uživatelem Franta Dobrota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 BTW- já naznačovat můžu a fakt nemůžete nijak penalizovat člověka co to veme na škofin a po první splátce vykešuje? Nesmí to být akorát na IČO - tam by už flastr a douročení půjčky být mohlo Nieje to nahodou v EU uz zopar rokov tak ze kazdy uver do 10t Eur mas moznost vyplatit bez pokuty, pricom z ciastky nad 10t Eur zaplatis pokutu max. 1%? Inak povedane, je jedno ake financovanie podpises, hned po "kupe" posles plnu sumu a oznamis predcasne splatenie... . Od novely zákona o spotřebitelských úvěrech (u nás myslím 7/2018) může spotřebitel předčasně doplatit úvěr s tím, že zaplatí max 1% z dlužné částky pokud zbývá méně než rok splácení nebo 0,5% pokud zbývá více než rok. Já jsem taky takto před rokem kupoval televizor se slevou při platbě na splátky a po první splátce jsem to doplatil celý. A 20% sleva byla doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Ano, na jeho 7000 km ročně bude olítané naftové mondeo a bez záruky opravdu ideální. Hlavně to mondeo není nejlevnější střední třída jen tak pro nic za nic - jedná se o auto s vysokým propadem hodnoty a nabídka 1-3 letých kusů je asi vůbec největší v segmentu.... Já nechápu trend vození vzduchu, ale jako Češi jsme tím pověstní. Mondeo jsem měl, bylo fajn, teď mám Mazdu 3 a vůbec mi větší auto nechybí, ba naopak si to auto pořád užívám. Co se týká ročních aut - mě zas přijde u ročního auta poměr cena x výkon dobrá - svoje jsem jako roční koupil o 170 000,- levněji oproti ceníkovce - je ale fakt že Mazda slevy téměř nedává. Blbé je, že dobrých nabídek je opravdu málo a musíš hledat a být připraven hned koupit. U mě se to sešlo s tím, že jsem nové auto po měsící a půl vracel prodejci, takže nové už mě moc neláká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 (upraveno) Tak určitě ne každý, kdo zkusil vyšší segment nechce downgradovat - znám celkem dost lidí, kteří po velkých autech typu A8, 5er i X5 přesedli do Mini, A3, nebo jako já do Leonu Cupra. Na nájezd do min. 20k za rok mi jakákoli nafta nepřijde rozumná, poslední mondeo jsem vyzkoušel a zařadil mezi řidičsky nejhorší auta, která jsem kdy řídil, hned vedle Hyundaie ix35. Edit - kupoval jsem roční auto se slevou 360 tis. oproti novému, najeto necelých 17k a ještě s odpočtem DPH a pětiletou zárukou. Upraveno 12. prosince 2019 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Tak typ auta - kombi nizsi stredni tridy - to je jedine, v cem mam jasno.Druha vec, otazka nebyla jakymi vsemi zpusoby utratit mych 400kkc:-), ale ze to je strop cena za nove auto. Pokud bych resil ojetinu, tak ta trida auta zustava. Mondeo jsem zkousel, kdyz jsem kupoval toho focuse, na me moc velka krava. Navic tyhle auta maji smysl jen v dieselu, coz se zase blbe shani s rozumnym najezdem ojete. A uz tehdy to melo hafo problemu typu vstriky, turbo a DPF, ktery benzinovej focus nikdy nepoznal. Krome toho octa a spol za ty roky vyrostla az dost, vybava je taky ze by S-Klasse pred 20ti lety cumelo, takze za me zcela vyhovujici (samozreme motory a kvalita provedeni se za ty penize nevykouzli, ale za me to staci). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Kup tohle Volvo http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/133306-p-volvo-v70-polestar-2016/ a mas vystarano. Nesmrtelny auto s peknou vybavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Jak pise Pavel, bez problemu jsem z LC 100 a 120 presel na hzj76. A nemenil bych. Jizdne je to neco jako Avie, ta kratka, zas tak zle to neni:). Mam doma lexe a volvo a stejne porad jezdim kostitrasem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 (upraveno) Tak typ auta - kombi nizsi stredni tridy - to je jedine, v cem mam jasno.Druha vec, otazka nebyla jakymi vsemi zpusoby utratit mych 400kkc:-), ale ze to je strop cena za nove auto. Pokud bych resil ojetinu, tak ta trida auta zustava. Mondeo jsem zkousel, kdyz jsem kupoval toho focuse, na me moc velka krava. Navic tyhle auta maji smysl jen v dieselu, coz se zase blbe shani s rozumnym najezdem ojete. A uz tehdy to melo hafo problemu typu vstriky, turbo a DPF, ktery benzinovej focus nikdy nepoznal. Krome toho octa a spol za ty roky vyrostla az dost, vybava je taky ze by S-Klasse pred 20ti lety cumelo, takze za me zcela vyhovujici (samozreme motory a kvalita provedeni se za ty penize nevykouzli, ale za me to staci).Co nejakej seat Leon St? http://www.sauto.cz/osobni/detail/seat-leon/leon/18519239 Upraveno 12. prosince 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Co nejakej seat Leon St? http://www.sauto.cz/osobni/detail/seat-leon/leon/18519239Dole v poznámkách je právě to ale... Firma, protiucet a financování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 (upraveno) Dole v poznámkách je právě to ale... Firma, protiucet a financovánítak nemyslím tím přímo tento konkrétní... Myslim, že Tomas by taky s cenou mohl něco udělat Upraveno 12. prosince 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Tak Leon je v podstate octa, ne? Takze proc ne. Akorat proc Seat, kdyz muzu mit Skodovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Co nejakej seat Leon St? http://www.sauto.cz/osobni/detail/seat-leon/leon/18519239 A vyřešili již to cukání studených motorů? To platí pro ty novější benzínové motory 1,0 a 1,5 pro celý koncern. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Kapku se zbavis image malo az stredne uspesnyho obchodniho zastupce a ma to lehce vetsi smrnc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Tak Leon je v podstate octa, ne? Takze proc ne. Akorat proc Seat, kdyz muzu mit Skodovku?tak je to trochu jiný... A malinko menší bych řekl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 tak je to trochu jiný... A malinko menší bych řekl...Řekl bych, že Leon je blíž ke Golfu, co se tyče prostornosti kabiny. V Octavii jsem cítil větší prostor než v golfu a Leon na to. Bude podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 hned za hranicema pěkný Focus za 260t https://www.autoscout24.de/angebote/ford-focus-1-6-kombi-klima-benzin-silber-e2a2cbe5-f4ac-4140-8da0-d127631f7fc5?cldtidx=8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 No jo... že mu mávám...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Tak Leon je v podstate octa, ne? Takze proc ne. Akorat proc Seat, kdyz muzu mit Skodovku? Leon není Okta a já bych se ptal opačně, proč Škodovku, když můžu mít něco jiného, třeba toho Leona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Leon není Okta a já bych se ptal opačně, proč Škodovku, když můžu mít něco jiného, třeba toho Leona Když pominu design, který je subjektivní, tak levnější náhradní díly a příslušenství, širší servisní síť, vyšší zůstatková hodnota ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 hned za hranicema pěkný Focus za 260t https://www.autoscout24.de/angebote/ford-focus-1-6-kombi-klima-benzin-silber-e2a2cbe5-f4ac-4140-8da0-d127631f7fc5?cldtidx=8A celejch 63kW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se