Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

V 12. 9. 2020 v 0:33, Maxel napsal:

To byl super tip ... Pročetl jsem recenze, koupil všechny videa. Líbí se mi to.

Teď už jen doufat, že soud proběhne rychle a s dobrým výsledkem. Pak to budu moct začít znovu řešit. Ale favorita už mám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, mAra_ napsal:

No plán byl offa. Ale žádného takového, který by existoval (a já ne něj měl) jsem nějak nenašel. Tak když si řeknu SUV ale aspoň s redukcí, tak tohle by docela mohlo jít, ne?

Což o to, Durango je hezký, motor prověřený a dobrý. Jen mi to nějak neštimuje do drsnějších podmínek (podvozek, rám). Ale když mluvíš jen o sněhu, tak hlavně obutí. Každopádně ať dobře vybereš a dělá ti radost 🙂 

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, mAra_ napsal:

No plán byl offa. Ale žádného takového, který by existoval (a já ne něj měl) jsem nějak nenašel. Tak když si řeknu SUV ale aspoň s redukcí, tak tohle by docela mohlo jít, ne?

Když 90% suv obuješ na správné drapáky, tak tvé potřeby pokryjí 

Odkaz ke komentáři

Já šel radši cestou 20 let starýho auta a vzal sem LC 100, nájezd sem si dal max. 200tis. a slušnej stav s tim, že 100tis ,-  na první servis si nechám bokem. Ale je to teda 4kvalt a celkem dost slimejš. Nebo je pak možnost vzít 76 4.0 v benzínu (na bazoši je teď třeba za 800,- https://auto.bazos.cz/inzerat/124367420/prodam-grj-76.php).

Ňák v ty novoty, co musej dodržovat nesmyslný emisní limity moc nevěřim.

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Gustaf napsal:

Žádné, afri je zarputilej Mitsubishi prudic a zároveň obdivovatel....:D :D

Přesně, to je osobní :D Ale začít na parádní Vitaře, přemýšlet o Mazdě, aj i ten Hyundai a Kia budiž, i přes to že mě ty značky nijak neoslovují, ale jsou to prověřený dobrý auta s kvalitním servisem, no a skončit u SsyangYong? To už musí mít člověk sakra odvahu...

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, African napsal:

Přesně, to je osobní :D Ale začít na parádní Vitaře, přemýšlet o Mazdě, aj i ten Hyundai a Kia budiž, i přes to že mě ty značky nijak neoslovují, ale jsou to prověřený dobrý auta s kvalitním servisem, no a skončit u SsyangYong? To už musí mít člověk sakra odvahu...

Že není Ssanyong zavedený v CZ ještě neznamená, že není prověřený. Se servisem to samozřejmě chvíli bude horší ve smyslu dostupnosti, na druhou stranu dění posledních měsíců nám ukazuje, že v automotive člověk nikdy neví - viz. Miciny, šlápnutí na krk Škodovce (o nepovedených vochcávkách od prověřenýho, tradičního souseda z Boleslavi nemluvě) a podobně. 

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, ragu napsal:

Že není Ssanyong zavedený v CZ ještě neznamená, že není prověřený. Se servisem to samozřejmě chvíli bude horší ve smyslu dostupnosti, na druhou stranu dění posledních měsíců nám ukazuje, že v automotive člověk nikdy neví - viz. Miciny, šlápnutí na krk Škodovce (o nepovedených vochcávkách od prověřenýho, tradičního souseda z Boleslavi nemluvě) a podobně. 

Já nevím no...mě se to nezdá. To už asi radši tu Dáčii, ale tam zase je ta absence automatu, aůůů, nebude to lehké vybírání....

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, African napsal:

Já nevím no...mě se to nezdá. To už asi radši tu Dáčii, ale tam zase je ta absence automatu, aůůů, nebude to lehké vybírání....

To je holt v osobní rovině no, chápu to, jsi takovej trochu puritán :D Vždycky Miciny, vždycky Sony, žádná Čína.

Já bych zas osobně nedal Dacii, vlastně už mám problém i se Škodovkama.

Odkaz ke komentáři

No ono to bude ještě zajímavější - chystá se nové Suzuki Vitara 2021, začínají prosakovat informace (spíše zatím spekulace), uvidíme.

https://gaadiwaadi.com/india-bound-2021-suzuki-vitara-global-debut-slated-for-october-2020/

https://automonews.com/2021-suzuki-vitara/new-suzuki-vitara-2021-rendering-images/

Upraveno uživatelem pavča
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...