pavča Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 (upraveno) Rexton je moc velké auto, to Korando by rozměrově šlo s jistými ústupky, podobně jako KIA Sportage... Upraveno 13. září 2020 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 V Praze je dealer, zkus to, jsou fajn. Narozdíl třeba od škodovky se nechovají jako idioti.https://ssangyong.sfr-motor.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Přiznám se, že se Ssangyong jeví velmi zajímavě, já jsem ho trochu odpískal z obavy před servisem, zdá se mi, že to zázemí je v ČR dosti omezené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Je to tak, je tu 4 nebo 5 servisů. V tvém případě Praha Jarov SFR a nebo v Rokycanech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 V 12. 9. 2020 v 0:33, Maxel napsal: Dodge Durango? https://www.carismo.cz/katalog/dodge/durango/motor/3-6-v6-218-kw-awd-at/6978 To byl super tip ... Pročetl jsem recenze, koupil všechny videa. Líbí se mi to. Teď už jen doufat, že soud proběhne rychle a s dobrým výsledkem. Pak to budu moct začít znovu řešit. Ale favorita už mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Jo, Durango je fajnová kára. Hledat něco většího, bylo by určitě na bedně při výběru. Víc se mi asi líbí předface, ale ani ten novej model nejni k zahození — jde trochu ve stylu Chargera (což by zas byl horkej kandidát na muscle sedan). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Tak offa nebo SUV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 @pavča a aky je dovod pre benzin? Asi pojdem proti modnej vlne, ale podla mna do SUV patri diesel. Od Dustera po Q7. S benzinom to vzdy jazdni nahovno, je to slabe, vela to zerie. A aktualny moderny benzin je hadam narocnejsi na udrzbu nez diesel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 před 7 hodinami, DavidLC napsal: Tak offa nebo SUV No plán byl offa. Ale žádného takového, který by existoval (a já ne něj měl) jsem nějak nenašel. Tak když si řeknu SUV ale aspoň s redukcí, tak tohle by docela mohlo jít, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 před 2 minutami, mAra_ napsal: No plán byl offa. Ale žádného takového, který by existoval (a já ne něj měl) jsem nějak nenašel. Tak když si řeknu SUV ale aspoň s redukcí, tak tohle by docela mohlo jít, ne? Což o to, Durango je hezký, motor prověřený a dobrý. Jen mi to nějak neštimuje do drsnějších podmínek (podvozek, rám). Ale když mluvíš jen o sněhu, tak hlavně obutí. Každopádně ať dobře vybereš a dělá ti radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Před hodinou, mAra_ napsal: No plán byl offa. Ale žádného takového, který by existoval (a já ne něj měl) jsem nějak nenašel. Tak když si řeknu SUV ale aspoň s redukcí, tak tohle by docela mohlo jít, ne? Když 90% suv obuješ na správné drapáky, tak tvé potřeby pokryjí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 před 11 hodinami, pavča napsal: Na SsangYong Korando jsme se dívali, zajímavé auto vybavením i cenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Já šel radši cestou 20 let starýho auta a vzal sem LC 100, nájezd sem si dal max. 200tis. a slušnej stav s tim, že 100tis ,- na první servis si nechám bokem. Ale je to teda 4kvalt a celkem dost slimejš. Nebo je pak možnost vzít 76 4.0 v benzínu (na bazoši je teď třeba za 800,- https://auto.bazos.cz/inzerat/124367420/prodam-grj-76.php). Ňák v ty novoty, co musej dodržovat nesmyslný emisní limity moc nevěřim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 před 25 minutami, African napsal: Tady by mě zajímaly nějaký argumenty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 před 20 minutami, ragu napsal: Tady by mě zajímaly nějaký argumenty. Žádné, afri je zarputilej Mitsubishi prudic a zároveň obdivovatel....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 před 1 minutou, Gustaf napsal: Žádné, afri je zarputilej Mitsubishi prudic a zároveň obdivovatel....:D Přesně, to je osobní Ale začít na parádní Vitaře, přemýšlet o Mazdě, aj i ten Hyundai a Kia budiž, i přes to že mě ty značky nijak neoslovují, ale jsou to prověřený dobrý auta s kvalitním servisem, no a skončit u SsyangYong? To už musí mít člověk sakra odvahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 před 4 minutami, African napsal: Přesně, to je osobní Ale začít na parádní Vitaře, přemýšlet o Mazdě, aj i ten Hyundai a Kia budiž, i přes to že mě ty značky nijak neoslovují, ale jsou to prověřený dobrý auta s kvalitním servisem, no a skončit u SsyangYong? To už musí mít člověk sakra odvahu... Že není Ssanyong zavedený v CZ ještě neznamená, že není prověřený. Se servisem to samozřejmě chvíli bude horší ve smyslu dostupnosti, na druhou stranu dění posledních měsíců nám ukazuje, že v automotive člověk nikdy neví - viz. Miciny, šlápnutí na krk Škodovce (o nepovedených vochcávkách od prověřenýho, tradičního souseda z Boleslavi nemluvě) a podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 před 7 minutami, ragu napsal: Že není Ssanyong zavedený v CZ ještě neznamená, že není prověřený. Se servisem to samozřejmě chvíli bude horší ve smyslu dostupnosti, na druhou stranu dění posledních měsíců nám ukazuje, že v automotive člověk nikdy neví - viz. Miciny, šlápnutí na krk Škodovce (o nepovedených vochcávkách od prověřenýho, tradičního souseda z Boleslavi nemluvě) a podobně. Já nevím no...mě se to nezdá. To už asi radši tu Dáčii, ale tam zase je ta absence automatu, aůůů, nebude to lehké vybírání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 před 12 minutami, African napsal: Já nevím no...mě se to nezdá. To už asi radši tu Dáčii, ale tam zase je ta absence automatu, aůůů, nebude to lehké vybírání.... To je holt v osobní rovině no, chápu to, jsi takovej trochu puritán Vždycky Miciny, vždycky Sony, žádná Čína. Já bych zas osobně nedal Dacii, vlastně už mám problém i se Škodovkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 (upraveno) No ono to bude ještě zajímavější - chystá se nové Suzuki Vitara 2021, začínají prosakovat informace (spíše zatím spekulace), uvidíme. https://gaadiwaadi.com/india-bound-2021-suzuki-vitara-global-debut-slated-for-october-2020/ https://automonews.com/2021-suzuki-vitara/new-suzuki-vitara-2021-rendering-images/ Upraveno 14. září 2020 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se